Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.459
када су наши непријатељи оволики имбецили, није ни чудо што ће све изгубитиOn ne zna šta je nuklearna podmornica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
када су наши непријатељи оволики имбецили, није ни чудо што ће све изгубитиOn ne zna šta je nuklearna podmornica.
Ne mogu Rusi podneti te gubitke na koje aludiras to mi je jasno ..Drugo pola njih ima brata od tetke u Ukrajini i to mi je jasno ..руски, срамота је кад је тотални распад фронта и ђенерале лове ко зечеве
наша ЈНА је велики екземплар
Вагнер и нешто, а остали ништа страхота толико изгубљени живота
čeko sam 2 godine da vidim šta će se desiti sa bahmutom, izgledo 800 mapa, sačekaću još msloVideces vec,samo se strpi.
Usli su sa 1000 vojnika,900 su im izbacil iz stroja.Znaci ipak navlakusa ..?..Meni mnogo sumnjive ove livade na koje su ušli a još ih Prigožin navlači, bokovi bokovi..
Mostovi ce sutra trebati Rusima,pratite malo sta govore generali,ne samo ruski nego i americki.Ne mogu Rusi podneti te gubitke na koje aludiras to mi je jasno ..Drugo pola njih ima brata od tetke u Ukrajini i to mi je jasno ..
Treće nzn sto jos uvek stoji tih 5mostova preko Dnjepra a mogu oh saseci udavitu kroz pola godine..Čudno ali sedi i gledaj nesto mi govori da je tih 5 mostova zadnja opcija tako da verovatno ima neki plan koji bi trebali videti sad na leto ili opet cekaj 12meseci za sledecu sansu ..
Ovo su izgleda skladište većeg kalibra spucali.Jadni Ukrajinci još se nadaju pobjedi...i naši susjedi se nadaju.Najveće detonacije u ratu do sada, napad na donacije u transportu - ovde je otišlo mnogo udruženih godišnjih proizvodnji eksploziva i granata exYU sa Bugarskom i Rumunijom. Kolateralna šteta kao od atomske bombe, Ukro policija i SBU blokirali šire područje detonacije.
ZapaIte neprekidne detonacije posle glavne ekspolozije, i sa kolike daljine je snimano.

Ово су мени исте приче као када Путин није био на камери да је умро итдОбавештајни агент Матвијчук: Зеленски ухапсио Залужног и генерале после неуспелог државног удара Објављена је нова верзија мистериозног нестанка главнокомандујућег Војних снага Украјине (ВСУ) Валерија Залужњег и још двојице генерала.
![]()
Razumem tu zamisao ali ako se sta pokazalo do sad je to da Ukri seku sve kad se povlače tako da taj plan sigurno pada u vodu .. a imaju i drugi pravac ako misle tako daleko u sta čisto suljam..To nije bas razumljivoMostovi ce sutra trebati Rusima,pratite malo sta govore generali,ne samo ruski nego i americki.
Otišla municija, a otišli i Ukri iz šire okoline. Kolateralna šteta je veoma velika.Ovo su izgleda skladište većeg kalibra spucali.Jadni Ukrajinci još se nadaju pobjedi...i naši susjedi se nadaju.![]()
I 40 tenkova kako kažu.. Očekujem nesto da pokažu ovo leto pola trupa im sedi u rezervi..Usli su sa 1000 vojnika,900 su im izbacil iz stroja.
Odatrelila ga žena zbog one prsate saradnice.Жив је Залужниј, умро није, док је Укра и Украјине