Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.448
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je suština prozapadne politike i onih koji ovde njih podržavaju.Dakle, da razjasnimo...
Joe Biden dronom u Afganistanu ubija cijelu obitelj od 10 članova, uključujući 7 djece i to nije ratni zločin.
Putin evakuira djecu iz ratne zone na sigurno i nekako je to ratni zločin???
Wow! U kakvom svijetu živimo!
![]()
Slažem se ali onda neka ne krije te činjenice i sam prizna da je ološ.Sve je u politici moguće.
Ne razumiš ti umjetničku slobodu pisanja.Kakve ti zapadnjacke blasfemije propagiras i stavljas pravoslavlje u isti kontekst.

Znamo, znamo Informer je javio prošle godine prvi dan tkz. SVO da je Ukrajina napala Rusiju......У суштини ово је смешна оптужница прави циљ је што је овај неотесанко прича притисак на Русију и Путина и промена режима, ма што неко рече ово може да буде само контраефекат да сви у Русију виде да се боре против Запада који је спреман на све и свакакве лажи и да једноставно морају да иду до победе у Украјини.
Opet ti! Pa pitao sam te za politiku, podržavaš li američku politiku da je prihvatljiva smrt pola miliona djece ili 40 genocida da bi se doveo na vlast režim koji odgovara SAD!
To mi obrazloži!
Ovo vise zvuci ako se ne plasi sto ne ode u Peking.Ne razumiš ti umjetničku slobodu pisanja.
Pisanje za kiflu i jogurt u režimskom mediju je ostavilo traga na tvoje neurone.
aj živija !![]()
Na smrt djece pristaju oni koji započinju ratove.Da itekako.Verovatno ne bi lično ubijao iračku što se ne bi moglo sa sigrunošću da kaže za srpsku i romsku decu.Na smrt iračke dece samo pristaješ iako im ne želiš smrt.
Klovn je odlično znao gde je krenuo.Na smrt djece pristaju oni koji započinju ratove.
Usput nisam ni u jednoj stranci,niti ista radim za rezim,ali takvi komentari su tipicni podjebavacki kad nemas sta da kazes.Ne razumiš ti umjetničku slobodu pisanja.
Pisanje za kiflu i jogurt u režimskom mediju je ostavilo traga na tvoje neurone.
aj živija !![]()
Ruski zločini su wishfulthinking isto kao i američki.Tako je, znači sama sebi skačeš u usta da su ruski zločini wishful thinking.
Peskov: ali kako znate da je to bio ruski BTR koji je ubijao civile?
Novinar: pa ima nacrtano Z
Pršti pršti bela staza...
Хаг .... непристрасан суд...prijavi to policiji

Па бре ово је већ постављано Руски војник који је после погинуо.Svaka čast, Ukrajinac sam osvojio ruski rov. Neke pobio, neke zarobio.
Onda nek pocme od wagnerovaca pa mozda gaKADIROV RASPISAO POTERNICU: Pet miliona rubalja za likvidaciju ukrajinskog vojnika koji je skrnavio Kuran
https://www.novosti.rs/planeta/svet...tm_campaign=push-date-2023-03-18-vest-1217101
Nemaju oni pojma gde je Irak,nego im je nasrao da tamo zive budale koje imaju opasno oruzje i da mora da se srusi vlast.Ruski zločini su wishfulthinking isto kao i američki.
Meni ne smetaju niti jedni. Ukrajina neka bude Iraq 2 ja nemam s time problem.
Ali lažno naricanje dežurnih NATO narikača uvijek ću razbiti ko mjehuriće od sapunica.
Za Irak vas je bolio Q a sad za Ukrajinom vam se srce para.....
Ili ste plaćeni da naričete nad izabranim zemljama? Ono kao publika kad plješće prema uputi s blesimetra?!
Na smrt djece pristaju oni koji započinju ratove.
Klovn je odlično znao gde je krenuo.
Monstruozno koliko filoputini vole lagatiMonstrum.
Što su tražili to su dobili i dobivat će još. Zasluženo.
Oni su samo ovom optužnicom i nalogom se osigurali da do mira ne dođe. Nema drugi značaj.Hipotetički scenario.
Putin ode u neku "prijateljsku" zemlju gde nekom ipak padne na pamet da ga uhapsi.
Šta se dešava kada pokušaš ili pak uspeš da uhapsiš nekoga ko sa sobom nosi kofer sa nuklernim kodovima?
Ovaj svet vode yebeni idioti.