kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.497
Jasno mi je da pojma nemas kao i svi vi zajedno....Rusija?!
Znaci,ti bas resio da nemas nista sa istinom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasno mi je da pojma nemas kao i svi vi zajedno....Rusija?!
Znaci,ti bas resio da nemas nista sa istinom?
Aj barem nestoUz vas Hrvate se obrazujem i kulturno uzdizem.
A cemu potreba da lazes kada imas internet?Procitaj malo,nemoj terati inat i nervirati ljude.Sada ispada da si ti u pravu a Makron i Merkelova lazu.Jasno mi je da pojma nemas kao i svi vi zajedno....
Pa sto niste postovali sporazum?A cemu potreba da lazes kada imas internet?Procitaj malo,nemoj terati inat i nervirati ljude.Sada ispada da si ti u pravu a Makron i Merkelova lazu.
Mozemo se zezati ali zapad je prdnuo u cabar.Pisi propalo.Vise se ne pitaju.Aj barem nesto![]()
A sta pise u sporazumu?Pa sto niste postovali sporazum?
Da bio je , rodio se u Austriji. Malo vas zna da se današnja Austrija i Sudeti poslije WW1 htjeli priključiti Njemačkoj, ali Antanta nije to dala. Toliko ste neuki da je to za plakati.A Hitler je bio Nemac,a?
Jednostavno i predivno. Ali NEEEEEEE mora da se komplikuje Bajo
Европљани шокирани! Жена у женској одећи иде улицом!
©Боцхарик
@bocharik
Ovim pokazujes da ne znas sta pise, a hoces nesto da izvuces od mene(ali si zato umeo da imas misljenje i da zakljucujes)A sta pise u sporazumu?
Bjavooooo, pametnice, onda sam i ja plaćenik a da nisam ni znaoDragovoljac znači da ne bi bilo nikakve naknade. Ako mu majka prima mirovinu, a prima, onda je on plaćenik.
Simple as fuc.k
Porvtdio QPotvrdile banke koje se urušavaju jedna za drugom.
Ti napisao da nismo postovali sporazume a ja te pitam sta pise u istim i ti mi ne odgovoris.Izbegavas odgovor.Ovim pokazujes da ne znas sta pise, a hoces nesto da izvuces od mene(ali si zato umeo da imas misljenje i da zakljucujes)
Zasto niste prestali da naoruzavate i finansirate separatiste u Ukrajini?
Kad se takva prosetala nasim ulicama u vremenu iz kog je ta moda bila je napljuvana i proglasena kurvom...A imalo je vremena i kad nije mogla, jer bi joj kosu pocupali....Sad tu evropsku modu smatrate predivnom, naravno... Tako ste se bunili i za pozoriste i za pruge i za knjige... Tako to ide...
Европљани шокирани! Жена у женској одећи иде улицом!
©Боцхарик
@bocharik
Vidim da i dalje *uvazavaju* Blinkena kao visokog funkcionera SD da im presudjuje u plemenskim sporovima /npr. oko svadje zbog kradje stoke i sl./, da on ne moze da postigne, pa ide po nekoliko puta na racun americkih poreskih obveznika....bar da sa sobom nosi kesu sa kolacima da moze da ih podmiti, nego i dalje onu *sargarepu na stapu* kao *sudijski cekic* kojim zavrsava presudjivanje...racun Они су их много, много раније дресирали. Те чиваве се дају врло лако дресирати.*
Шта мислиш, што оволики Јусини политичари и политичари из осталих земаља Колективног запада сада мешетаре по Африци? Траже чоколаду? Афрички чај?
Pa sad sam ti rekao sta pise, e sad ako ne kapiras ebiga...Ti napisao da nismo postovali sporazume a ja te pitam sta pise u istim i ti mi ne odgovoris.Izbegavas odgovor.
Nije bilo separatizma,to se tebi prividja nesto.
Zasto vi pomazete naciste u Ukrajini?
Rekao Lavrov pa dobio po repićuPoenta je bila da je Dolfi bio austroslovenac židovskog porekla.
To su slobodne zemlje , zemlje koje vode pametni i slobodoumni.A ove zemlje koje nisu uvele sankcije, cije su one sluge?
Potvrdio Leri Fink, ako znaš ko je to.Porvtdio Q
I Tixi
Slobodna je Kolumbija, a nije Finska... Tako je breTo su slobodne zemlje papane, zemlje koje vode pametni i slobodoumni.
Vi to naravno ne možete da vidite, suviše ste duboko u američkoj bulji, nema šanse da izvirite odande.
Nista ti meni nisi rekao.Daj link,da vidim bas tu tvoju stranu istorije.Pa sad sam ti rekao sta pise, e sad ako ne kapiras ebiga...
Tim tempom za 258 godina tvoji potomci ce da slave ponovni ruski ulazak u Berlin.Citam ovo sto si napisao i pitam se sta ces za koji dan pitati?Jel pao...?Ukrajinska groblja ce se videti iz svemira jer ih je zapad nahuskao na Ruse.U svakom slucaju se pomeraju napred,polako ali pomeraju.Sve blize Evropi.
Strahota kako ih ukro flajšmašina rastavlja na proste faktore.
Gde zurite?Zar nije bolje unistiti protivnika na jednom mestu da se ne unistavaju ostala naseljena mesta?Lepo je sto si se osvrnuo na istorijsku cinjenicu.Za razliku od Evropljana koji nikada nisu bili sa vojskom u Moskvi, Rusi su bili i u Berlinu i u Parizu.Tim tempom za 258 godina tvoji potomci ce da slave ponovni ruski ulazak u Berlin.
Alal vera.