Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.688
Popodne 13. maja 2023. godine dva helikoptera Mi-8, kao i jedan lovac-bombarder Su-34 i jedan Su-35 srušila su se u regionu Brjanska.
plus onaj Mi-28 na Krimu... 5 komada

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gledaj siru sliku,samo ce ti se reci ukoliko nisi slep kod ociju.
Prvo smo mi Srbi glasali pa onda Ukri.Mi glasali u njihovu korist a oni protiv nas.To ti govori kakvi su govnari.A ovde se slavi i veliča razaranje Ukrajne. Šta drugo možeda očekujemo?
DPAIma li neko zadnju mapu šireg područja Artjomovska?
Misliš okupirala i doprinela da se uspostavi komunizam.
Ne lupetaj ovde, ako baš moraš idi na forum svog klix.ba, tamo ste sila naše silama.A gdje je bila Rusija prije vise od godinu dana a gdje sad,prosto pitanje
to "uskoro" čekamo već 2 godineMa ebes Bahmut,on je stanica za uklanjanje nepodobnih i tehnike sa zapada.Videces sta ce se desiti uskoro.
Znaci opet odose u minus .. Kao one rakete za koje si govorio da su pri kraju proizvodnja ne ide itd ..Popodne 13. maja 2023. godine dva helikoptera Mi-8, kao i jedan lovac-bombarder Su-34 i jedan Su-35 srušila su se u regionu Brjanska.
plus onaj Mi-28 na Krimu... 5 komada![]()
Hint: tvog ćopavog je nametnuo Čerčil.Najdebilnije argument rusomana rusija nas nikada nije bombardovala i napala. Nisu nas napali ni bombadovali Farska Ostrva, ni Malta, Nije nas bombardovala ni Ukrajna.I šta sada?
sad putin iz tajnih podzemnih magacina vadi do sad neviđeno superoružje i iz udaljenih baza šalje u ukrajinu elitne specijalne jediniceVideces vec,samo se strpi.
Jel si svestan da si odvojen od stvarnosti?Popodne 13. maja 2023. godine dva helikoptera Mi-8, kao i jedan lovac-bombarder Su-34 i jedan Su-35 srušila su se u regionu Brjanska.
Lupetaš, zajedno sa Oryxom.

To ti je manje vise resena stvar,samo ko hoce da vidi.SAD ce 01.06 tekuce godine bankrotirati.Jer tada dostize limit svog zaduzivanja a dalje ne moze jer dolar nece da uzmu oni koji su im drzali ekonomiju svih ovih godina.To je izjavila Dzenet Jelen.Naravno,pokusace svasta nesto da se to spreci i nece pricati ako puknu ali ti to govori da Rusi rade pravu stvar.Umesto da oni pucaju jer su pod sankcijama,desava se suprotno.Ne znam šta će se desiti. Nadam se da će Rusija iz ovoga izaći kao pobednik i još jača ali ne znam da li će se to i dogoditi.

Ovo sto si napisao govori da navijas za Rusiju.to "uskoro" čekamo već 2 godine
Prvo smo mi Srbi glasali pa onda Ukri.Mi glasali u njihovu korist a oni protiv nas.To ti govori kakvi su govnari.
I pomogao mu je Staljin verujući da je Tito komunista.Hint: tvog ćopavog je nametnuo Čerčil.
Sve je snimljeno i mogao si vidjeti jer je postavljano.Jel si svestan da si odvojen od stvarnosti?
navijam da opstane i oporavi seOvo sto si napisao govori da navijas za Rusiju.

Koliko sam ja uspeo da zakljucim,Rusija je kroz istoriju iz svakog sukoba,na neki nacin izlazila jaca.Jer nije normalna situacija da jedne SAD koje su nametnule/uvele sankcije Rusiji,dozivljavaju da im banke pucaju,a istovremeno,jedna drzava pod sankcijama nekoliko drzava,u ovom slucaju Rusija,nema tih problema.navijam da opstane i oporavi se![]()
Sta pricas ti?Jel si ovo pogresio nesto?I pomogao mu je Staljin verujući da je Tito komunista.
Pričinjava ti se. Kažu počela opet kalibracija, svrati na TG, ima lepih kadrova.Sve je snimljeno i mogao si vidjeti jer je postavljano.
Ti kad drugome nešto predbacuješ, uvijek ko da si sebe gledao u zrcalu.