MJK
Elita
- Poruka
- 15.976
puno oruzija koje su kao fol slali u ukraine
sada je u Mexiko
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
puno oruzija koje su kao fol slali u ukraine
Нажалост по све нас и човјечанство преговори нису опција тренутно и мислим да тога постају свјесни и Руси.Ova budala svojim izjavama i ovom KZŠ daje na znanje čovečanstvu da nas čeka veliki belaj, da se ne nadamo da će se završiti na Ukrajini.
Ne moze tu on nista. Zna se ko finansira Ukrajinu. Ko drzi pare taj odlucuje. Ako se to desi znaci da ce Sebija priznati krim i ostale teritorije koje u sastavu RusijeДа...да... прича се да хоће да признају Косово, али га Вучић убедио да одустане од те идеје.
Је л' да?
Izvini al zasto mislis da je glavni cilj Amerike da Ukrajina "pobedi"?Нажалост по све нас и човјечанство преговори нису опција тренутно и мислим да тога постају свјесни и Руси.
Може се десити да у САД свита око Бајдена изгуби релану моћ за овакву причу јер постоји политичка струја унутар САД коју војна индустирја не држи за врат као Бајдена.Опција да ово потраје годинама и постане нека нова реалност и отворени војни сукоб мислим да није реална пре свега за Украјину јер ми се чини да управо они журе и срљају да докажу да они то могу како донатори не би одустали од њих.Најогра опција је када донатори изгубе наду да ће тај коњ побиједити јер је то бацање пара.Какве црне обуке од мјесец дана?Професионални војник се ствара цијели живот своје војне каријере.
Све ми смрди на жртвовање цијеле једне нације од стране похлепног запада само да се економски и војни раст Русије колико толико успори.
*ебе се Американцима за Украјином, гураће ову причу док постоји какав такав војни потенцијал исте.Када их Руси доведу пред крај, САД ће први иницирати преговоре, само се надам да Руси овај пут неће стати и да ће причу око Украјине завршити до краја темељно и без остављања шансе да се тај конфликт поново упали.Једно је реалност једно су навијања.Прича око Сирије ипак каже да ни Руси ни запад, када кажем запад мислим на НАТО, немају довољно снаге да поразе ове друге до краја.Реалнија је прича двије Украјине и 100 -годишњи тихи хладни-топли конфликт неке двије будуће визије свијета без реалне прогнозе како ће завршити а можда никада и не заврши.Мислим на Украјину.Можда никада више неће постојати та стара Украјина.Врло реална опција.А различите визије свијета се приближе мало по мало, вријеме лијечи па и Украјину и разлог сукоба ставе под тепих.Не би било први пут да се жртвује теле-овца за мир у свијету.
ako nisi primetio u politici vlada dvolicnostNe moze tu on nista. Zna se ko finansira Ukrajinu. Ko drzi pare taj odlucuje. Ako se to desi znaci da ce Sebija priznati krim i ostale teritorije koje u sastavu Rusije
Мораш гледати ширу слику.Петродолар, прича Брикс, произвођачи нафте поготово Арапи муслимани, Африка, Јужна Америка, прича око Кине и Азије.САД јесте притисла Русију као Русију али је на глобалном нивоу добила шамаре какве није од када памтим хегемон еру САД.Чак и државе унутар НАТО алијансе попут Мађарске и Турске кулирају овакву агресивну причу САД.До пре само 10 година ово је било незамисливо.Izvini al zasto mislis da je glavni cilj Amerike da Ukrajina "pobedi"?
Oni ovim dobijaju sta oce ...Rusi umiru i na jednoj i na drugoj strani ...sto Ameri nebi voleli da produze ovo kad dobijaju upravo sta oce...za njih su ovo dobro ulozene pare koje ionako mogu stampat koliko oce
Јевреји су Семити, као и Арапи и Малтежани, а Хазари су азијског порекла.razlikuju li se hazari i jevreji?
Voimja oca...Све ми смрди на жртвовање цијеле једне нације од стране похлепног запада само да се економски и војни раст Русије колико толико успори.
Није га убедио. Зеленски неће да пристане да призна.Да...да... прича се да хоће да признају Косово, али га Вучић убедио да одустане од те идеје.
Је л' да?
Putem drustvenih mreza siri se panika medju stanovnistvom.Wau ..strasno..Zar mogu gadati ruske gradove udqljene 20-30km od granice .. Vi ste ko dete kad mu daš lizalo ....Naravno da mogu samo je pitanje sta se time vojno postize ..
Ukri imaju priliku za to.Možda, identiteti nastaju i nestaju, ali očekuj da će se identitet braniti ako ga ti pokušavaš uništiti![]()
Oće to tako, a po Ukropistanu se ne širi onim zemljotresima? Samo iritiraju svakog živog Rusa pa će odmazda biti mnogo ozbiljnija.Putem drustvenih mreza siri se panika medju stanovnistvom.
Eto vidis iig. Brkas jevreje i hazare. A oces ostavku Putina.Јевреји су Семити, као и Арапи и Малтежани, а Хазари су азијског порекла.
У преводу: укри су **бали јежа у леђа док их не приме у НАТО. Руси ће их развализи.Stoltenberg: Saveznici saglasni da će Ukrajina postati članica NATO
Svi NATO saveznici su saglasni su da će Ukrajina postati članica alijanse i da Moskva nema veto na proširenje NATO, izjavio je danas generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg.
"Svi saveznici se slažu da Moskva nema veto na proširenje NATO. Napredujemo, saveznici su saglasni da će Ukrajina postati članica", rekao je Stoltenberg novinarima uoči neformalnog sastanka ministara spoljnih poslova NATO u Oslu.
Нађи времена да прочиташ Павићев "Хазарски речник". Велика литература, мада није лака за читање. Извињавам се због спама теме.Eto vidis iig. Brkas jevreje i hazare. A oces ostavku Putina.