Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бахмут је лош колико год је за Украјину. Њихови војници стрпљиво седе са пиштољем да пуцају у непријатеља којег не виде јер се не приближавају. Уместо тога, Русија шаље артиљеријске гранате и Украјинци гину, без борбе, док чекају. Десетине. Стотине дневно.
FpgmzgkWABIvyTd

Da,bas tako,jad.I sto je bas smesno,oni misle da su samo oni svet.Pogledaj Evropicu spram Rusije.I oni se nesto busaju,oni su kao protiv...
Puno puta sam bila u Rusiji, najduže 3,5 tjedna u komadu. I ono što me prvi puta iznenadilo, a i skoro svaki puta kasnije, vijesti o EU i Europi, na 5-6 stranici i to samo nešto sitno o značajnijem ekonomskom događanju, ostalo ništa, nema, ne postoji. Rusi uopće nisu eurocentrični i mi smo im nebitni.

Rusija se mora uništiti, nema tu drugog rješenja, šta ti misliš, da će nuklearne sile gledati kako Rusija pobjeđuje? Ja ne znam kako vi to zamišljate, da će Rusija raditi šta hoće a zapadne nuklearne sile će se povući u ćošak i biti sikter?

Promislite još jedamput 🙄🙄🙄
konacno ti je dospelo iz dupeta u glavu - upravo se tako stvari odvijaju
10-15 lepardica, jaguarcica, kao ova nasa dzeg, slabo ce to da odvrati rusiju, nema sansi ni da se ndh i naci nemacka povampire zajedno, opet ce rusi da pobede

Nema drugog rješenja, je li shvaćaš?

Rusija se mora uništiti, nema tu drugog rješenja, šta ti misliš, da će nuklearne sile gledati kako Rusija pobjeđuje? Ja ne znam kako vi to zamišljate, da će Rusija raditi šta hoće a zapadne nuklearne sile će se povući u ćošak i biti sikter?

Rusi su svakako duboko zabrinuti za stanje operativnosti svog nuklearnog arsenala.

The Israeli missile warning system will be tested in Kyiv, - Ukrainian Ambassador to Israel Yevhen Korniychuk.

When Russian planes take off, for example, in Belarus, the alarm is activated immediately in all the northern regions of Ukraine.
Israel has powerful radars that calculate exactly where the rocket is flying, and the siren turns on sectorally in a specific place, Korniychuk reports.
In addition, the siren gives a special signal indicating how many minutes the population has to take cover in the shelter, he added.

https://www.thedefensepost.com/2023/01/16/israel-air-attack-alert-ukraine/

Obrni situaciju, misliš da će Rusija pobeći u ćošak i gledati kako je NATO uništava i radi šta hoće?

Jesi se ti pokvario pa trokiraš ili ti uvek ovako?

Znači, po tebi, nema drugog rješenja nego da se uništi život i čitava planeta sa njim?

Mogu da ti dam broj jednog dobrog doktora, na pp ću ti poslati.

Svi koji su poželjeli uništiti Rusiju, u Rusiji su kosti ostavili.

Pazi što si želiš, moglo bi ti se ostvariti.

Obrni situaciju, misliš da će Rusija pobeći u ćošak i gledati kako je NATO uništava i radi šta hoće?

Jesi se ti pokvario pa trokiraš ili ti uvek ovako?
Ne, neće se tako odigrati.
NATO će se pobrinuti da Ukrajina ostane država a ne da je Rusija uništi - to si valjda shvatio. I to je sve što će učiniti.
A onda stvari u Rusiji same dolaze na naplatu.
Nisam nešto osobito star, i vrlo dobro se sjećam rokanja ruskih tenkova po ruskom parlamentu. Zašto si uvjeren da je to nemoguće opet?

Druze moj,da iko sa zapada sme ista Rusiji oni bi usli sa vojskom u Ukrajinu i stali uz Ukrajince.Evo skoro ce godina a to se ne desava.Zasto ako se ne plase Rusije?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back