- Poruka
- 912
mu mu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poluživlja?! Imaš ozbiljan problem.Haha, šaka "legionara" okupirala teritoriju, a druga vojna sila svijeta još uvijek nije uspjela završiti posao. Pa zar postoji bilo ko u Mordoru, ali bilo ko od tog poluživlja da vjeruje da Rusija može išta napraviti u ovom ratu protiv Ukrajine.
Pa na šta ti liči ova sirotinja krezuba bez prebijene pare u džepu, bez ikakve perspektive u životu i bez ikakve mogućnosti bilo kakvog kolektivnog napretka u režimskom mordoru? Na poluživlje. Sad tako krezubi bježe u skloništa, jer su mislili da rat neće doći pred njihova vrata, dok su gledali i upijali svaku riječ sa RT-a i drugih režimskih medija.Poluživlja?! Imaš ozbiljan problem.
NetacnoHaha, šaka "legionara" okupirala teritoriju, a druga vojna sila svijeta još uvijek nije uspjela završiti posao. Pa zar postoji bilo ko u Mordoru, ali bilo ko od tog poluživlja da vjeruje da Rusija može išta napraviti u ovom ratu protiv Ukrajine.
Na čemu si to?Pomislio bi čovjek da je neko od prevoznika organizirao ovu "akciju" da zarade štogod, ali poznavajući mogućnosti i sposobnosti ruske vojske, sasvim sam siguran da će prije doći do opkoljavanja, nego da je bilo šta drugo u pitanju.
A ti si stomatolog?Pa na šta ti liči ova sirotinja krezuba bez prebijene pare u džepu, bez ikakve perspektive u životu i bez ikakve mogućnosti bilo kakvog kolektivnog napretka u režimskom mordoru? Na poluživlje. Sad tako krezubi bježe u skloništa, jer su mislili da rat neće doći pred njihova vrata, dok su gledali i upijali svaku riječ sa RT-a i drugih režimskih medija.
Ne lupetaj, to što su ti Index i Jutarnji proizveli deluzije je za psihijatra, ne za forum.Pa na šta ti liči ova sirotinja krezuba bez prebijene pare u džepu, bez ikakve perspektive u životu i bez ikakve mogućnosti bilo kakvog kolektivnog napretka u režimskom mordoru? Na poluživlje. Sad tako krezubi bježe u skloništa, jer su mislili da rat neće doći pred njihova vrata, dok su gledali i upijali svaku riječ sa RT-a i drugih režimskih medija.
U sred Ukropistana, nema veze sa Belgorodom.Pogledajte molim vas ovo krezubu sirotinju, koja od straha doziva Kremlj u pomoć, a niko im ne dolazi pomoći. Pa ovo je strašno.
Uf ne znam basVeci blam od potapanja Moskve.
Galić im je jako kreativanNe lupetaj, to što su ti Index i Jutarnji proizveli deluzije je za psihijatra, ne za forum.

Saka ljudi poput expendables izvrsili invaziju na ruski teritorij i zauzeli tri sela sa kumulativnom stanovnistvom od preko 10 tisuca ljudi. Meni ovo zvuci gore od potapanja Moskve, ako ih Rusi ne uspiju izbaciti do ponoci.Uf ne znam bas
Mi se danas dobro zajebavamo
Al ono vristanje kad je potopljena Moskva pa tek one epske odvale o podmornicama u plicaku
To se pamti, to je verovatno najveci biser foruma svih vremena
Stvarno je smiješno kad se pročita. Ako se vratimo godinu i par mjeseci unazad i projekcije kako će Rusi u Kijevu instalirati novu vlast za tri dana, a usput pobiti sve što im stane na put, pa pogledamo ovo danas, ovaj rat je najveći zajeb u historiji Mordora.Saka ljudi poput expendables izvrsili invaziju na ruski teritorij i zauzeli tri sela sa kumulativnom stanovnistvom od preko 10 tisuca ljudi. Meni ovo zvuci gore od potapanja Moskve, ako ih Rusi ne uspiju izbacii do ponoci.
Koje BRE “zauzimanje”, sam znaš da lupetaš gluposti i opet lupetaš. Došli da se slikaju pa otkriveni pre vremena i počelo kmečanje i hvatanje živog Ukra (plus minus po koja ruka i noga) pa sad Ukro kanali izmišljaju utešne skaske.Saka ljudi poput expendables izvrsili invaziju na ruski teritorij i zauzeli tri sela sa kumulativnom stanovnistvom od preko 10 tisuca ljudi. Meni ovo zvuci gore od potapanja Moskve, ako ih Rusi ne uspiju izbacii do ponoci.
Ne lupetaj, iz Ukropistana, počeo materijal kad se pojavio klipić sa iznakaženim leševima sa dotičnim oznakama.