Rat u Ukrajini (24)

Koji od četiri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    117
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova budala svojim izjavama i ovom KZŠ daje na znanje čovečanstvu da nas čeka veliki belaj, da se ne nadamo da će se završiti na Ukrajini.
Нажалост по све нас и човјечанство преговори нису опција тренутно и мислим да тога постају свјесни и Руси.
Може се десити да у САД свита око Бајдена изгуби релану моћ за овакву причу јер постоји политичка струја унутар САД коју војна индустирја не држи за врат као Бајдена.Опција да ово потраје годинама и постане нека нова реалност и отворени војни сукоб мислим да није реална пре свега за Украјину јер ми се чини да управо они журе и срљају да докажу да они то могу како донатори не би одустали од њих.Најогра опција је када донатори изгубе наду да ће тај коњ побиједити јер је то бацање пара.Какве црне обуке од мјесец дана?Професионални војник се ствара цијели живот своје војне каријере.

Све ми смрди на жртвовање цијеле једне нације од стране похлепног запада само да се економски и војни раст Русије колико толико успори.
*ебе се Американцима за Украјином, гураће ову причу док постоји какав такав војни потенцијал исте.Када их Руси доведу пред крај, САД ће први иницирати преговоре, само се надам да Руси овај пут неће стати и да ће причу око Украјине завршити до краја темељно и без остављања шансе да се тај конфликт поново упали.Једно је реалност друго су моја навијања.
Прича око Сирије ипак каже да ни Руси ни запад, када кажем запад мислим на НАТО, немају довољно снаге да поразе ове друге до краја.Реалнија је прича двије Украјине и 100 -годишњи тихи хладни-топли конфликт неке двије будуће визије свијета без реалне прогнозе како ће завршити а можда никада и не заврши.Мислим на Украјину.Можда никада више неће постојати та стара Украјина.Врло реална опција.А различите визије свијета се приближе мало по мало, вријеме лијечи све па и Украјину и разлог сукоба ставе под тепих.Не би било први пут да се жртвује теле-овца за мир у свијету.

Нажалост по све нас и човјечанство преговори нису опција тренутно и мислим да тога постају свјесни и Руси.
Може се десити да у САД свита око Бајдена изгуби релану моћ за овакву причу јер постоји политичка струја унутар САД коју војна индустирја не држи за врат као Бајдена.Опција да ово потраје годинама и постане нека нова реалност и отворени војни сукоб мислим да није реална пре свега за Украјину јер ми се чини да управо они журе и срљају да докажу да они то могу како донатори не би одустали од њих.Најогра опција је када донатори изгубе наду да ће тај коњ побиједити јер је то бацање пара.Какве црне обуке од мјесец дана?Професионални војник се ствара цијели живот своје војне каријере.

Све ми смрди на жртвовање цијеле једне нације од стране похлепног запада само да се економски и војни раст Русије колико толико успори.
*ебе се Американцима за Украјином, гураће ову причу док постоји какав такав војни потенцијал исте.Када их Руси доведу пред крај, САД ће први иницирати преговоре, само се надам да Руси овај пут неће стати и да ће причу око Украјине завршити до краја темељно и без остављања шансе да се тај конфликт поново упали.Једно је реалност једно су навијања.Прича око Сирије ипак каже да ни Руси ни запад, када кажем запад мислим на НАТО, немају довољно снаге да поразе ове друге до краја.Реалнија је прича двије Украјине и 100 -годишњи тихи хладни-топли конфликт неке двије будуће визије свијета без реалне прогнозе како ће завршити а можда никада и не заврши.Мислим на Украјину.Можда никада више неће постојати та стара Украјина.Врло реална опција.А различите визије свијета се приближе мало по мало, вријеме лијечи па и Украјину и разлог сукоба ставе под тепих.Не би било први пут да се жртвује теле-овца за мир у свијету.
Izvini al zasto mislis da je glavni cilj Amerike da Ukrajina "pobedi"?
Oni ovim dobijaju sta oce ...Rusi umiru i na jednoj i na drugoj strani ...sto Ameri nebi voleli da produze ovo kad dobijaju upravo sta oce...za njih su ovo dobro ulozene pare koje ionako mogu stampat koliko oce

Ne moze tu on nista. Zna se ko finansira Ukrajinu. Ko drzi pare taj odlucuje. Ako se to desi znaci da ce Sebija priznati krim i ostale teritorije koje u sastavu Rusije
ako nisi primetio u politici vlada dvolicnost
Vidi Hrvate ..priznaju Kosovo koje su Ameri oteli za Albance
Al zato buncaju nesto o teritorijalnom integritetu Krajine gde Ameri imaju pravo da ociste Ruse jel eto uspeli su da instaliraju svoje ljude u Kijev

Zasto mislis da sluge zapada kod nas nebi radili isto
Istina Srbi nisu kolektivno kao nacija takvi ko Hrvati ali za vlast ..oni su jednaki ko prosecan Hrvat

Izvini al zasto mislis da je glavni cilj Amerike da Ukrajina "pobedi"?
Oni ovim dobijaju sta oce ...Rusi umiru i na jednoj i na drugoj strani ...sto Ameri nebi voleli da produze ovo kad dobijaju upravo sta oce...za njih su ovo dobro ulozene pare koje ionako mogu stampat koliko oce
Мораш гледати ширу слику.Петродолар, прича Брикс, произвођачи нафте поготово Арапи муслимани, Африка, Јужна Америка, прича око Кине и Азије.САД јесте притисла Русију као Русију али је на глобалном нивоу добила шамаре какве није од када памтим хегемон еру САД.Чак и државе унутар НАТО алијансе попут Мађарске и Турске кулирају овакву агресивну причу САД.До пре само 10 година ово је било незамисливо.

Ovo je prevrsilo svaku meru.
IMG_20230601_151850_384.jpg

Видим Трепова се смеје на суђењу.
Вероватно су јој саоштили да неће бити бачена Гени....али није јој саопштено да иде у храну за свиње.

Kiev Attempted Another Attack On Russian Border Belgorod Region​

On the morning of June 1, the Russian Ministry of Defence reported that Ukrainian forces attempted another attack on the Russian settlements in the border Belgorod region. The attempt to cross the border continue amid the constant heavy shelling of civilian villages by Ukrainian artillery.
At about 3 a.m. Moscow time, after intensive shelling of civilian facilities in the Belgorod region, Ukrainian terrorist formations of up to two motorized infantry companies reinforced with tanks attempted to invade the territory of the Russian Federation from two directions: near the settlement of Novaya Tavolzhanka and the automobile border checkpoint Shebekino.

Reinforcement of the AFU in the area was spotted days ago. The Russian military took all necessary means to protect the border. As a result, Ukrainian attack failed.

Ukrainian forces suffered heavy losses and were forced to step back. No violations of the Russian state border were allowed.

Stoltenberg: Saveznici saglasni da će Ukrajina postati članica NATO

Svi NATO saveznici su saglasni su da će Ukrajina postati članica alijanse i da Moskva nema veto na proširenje NATO, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg.
"Svi saveznici se slažu da Moskva nema veto na proširenje NATO. Napredujemo, saveznici su saglasni da će Ukrajina postati članica", rekao je Stoltenberg novinarima uoči neformalnog sastanka ministara spoljnih poslova NATO u Oslu.
У преводу: укри су **бали јежа у леђа док их не приме у НАТО. Руси ће их развализи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back