Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.279
Užas kako je titanijum zapaljiv kad se usudiš da isteraš 2 komada na ledinu, a nema Picija da ih lagano ukrcava u Mi-8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno puta sam bila u Rusiji, najduže 3,5 tjedna u komadu. I ono što me prvi puta iznenadilo, a i skoro svaki puta kasnije, vijesti o EU i Europi, na 5-6 stranici i to samo nešto sitno o značajnijem ekonomskom događanju, ostalo ništa, nema, ne postoji. Rusi uopće nisu eurocentrični i mi smo im nebitni.Da,bas tako,jad.I sto je bas smesno,oni misle da su samo oni svet.Pogledaj Evropicu spram Rusije.I oni se nesto busaju,oni su kao protiv...
konacno ti je dospelo iz dupeta u glavu - upravo se tako stvari odvijajuRusija se mora uništiti, nema tu drugog rješenja, šta ti misliš, da će nuklearne sile gledati kako Rusija pobjeđuje? Ja ne znam kako vi to zamišljate, da će Rusija raditi šta hoće a zapadne nuklearne sile će se povući u ćošak i biti sikter?
Promislite još jedamput![]()
Rusi su svakako duboko zabrinuti za stanje operativnosti svog nuklearnog arsenala.Nema drugog rješenja, je li shvaćaš?
Rusija se mora uništiti, nema tu drugog rješenja, šta ti misliš, da će nuklearne sile gledati kako Rusija pobjeđuje? Ja ne znam kako vi to zamišljate, da će Rusija raditi šta hoće a zapadne nuklearne sile će se povući u ćošak i biti sikter?
Čaj ili prozor, svejedno, ali ostaje ključno pitanje: koga će se defenestrirati ili otrovati?
Što se odvija, da je Rusija toliko trula da je Zapad u Harkovu???upravo se tako stvari odvijaju
Znači nije učinila ništa.Nije ga uništila kroz lažnu odbrambenu organizaciju![]()
Obrni situaciju, misliš da će Rusija pobeći u ćošak i gledati kako je NATO uništava i radi šta hoće?Nema drugog rješenja, je li shvaćaš?
Rusija se mora uništiti, nema tu drugog rješenja, šta ti misliš, da će nuklearne sile gledati kako Rusija pobjeđuje? Ja ne znam kako vi to zamišljate, da će Rusija raditi šta hoće a zapadne nuklearne sile će se povući u ćošak i biti sikter?
Znači, po tebi, nema drugog rješenja nego da se uništi život i čitava planeta sa njim?Nema drugog rješenja, je li shvaćaš?
Па добро !Zato je to ljuti nacistu Putina.
Svi koji su poželjeli uništiti Rusiju, u Rusiji su kosti ostavili.Nema drugog rješenja, je li shvaćaš?
Пици се апдејтовао, уместо једне у зракомлат, три у авионUžas kako je titanijum zapaljiv kad se usudiš da isteraš 2 komada na ledinu, a nema Picija da ih lagano ukrcava u Mi-8
Slave jer su budale. Zapad to podržava jer tako od njih radi korisne budale koje će jurišati na Rusiji za njihov interes.
S druge strane zapad je bukvalno doveo svet na ivicu WW3.Znači nije učinila ništa.
Čak ni ovaj komad tehnologije po kojem drljaš budalaštine.
Ne, neće se tako odigrati.Obrni situaciju, misliš da će Rusija pobeći u ćošak i gledati kako je NATO uništava i radi šta hoće?
Jesi se ti pokvario pa trokiraš ili ti uvek ovako?
To je bilo kada su Rusi imali demografski i ekonomski kapacitet te jake saveznike. Danas nista od toga nemaju.Svi koji su poželjeli uništiti Rusiju, u Rusiji su kosti ostavili.
Pazi što si želiš, moglo bi ti se ostvariti.
Da mora na karti pokazati Kijev, piknuo bi Teheran.
Druze moj,da iko sa zapada sme ista Rusiji oni bi usli sa vojskom u Ukrajinu i stali uz Ukrajince.Evo skoro ce godina a to se ne desava.Zasto ako se ne plase Rusije?!Nema drugog rješenja, je li shvaćaš?
Imaju ruskog čovjeka koji se ne da vodat na povodcu.To je bilo kada su Rusi imali demografski i ekonomski kapacitet te jake saveznike. Danas nista od toga nemaju.