Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pokusali su u Vinci da prave atomsku bombu pa je pukao reaktor sa teskom vodom.
Причао сам са човеком који је тад радио у Винчи када се то десило. Од те године му више никад није порасла коса. Одмах је и послан у пензију те године а био је још млад.

Ja sam rodjen, rastao, skolovao se zaposlio i imo porodicu u komunistiockom sistemu, i srecan sam sto je taj sistem propao samo mi je zao sto nije propao puno ranije
Kakav komunizam? Kako nam se je zvala država? SFRJ - zar ne? Šta je Hegel rekao o socijalistima, najvećem neprijatelju komunizma? Komunizam je živeti u komunama, mikro zajednicama, nukleusima, sa svim pravima i slobodama, a socijalizam je - JEDNOUMLJE ...Uočavate li razliku? Komunizam je donekle u Kini, jer njima ne smeta dva načina ekonomskog uređenja države ...Komunizam u biti nije neprijatelj kapitalizma, ali ako ti kapitalisti nisu monstrumi i od naroda oduzimaju sve ... Komunizam najbolje i definiše državu i ulogu administracije - vlasti u državi ... Njima se odvaja od poreza oko 10%, kako bi oni plaćali vojsku i čuvali granice države ...Koliko danas plaćamo državnoj vlasti i zašto državna vlast oduzima od komuna?

Причао сам са човеком који је тад радио у Винчи када се то десило. Од те године му више никад није порасла коса. Одмах је и послан у пензију те године а био је још млад.
To je ta transparentnost i ekologija SRJ

Kadirov: “Sa svim sudionicima upada u regiju Bryansk potrebno je postupiti na najoštriji način, što oštrije, pa čak i okrutnije. Pucaj da ubiješ.

Ne baviti se samo njima, nego i privesti pravdi njihove obitelji, koje možda žive u Rusiji. Provjerite ih temeljito i pažljivo. Iskustvo pokazuje da bez njihove suradnje, popustljivosti i suglasnosti ovakvih terorističkih akcija nema."
FqOij8VaIAEJIro

99 nasi svi bili trezni samo tako.
Koji vasi?
Moj brat je bio na Kosovu 1998.kada ga je pogodila granata iz minobacaca.
Pola godine su ga sastavljali na VMA,njegov drug iz spavaone je pretvoren u pastetu,skroz dezintegrisan.
Brat je tad imao 23.godine,bio je cudo medju lekarima sto je uopste ostao ziv.
Malo postovanja prema tim ljudima.
Ili si neki jevrejski trol ili bolujes od nedostatka empatije.

Koji vasi?
Moj brat je bio na Kosovu 1998.kada ga je pogodila granata iz minobacaca.
Pola godine su ga sastavljali na VMA,njegov drug iz spavaone je pretvoren u pastetu,skroz dezintegrisan.
Brat je tad imao 23.godine,bio je cudo medju lekarima sto je uopste ostao ziv.
Malo postovanja prema tim ljudima.
Ili si neki jevrejski trol ili bolujes od nedostatka empatije.
Причаш са глупим усташом.

🇷🇺🇺🇦ФСБ Русије: у Климовском округу у Брјанској области заустављен упад украјинских милитаната
Непријатељ је потиснут на територију Украјине и покривен артиљеријом.
Сада требају Чечени да упадну на 5 минута у Харков, узму таоце, убију пар цивила, сниме ТикТок видео и врате се у Русију

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back