Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Podzemnim vezama za koje ce trebati prilicno vremena da se sve prodje i rascisti,Vagner je vec par dana dole u tim katakombama ne mogu jos uvek da ih isteraju odande.
Pacifista sam, ali Rusi su malo zakasnili sa razvojem dronova i preciznih ''himrasa'' .
U danasnjem ratu je bitna preciznost , da bi se sto manje trosilo municije.
..................................................................................................................................................
No , kako se nazire budućnost ratovanja u gradovima nije samo dron , nego i visoko manevarske maljutke , a Rusi imaju toga dosta .

Pacifista sam, ali Rusi su malo zakasnili sa razvojem dronova i preciznih ''himrasa'' .
..................................................................................................................................................
No , kako se nazire budućnost ratovanja u gradovima nije samo dron , nego i visoko manevarske maljutke , a Rusi imaju toga dosta .
Hebiga,radili su na mnogo opasnijem oruzju,a kako vidim sa dronovima su relativno brzo resili inferiornost,s druge strane Amerika godinama ne moze da resi problem hipersonicnog oruzja.

Непријатељ покреће колоне оклопних возила према Бахмуту:

Украјинска оклопна возила крећу се оштећеним аутопутем Т0504,а затим се крећу сеоским путевима који такође под ватром.
Не стижу сви тамо.

Koliko znam taj autoput je pod vatrom Vagnera

Francuzi su za mene i dalje jedno veliko razočarenje, mnogo sam više očekivao od njih.

Ali ajde, možda se probude i počnu da se ponašaju u duhu revolucije.
Nisi jedini koji se razocarao u njih. Ja sam to doziveo devedesetih i mislim da ce se tesko sta promeniti u njihovom odnosu prema istoku.
Plasim se da su sve price o demokratiji i slobodarstvu samo paravan za kolonijalnu drzavu sto i sad pokazuju koriscenjem artikla 43.9 protiv volje gradjana.

Stotine Hamera je sprženo u Ukrajini

1679165448387.png

pacifista sam ali rusi su malo zakasnili sa prilagođavanjem ratnim uvjetima...rat je odavno počeo a oni su nastavili da govore o zapadnim partnerima....tuđman je to bolje i predanije radio...satanizirao je srbe i prije rata...jedva čekam da putin kaže ...hvala bogu nisam bio oženjen ni za židovku ni za ukrajinku....a da ne govorim o zapada u i njegovoj satanizaciji srba i 150 000 silovanih muslimanki...jedva čekam da se po moskvi počne pričati o desecima tisuća silovanih ruskinja u ukrajini a da se ukrajinci izbacuju iz stanova...tek ću onda prihvatiti da je de facto rusija u ratu...

Aja, vratit ćenih iz Rusije rodbini u Kijevu?
Neće, dali su ih na posvajanje i idu ih odgajati u nacističkom stilu, da mrze Ukrajince.
Da, okrađa i otimanje djece je stravičan zločin.
milion poginulih i ranjenih, desteine miliona raseljenih, nebrojeno ratnih zlocina na obe strane a treba suditi nekome ko je izvuko decu iz tog pakla i verovatno im spasio zivot.
Totalno pomracenje uma.

Nisi jedini koji se razocarao u njih. Ja sam to doziveo devedesetih i mislim da ce se tesko sta promeniti u njihovom odnosu prema istoku.
Plasim se da su sve price o demokratiji i slobodarstvu samo paravan za kolonijalnu drzavu sto i sad pokazuju koriscenjem artikla 43.9 protiv volje gradjana.
Ma nisam ja očekivao da će da se založe za nas i ispoštuju savezništva od ranije, kao što si napisao ta iluzija je raspršena devedesetih, ali sam mislio da još uvek imaju kičmu da se izbore za svoju nezavisnost, da nisu zaboravili De Gola.

U ime zaštite demokracije, Macronov režim je upravo demokratski zabranio prosvjede ispred parlamenta, koje je demokratski ignorirao kako bi demokratski iznudio povećanje dobi za odlazak u mirovinu
Pariška policija zabranila je skupove na dva žarišta prosvjeda protiv Macronovih mirovinskih reformi: Place de la Concorde i Champs-Elysées.

Prosvjedi se održavaju diljem Francuske, dok je u Parizu veliki skup zakazan za početak u 6 sati na Place d'Italie.
Danas se ceo dan trubi o Putinu i njegovoj voznji po Krimu, verovatno im je to vaznije od demostracija koje su u toku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back