Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, da razjasnimo...

Joe Biden dronom u Afganistanu ubija cijelu obitelj od 10 članova, uključujući 7 djece i to nije ratni zločin.

Putin evakuira djecu iz ratne zone na sigurno i nekako je to ratni zločin???

Wow! U kakvom svijetu živimo!
FrgYrw2aEAcVAVC
To je suština prozapadne politike i onih koji ovde njih podržavaju.
Opravdano im je da ubiju pola miliona iračke djece a ako Srbi strijeljaju 8000 zarobljenika to je onda genocid.

To je ta politika nasilja i krvi a oni koji ih podržavaju iamju koristi od te prolivene dječije krvi. Oni uživaju u raskoši na dječijoj krvi.

z:shock: ....У суштини ово је смешна оптужница прави циљ је што је овај неотесанко прича притисак на Русију и Путина и промена режима, ма што неко рече ово може да буде само контраефекат да сви у Русију виде да се боре против Запада који је спреман на све и свакакве лажи и да једноставно морају да иду до победе у Украјини.
Znamo, znamo Informer je javio prošle godine prvi dan tkz. SVO da je Ukrajina napala Rusiju..

Tako je, znači sama sebi skačeš u usta da su ruski zločini wishful thinking.
Peskov: ali kako znate da je to bio ruski BTR koji je ubijao civile?
Novinar: pa ima nacrtano Z
Ruski zločini su wishfulthinking isto kao i američki.
Meni ne smetaju niti jedni. Ukrajina neka bude Iraq 2 ja nemam s time problem.
Ali lažno naricanje dežurnih NATO narikača uvijek ću razbiti ko mjehuriće od sapunica.
Za Irak vas je bolio Q a sad za Ukrajinom vam se srce para.....

Ili ste plaćeni da naričete nad izabranim zemljama? Ono kao publika kad plješće prema uputi s blesimetra?!

Ruski zločini su wishfulthinking isto kao i američki.
Meni ne smetaju niti jedni. Ukrajina neka bude Iraq 2 ja nemam s time problem.
Ali lažno naricanje dežurnih NATO narikača uvijek ću razbiti ko mjehuriće od sapunica.
Za Irak vas je bolio Q a sad za Ukrajinom vam se srce para.....

Ili ste plaćeni da naričete nad izabranim zemljama? Ono kao publika kad plješće prema uputi s blesimetra?!
Nemaju oni pojma gde je Irak,nego im je nasrao da tamo zive budale koje imaju opasno oruzje i da mora da se srusi vlast.

Hipotetički scenario.

Putin ode u neku "prijateljsku" zemlju gde nekom ipak padne na pamet da ga uhapsi.
Šta se dešava kada pokušaš ili pak uspeš da uhapsiš nekoga ko sa sobom nosi kofer sa nuklernim kodovima?

Ovaj svet vode yebeni idioti.

Hipotetički scenario.

Putin ode u neku "prijateljsku" zemlju gde nekom ipak padne na pamet da ga uhapsi.
Šta se dešava kada pokušaš ili pak uspeš da uhapsiš nekoga ko sa sobom nosi kofer sa nuklernim kodovima?

Ovaj svet vode yebeni idioti.
Oni su samo ovom optužnicom i nalogom se osigurali da do mira ne dođe. Nema drugi značaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back