pop80
Elita
- Poruka
- 16.370
aj što ih rasturaju tamo nego se za je bavajuVagner slavi godisnjicu ulaska u dejstva.
Stoga vas pozivaju na koncert,ulaz je besplatan
Pogledajte prilog 1313092
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj što ih rasturaju tamo nego se za je bavajuVagner slavi godisnjicu ulaska u dejstva.
Stoga vas pozivaju na koncert,ulaz je besplatan
Pogledajte prilog 1313092
Kad ti engleski nije jača strana sramotiš se. Slika pokazuje prvo mjesto koje su zauzeli Vagnerovci prije skoro godinu dana.Opet pade neko mestašce:
“Engleski nije jača strana”, no comment. Luckily you are there to help.Kad ti engleski nije jača strana sramotiš se. Slika pokazuje prvo mjesto koje su zauzeli Vagnerovci prije skoro godinu dana.
Pa ni USA ne podrzava sud u Hagu zbog svojih. Tako da moze kod Trampa kad pobedi na sledeci izborima bez problema.Vladolf od ovog mjeseca može samo u Bjelorusiju, Iran, Sjevernu Koreju i Eritreju. Možda i u Indiju. Za predsjednika "2." najveće sile na svijetu to je ponižavajuće. Završiće na kraju tamo gdje i svi ratni zločinci - u Hagu.
Onda napiši "zeznuo sam se".“Engleski nije jača strana”, no comment. Luckily you are there to help.
A zašto imate potrebu nešto napisati pa ispadate poprilično neuki?Dobro jutro delijo
Treba jasta.Sve crno na belo,nemoj da mi vrdas,ne mogu da nadjem bas sve ovde.
Sta si navalio sa tim paktom,to je bio iznudjen potez jer Rusi nisu bili spremni za sukob a i bili su naivni jer su narod koji drzi rec pa smatraju da tako rade i drugi.Opet,sa druge strane upravo juce se desila ona izjava Poljskog ambasadora u Francuskoj gde kaze da ukoliko Ukri ne izdrze u sukobu sa Rusima da ce Poljska uci u sukob,dakle nerascisceni racuni iz nekih davnih vremena.Iskreno se nadam da ce Rusi popizditi kako samo oni to znaju i da ce im se naj*** nacestitati mile nove godine,dosta su se k*rcili.
Ta slika ti je više manje ista evo već mjesec dana...
AZOV stvarno nema sreće...uvijek upadaju u okruženje:
![]()
...

Aaaaa. Pa otkud znam. Ko će to da prati.Jaguarka, šta očekuješ?
Stilska analiza.Aaaaa. Pa otkud znam. Ko će to da prati.![]()
Jasno ti piše, da razumiješ engleski, da je to mjesto prvog angažiranja Vagnerovaca u sklopu SVO.Nije to ta Popasna, ima ih više.
ima ih više, a ono je bila slika od pre, ali zgodna za ilustraciju jer se neki zaselak isto tako zove.Jasno ti piše, da razumiješ engleski, da je to mjesto prvog angažiranja Vagnerovaca u sklopu SVO.