Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.286
Zgrada u Moskvi oštećena u napadu dronom.
Sa'će bidne po pičci.
Sa'će bidne po pičci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bagra da napusti Ukrajinu pa onda da palamudi terorizmu nad Moskvom.A jel terorizam kad se napadaju civilni objekti u EU, USA i Izraelu?
E to malo teze , rusi nemaju snage ni sa Ukrajinom a kamoli drugima.Ja bih voljela da Rusi uzvrate po Londonu., ne po Ukrajini, oni su nevažni. Udari zlo u korijenu.
Јел ?30 ovi Ukrajinskih krševa doletilo do Moskve![]()
Pa šta onda prdeći u čabar okrivljuješ UkrajinuDa ti dam neko objašnjenje za situaciju o kojoj ne znamo ništa?
Šta ako su dronovi prošvercovani i lansirani iz kamiona blizu Moskve?
Kada budemo saznali više moći ćemo da komentarišemo. Ali ovakve avanture samo pokazuju da se Ukrajina oslanja na propagandni rat i izazivanje nemira među civilima u Rusiji, a da od kontraofanzive nema ništa.
Jadovane ko tebe diro....Јел ?
ЦНН ти то дошапнуо ?
Je li pao Bahmut?Ne tresite se.SVO teče po planu.![]()
po naftnim plaformama u sjevernom moru.Ja bih voljela da Rusi uzvrate po Londonu., ne po Ukrajini, oni su nevažni. Udari zlo u korijenu.
Meni je fascinantno Radijatoru kako se vatate ko davljenik za slamcicuJadovane ko tebe diro....
Rašatudej javila![]()
Kruzi prica dacete opet da placeteKruži priča da Moskvu štiti najbolji PZO u svemiru i šire![]()
Paaa i ruzzija ima platforme ili nemapo naftnim plaformama u sjevernom moru.
Amonijakkkk AmonijakkkkkSrborusi počeli da dreče
Perjanica telektualka AGAFJA preuzela dirigentsku palicu...biće dobar koncert![]()
Šta će im F16...kad i kosilice prave belajaF-16 stiže
![]()
Ja bi volio hebat Lidiju Bačić..Ja bih voljela da Rusi uzvrate po Londonu., ne po Ukrajini, oni su nevažni. Udari zlo u korijenu.
Teroristi..Dobro jutro! Ko je izrokao Moskvu ?![]()
Je li pao Bahmut?Srborusi počeli da dreče
Perjanica telektualka AGAFJA preuzela dirigentsku palicu...biće dobar koncert![]()
Зна ли се које вундервафе је искасапило суперсилу бр 1, камење или дрвене палице?...
NATO ne gubi samo na Istocnom frontu vojsku...
Samo juce i 40 ranjenih NATOvaca na Kosovu:
https://www.klix.ba/vijesti/regija/...-na-ulicama-zvecana-oglasio-se-nato/230529171
![]()
...