Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.795
Sve si skont’o, pitao je onog vašeg kukurikua da li ga nije raketom mlatnuo po glavi, kao da je bilo nešto teže od mokre čarape.Hajmars nema pametnijeg posla nego tražiti tebe po bunkerima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve si skont’o, pitao je onog vašeg kukurikua da li ga nije raketom mlatnuo po glavi, kao da je bilo nešto teže od mokre čarape.Hajmars nema pametnijeg posla nego tražiti tebe po bunkerima
Jesi kad čučao u rovu dok te Rus gađao Sarmatom?Sve si skont’o, pitao je onog vašeg kukurikua da li ga nije raketom mlatnuo po glavi, kao da je bilo nešto teže od mokre čarape.
Misliš ono kad je tebe mlatnula?Jesi kad čučao u rovu dok te Rus gađao Sarmatom?
a znam da ima hrpa odličnih bandova iz Rusije, tu su još i Grai te RuyanJasta,Temnozor,Tvangeste.
Imas i Arkonu iz Poljske.
Ili recimo:
Prozujala iznad glave, na svu sreću promašili jedno 50mMisliš ono kad je tebe mlatnula?![]()
Toliko odlični da postoje samo na rutubea znam da ima hrpa odličnih bandova iz Rusije, tu su još i Grai te Ruyan

Gospođa Stugna mnogo aktivna ovih dana..
Pozdravio te Mstislav.Ja da sam na tvojoj strani i mislim kao ti, kada bih video da se ovako radujes tudjoj muci ja bih te oterao u p.m. i presao u suprotan tabor. Ali sva sreca nisam![]()
Nadam se da tebi nije.Jel to svima koren u srbima?
Dečko već je u suprotnom taboru, u nacističkoj USAJa da sam na tvojoj strani i mislim kao ti, kada bih video da se ovako radujes tudjoj muci ja bih te oterao u p.m. i presao u suprotan tabor. Ali sva sreca nisam![]()
.Ево, идеална шанса за тебе! Лупи руком од сто и реци доста!Neko će morati da zaustavi ovo rusko ludilo, pre ili kasnije.
Nemoj BRE, udariće Mstislava infarkt.
Zašto je važno, postoji međunarodni prostor i postoje pravila kako se ponašati. Laganje tipa "nismo ništa" ne ulazi u pravila ponašanja. Šta misliš, šta će se sljedeće desiti?Može li neko da mi odgovori šta će američki izviđački dron tako daleko od Amerike?
Pomalo, Ukri nisu ni počeli. A gdje su tek Poljaci.Ево, идеална шанса за тебе! Лупи руком од сто и реци доста!
Jesu Rui usli u Bahmut, Kijev i Odesu vise ni vi kremljoboti ne spominjete jer znate da je to sf. Kremljobotovska tuga pregolema.![]()
I?Pogledajte prilog 1311131Evo ti pa pogledaj originalnu Ukrajinu obelezena ti je zutom bojom.Sve drugo je poklonjeno od Ruskih teritorija.Rusi fakticki nisu ni dosli do Ukrajine.Neka im ostave ovo njihovo zuto i nek se jebu i oni i SAD i EU.
švica je ostatak rimske imperije, to što je 75% nemačko to aps. ništa ne značiŠvicarska je germanska država
ovako radi ruska propaganda (tj. laž) ako nekome još nije jasno!Jebbemti ja trulu Ameriku i njihove raspalu tehnologiju!!
Naavno da je važno kad jedna velika sila špijunira drugu tako, pa zar misliš da je to normalno da se u jeku rata tako špijunira?Zašto je važno, postoji međunarodni prostor i postoje pravila kako se ponašati. Laganje tipa "nismo ništa" ne ulazi u pravila ponašanja. Šta misliš, šta će se sljedeće desiti?
Idu polako jer stede civile i infrastrukturu!Jel pao Bahmut
Jel druga najjaca vojska u Ukrajini uspela da osvoji neku stalu jos ovih dana