Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako nekako, mada mislim da to nece biti dovoljno, posto ce Putin i nadolazeci poraz predstaviti kao neku medijalnu pobijedu. Jako je bitno da se sankcije odrze i da se Rusija kao i SSSR krajem devedesetih, ekonomski dotuce. Onda ce scenarijo sa tenkovima na crevenom trgu biti mnogo izvjesniji.
Samo kako im napakostiti kad Rusi imaju sve? Ursula nije dovoljno umno kapacitirana da smisli takvu packu koja će im doći glave.

Iskreno, nije ni Joe.

Sve nade polažemo u tebe.

Kao sto je i SSSR imao krajem 90ih.

Ja mislim da ni ti vise ne vjerujes nebulozama koje izvaljujes na ovom forumu.
Kako uništiti Rusiju pita se Zapadni trust mozgova već 10. jubilarnim paketom sankcija:)
I nikako da pogodi što to Rusiju može slomiti.
A ne uče na primjerima Napoleona i Hiće.
Ursula i Joe, umrijet će, no Rusiju slomit neće.
Rusija je vječna.

Jesi vidio kako Vučić uspravno stoji i ne savija kičmu pred belosveckim gazdama?

I onda se pitaš zašto dobija izbore, pa pogledaj se u ogledalo :ok:
Vučić jedini u Evropi nije uveo sankcije Rusiji, toliko o tome.

Možemo mu naći milion mana, ali to stoji. Nije ni do njega toliko, jer bi mu taj potez zapečatio vladavinu. Narod je bitan. Vaš nažalost ima tu tužnu podaničku genetiku, vama je čast služiti najjačem, bio to Hitler ili Bajden.

Dugo merkaju Pridnjestrovlje, navodno da tamo ima ogromno skladište ruskih granata, dovoljno za nekoliko godina ratovanja, ali tamo su i ruske mirovne trupe.
Vjerojatno će to skladište predati u zamjenu za nesmetano povlačenje do Rusije. Vidi 32. korpus Jugoslavenske armije stancioniran u Varaždinu.

U 11:30 sati u 12 autobusa i nekoliko osobnih vozila pripadnici Jugoslavenske armije zauvijek su napustili Varaždin. Tijekom 'Varaždinskih dana rata', koji su počeli 13. rujna, ukupno je zarobljeno 930 neprijateljskih vojnika i oficira te brojno naoružanje – 74 tenka, 66 transportera, 48 borbenih vozila, 250 raznih vozila i inženjerskih strojeva, 72 topa raznih kalibra, 10 višecjevnih bacača, streljiva i eksploziva, sve u ukupnoj vrijednosti od oko 400 milijuna dolara.

Zapravo bi daljnja eskalacija mogla biti izvođenje nekakvog nuklearnog pokusa, bilo ruskog bilo zapadnog, s obzirom na razvoj događaja ja bih se prije kladio na ruski...
Nebi me cudilo da Rusi vec pripremaju tako nesto. Sa obzirom na nivo korupcije u vojnim strukturama, mislim da vec duboko sumnjaju da je minimalno 90% bojevih glava i makar 50% nosaca raketa neupotrebljivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back