Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija ne može kreirati sudbinu Ukrajincima!!!
Utupite si u glavu, da niko ne želi, da bude zajedno sa Rusima i da oni, koji jesu u ruskom zagrljaju danas, gledaju da se ga otarase što brže moguće.
Rusija nije ni željela da kreira bilo čiju sudbinu, pitanje je da li je Ukrajina željela da kreira Rusiji?

Dakle, imaš li odgovor ili nemaš? Jedini logičan odgovor je da su planirali napasti iz Ukrajine inače bi garantovali bezbjednost.

Obična gomila smeća od teksta bez imalo istine.

Upravo je obrnuto, jedino dobro što je uradio Jeljcin je da je doveo Putina koji je spasio Rusiju. Da je htio da se nakrade pa jednostavno bi uveo demokratiju sa provjerenim lopovima Amerima.

Nije Jeljcin doveo Putina, vec je Putin doveden od KGB.

Jeljcin je samo formalno kao predsednik to uradio.

Vratimo se mi argumentima i diskusiji koja je tema a to je rat u Ukrajini.

Dokle ću čekati tvoj odgovor zašto se Rusiji nisu ponudile nikakve garancije ako to ništa ne košta Ukrajinu i zapad?

Zašto?
Rusija je imala garancije sa strane NATO kroz Partnerstvo za mir.
Što se Ukrajine tiče, niti NATO, niti Rusija, ne mogu određivati Ukrajini koje odluke mora prihvatiti. To je stvar Ukrajinaca a ne NATO i Rusije. Jel to teško za razumeti?

Nije Jeljcin doveo Putina, vec je Putin doveden od KGB.

Jeljcin je samo formalno kao predsednik to uradio.
Ko je 4 godine upravljao žestokom smear kampanjom u SAD usmerenom protiv aktuelnog predsednika države?

Ko ima tu snagu u SADu da okrene sve medije protiv sopstvenog, legalno izabranog predsednika? Koji je njihov KGB?

Omaklo im se jednom u 2016, rešili su da pod hitno isprave situaciju. Ceo period 2016-2021 je najsramniji u istoriji SAD, u jakoj konkurenciji.

Rusija je imala garancije sa strane NATO kroz Partnerstvo za mir.
Što se Ukrajine tiče, niti NATO, niti Rusija, ne mogu određivati Ukrajini koje odluke mora prihvatiti. To je stvar Ukrajinaca a ne NATO i Rusije. Jel to teško za razumeti?
Da li su u programu Partnerstva za mir predviđene zabrane instaliranja raketa u Ukrajini ili nekoj državi koja graniči sa Rusijom prema Evropi?

Teraš nas da u Moskvi protestvujemo protiv rata u Ukrajini, a mi podržavamo SVO?

Zašto ti ne odeš u Lavov da glasno tražiš samo pregovore sa Rusijom, ništa više?

Kaži nam, šta misliš da bi ti se dogodilo?
What about?
Eto, u Lavov sam spreman ići sa tobom i protestvovati protiv Zelenskog i protiv rata.
Možda popijemo koju batinu...
Ali u Moskvu idi sam, pa nam javi....možda ti dadnu dostup do interbneta u zatvoru....

Tito im je bio trn u oku, ali ipak uradio je dosta stvari za Ruse mada sasvim nesvesno.

Prvo nije dopustio YU da iskuse Ruse u praxi pa je ovde Rusija jos uvek veoma popularna.

Drugo, rastvorio je YU tako da su i Rusi potpirivali raspad YU i iz cele te olupine izvukli su gubitnike Srbe da im budu perjanica.
Само политички лаици југословенског определења мисле да историја почиње
партизанским устанком и да Русија и Србија немају историју пре СССР-а.
Много их је задужио ликвидацијом руских симпатизера свих идеологија и
колаборацијом са западним силама. Мало је народа на свету који цене издајство
попут Руса.

Da li su u programu Partnerstva za mir predviđene zabrane instaliranja raketa u Ukrajini ili nekoj državi koja graniči sa Rusijom prema Evropi?
Previše pitaš, čitaj sporazum.
Inaće, NATO je odbio primiti u članstvo Ukrajinu i Gruziju već 2008....ali kao po običaju, želiš prikazati, da je NATO kriv za rat u Ukrajini. Ne nije, Rusija je ta, koja je započela rat.

What about?
Eto, u Lavov sam spreman ići sa tobom i protestvovati protiv Zelenskog i protiv rata.
Možda popijemo koju batinu...
Ali u Moskvu idi sam, pa nam javi....možda ti dadnu dostup do interbneta u zatvoru....
U Lavov da idemo zajedno ali da ja u Moskvu da idem sam i da protestvujem za nešto što ne podržavam? :hahaha:

Stvarno si komedijaš. Ajde ostaviću te na miru, počeo si da bulazniš.

Inaće, NATO je odbio primiti u članstvo Ukrajinu i Gruziju već 2008....ali kao po običaju, želiš prikazati, da je NATO kriv za rat u Ukrajini. Ne nije, Rusija je ta, koja je započela rat.
Šta ima ja da čitam, ti tvrdiš da daje garancije a ja te pitam gdje to piše.

Dakle, gdje u tom programu piše da Rusija može zaustaviti ofanzivno naoružanje koje joj može biti prijetnja u komšijskoj državi?

Nemoj da mi vrdaš, znaš ili ne znaš?

NATO - Official text: Bucharest Summit Declaration issued by NATO Heads of State and Government (2008), 03-Apr.-2008

1678877614242.png

Čemu ove providne laži?

Idi u Moskvu i protestiraj protiv rata u Ukrajini, pa nam javi tvoje iskustvo.
Za razliku od Beograda, gde možeš protestovati protiv ili za što god želiš, završit ćeš u čuzi za duži period.
Neko ko podrzava SVO da ode da protestvuje protiv istog? Ne razumem zasto bi neko to radio? SVO je nesto sto mora da se uradi i tu nema nikakvih nedoumica. To je razlika izmedju muskaraca i decaka. Vi decaci zivite u nekom zamisljenom svetu nekom slicnom video igrici. Mi muskarci zivimo u realnosti i svesni smo da je SVO nesto sto mora da se iznese i u potpunosti sprovede do kraja. Postoje stvari koje moraju jednostavno da se urade koliko god se nam se ne svidjaju. Nikome ovde nije lepo sto se 2 bratska naroda ubijaju medjusobno. Bilo bi nolje da je ukrajinska vojska usmerena na klanje zapadnih pedofasista. Ali situacija je takva kakva je i niko ne zivi u nekoj fantaziji. Rat je krvav i tezak i jako, jako bolan i ruzan, ali je to realnost koja je tu i jednostavno onaj ko treba , ko je dovoljno zreo, razume da je to nesto sto mora da se uradi kada nema drugog izlaza. I sada vi klinci koji igrate igrice ceo dan i neko vam dao malo kesa da malo kucate budalastine po forumima i sirite neku sacuvaj me boze propagandu iako i sami mozda neverujete u nju, ali vas majka masira da nadjete posao i izadjete iz sobe…. Ali da nekome govorite sta treba da rade, to je apsurd….. u Moskvi ljudi mogu da izadju na ulicu da podrze SVO, ali ni to nema potrebe jer se zivljenjem u realnosti a ne u igrici, itekako informisu ljudi sta se desava. Kakv je stav sireg kruga tvojih prijatelja oko Ukrajine? Ja znam sta moji razmisljaju i 90% njih su ubedjeninda je ovo bilo neizbezno i podrzavaju Rusku odluku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back