febo_ch
Elita
- Poruka
- 18.019
Jel pao bahmut ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos stogodI cijelu Srbiju bi dali Putinu

УН?Multipolarni svet prdnuo u čabar 24.2.
Pogledaj glasanja u UN-u

Ma lažu..Кажу Патриот лагано испао из Ми8

Rusi zreli za pregrupiranje..Prsli ste po bokovima.Ako imate nekog vojnika u okolici Bahmuta recite mu da se preda Ukrajincima
![]()
A kakvo je stanje na frontu maze li se po frontuOdesa se maze svim i svacim trenutno.
Powerful explosions in Odesa region!

Udario metu i oštetio lanser Patriota?
Očekivao sam sprženu zemlju u keugu 1km, jer znaš, kinetička energija od 2 tone projektila x 10 maha brzina.
Skinuli ga, slučajno pao na lanser![]()
И ево победника вечерашњег натпревара.
10 Maha?Udario metu i oštetio lanser Patriota?
Očekivao sam sprženu zemlju u krugu 1km, jer znaš, kinetička energija od 2 tone projektila x 10 maha brzina.
Skinuli ga, slučajno pao na lanser![]()
Zašto si mi pokvario ulazak na scenu?Jel pao bahmut ?
https://www.blic.rs/vesti/svet/prvi-uspesni-kontranapad-ukrajinske-vojske-u-bahmutu/mzwdnpzVesti iz nesvesti - Index.hr:
Ukrajina: Napredujemo u Bahmutu
Index Vijesti
![]()
![]()
![]()
Nismo znali da je nevidljiv.U Srbiju je došao 24. marta, 27. marta je uzorao njivu jednom gospodinu.
I ja mislim das je većina Ukrajinskih snaga koncentrirana u Odesi.Прелиминарни извештаји: у Одеси је било пет експлозија, аларми и даље ради
Кијевски медији извештавају о поновљеним експлозијама у Одеси и региону – чују се у граду Јужни, Красноселки и другим областима.
Према другом извору, овај видео би могао бити снимак Красноселке, који је некада био центар за обуку страних плаћеника - вероватно је удар Руске војске погодио овај објекат.
Pa gde to napredujete? Kod indeksa?Pa zar nije Bahmut Rusija?
Spamuješ i troluješ iz nemoćne mržnje.I ja mislim das je većina Ukrajinskih snaga koncentrirana u Odesi.
Bravo za Ruse.
Nije,tamo je cvoriste.I ja mislim das je većina Ukrajinskih snaga koncentrirana u Odesi.
Bravo za Ruse.
Tj o udarima po Ukro PVO.Opa,pretnje
Do not post videos of air defense operations, - OP Yermak
Ukropistanske rezerve su inače baš tamo.Nije,tamo je cvoriste.
Bravo za patriot
Odesa je čvorište kriminala i ničeg više. Što je s Patriotom...?Nije,tamo je cvoriste.
Bravo za patriot