ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.993
Možda, samo što ovi nemaju maske na licu koje danas nose svi vojnici na obe strane
Neće uopšte biti teško da se identifikuju, da li su zaista Ukrajinci ili nisu.
U svakom slučaju imbecilna akcija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Причао сам са човеком који је тад радио у Винчи када се то десило. Од те године му више никад није порасла коса. Одмах је и послан у пензију те године а био је још млад.Pokusali su u Vinci da prave atomsku bombu pa je pukao reaktor sa teskom vodom.
nesto kao ovk ili?Smrdljivi DNR je teroristička grupa i biće eliminisana sa zemljom

vasi? gde ste vi to kurvati ratovali 99te?99 nasi svi bili trezni samo tako.

Kakav komunizam? Kako nam se je zvala država? SFRJ - zar ne? Šta je Hegel rekao o socijalistima, najvećem neprijatelju komunizma? Komunizam je živeti u komunama, mikro zajednicama, nukleusima, sa svim pravima i slobodama, a socijalizam je - JEDNOUMLJE ...Uočavate li razliku? Komunizam je donekle u Kini, jer njima ne smeta dva načina ekonomskog uređenja države ...Komunizam u biti nije neprijatelj kapitalizma, ali ako ti kapitalisti nisu monstrumi i od naroda oduzimaju sve ... Komunizam najbolje i definiše državu i ulogu administracije - vlasti u državi ... Njima se odvaja od poreza oko 10%, kako bi oni plaćali vojsku i čuvali granice države ...Koliko danas plaćamo državnoj vlasti i zašto državna vlast oduzima od komuna?Ja sam rodjen, rastao, skolovao se zaposlio i imo porodicu u komunistiockom sistemu, i srecan sam sto je taj sistem propao samo mi je zao sto nije propao puno ranije
Želim, naravno, da i Japan shvati da je novi svetski poredak neminovnost, da se na vreme prestroji i da se za Hirošimu i Nagsaki zločincima osveti ... Vreme je - zar ne, jer to je najveći zločin u istoriji ljudske civilizacije ....Sad žališ i japanski fašizam? Ti si totalno izgubio kompas
Ima se ko i Japancima svetiti.Želim, naravno, da i Japan shvati da je novi svetski poredak neminovnost, da se na vreme prestroji i da se za Hirošimu i Nagsaki zločincima osveti ... Vreme je - zar ne, jer to je najveći zločin u istoriji ljudske civilizacije ....
Manje ćete da piškiteIma se ko i Japancima svetiti.
Ubili su više civila nego Nemci.
To je ta transparentnost i ekologija SRJПричао сам са човеком који је тад радио у Винчи када се то десило. Од те године му више никад није порасла коса. Одмах је и послан у пензију те године а био је још млад.
Кина ће им се тек осветити за то.Ima se ko i Japancima svetiti.
Ubili su više civila nego Nemci.
И подршку руске јавности државним властима.Не контам стварно сврху таквог упада, ово су већ очајнички потези који ће само појачати активацију руских добровољаца.
Vi ste to isto radili zar ne, pređete granicu i to nazovete SVOНе контам стварно сврху таквог упада, ово су већ очајнички потези који ће само појачати активацију руских добровољаца.
Koji vasi?99 nasi svi bili trezni samo tako.
То је све Орикс документовао још пре пола године.
Причаш са глупим усташом.Koji vasi?
Moj brat je bio na Kosovu 1998.kada ga je pogodila granata iz minobacaca.
Pola godine su ga sastavljali na VMA,njegov drug iz spavaone je pretvoren u pastetu,skroz dezintegrisan.
Brat je tad imao 23.godine,bio je cudo medju lekarima sto je uopste ostao ziv.
Malo postovanja prema tim ljudima.
Ili si neki jevrejski trol ili bolujes od nedostatka empatije.
А ти би некако кад би могла да опет живиш у НДХ или макар у османској царевини.....а !To je ta transparentnost i ekologija SRJ

Сада требају Чечени да упадну на 5 минута у Харков, узму таоце, убију пар цивила, сниме ТикТок видео и врате се у Русију‼ФСБ Русије: у Климовском округу у Брјанској области заустављен упад украјинских милитаната
Непријатељ је потиснут на територију Украјине и покривен артиљеријом.