Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahahahahaha, koliko su ovi siroti Ruščići pomaknuti od stvarnosti, zipa ovo:

NATO bi trebao održati hitan sastanak kako bi se raspravila nedavna saznanja o rujanskim eksplozijama na plinovodu Sjeverni tok, rekla je glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zaharova

Sirota Zaharova govori Nato paktu kada da sastanči, ahahahaha. Šta je sljedeće? Tixi kako govori Bajdenu kada da održi konferenciju za novinare? @Casual Observer da kaže Ursuli šta da kuha za obiteljski ručak jer treba nahraniti 7 djece? Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti
Auuuu, koliko inteligentcije kod našeg Frcija, nadajmo se da nije prelazno. 🤣🤣🤣

U istoriji rata, nikad agresija nije uspela u 2. godini koja nije uspela u 1.

Tako da se pakuj za Haag polako
mi ameri ne podlezemo haskom sudu, tako da plasis mecku s resetom
f@k eu & f@k hague, den haag ako izvoljevas, oni bese nemaju gasovod za razyebavanje? znas sta mozete nama amerima samo? e, nemo da vam ... nego mrsh na staljingrad dok vas ima gmizavci

Posljednji obavještajni podaci Ministarstva obrane Ujedinjenog Kraljevstva kažu da je u posljednja dva tjedna Rusija vjerojatno pretrpjela najveću stopu gubitaka od prvog tjedna invazije na Ukrajinu.

"Iako obrambena obavještajna služba ne može potvrditi ukrajinsku metodologiju, trendovi koje podaci pokazuju vjerojatno su točni.

Prosječni prosjek za posljednjih sedam dana bio je 824 žrtve po danu, više od četiri puta više od stope prijavljene u razdoblju od lipnja do srpnja 2022", stoji u objavi.

A šta kaže ukrajinska "metodologija" o ukrajinskim gubicima, ruske navodno znaju u glavu a za svoje pitaju Jaguarku za podatke.

denacifikaciona faza svo u bivsoj ukrajini skoro okoncana, nacisti se masovno predaju ili se unistavaju, prelazi se na dekomunizacionu, vidi nize

wapo prenosi i otvara nam oci svima
https://www.washingtonpost.com/poli...-shows-hes-rejecting-even-soviet-era-borders/

President Vladimir Putin’s emotional speech on Monday justifying Russia’s invasion of Ukraine was eye-opening in many ways. Among other things, it cast new light on the Russian president’s complicated and evolving relationship with the Soviet past.
...
In his current view, Vladimir Lenin and associates tore apart what Putin thinks of as “historic Russia” — and he is not about to forgive or forget.

Putin blames Russia’s Bolsheviks

In his hour-long tirade, Putin seemed at times more angry at the Bolsheviks who created the Soviet Union than at modern-day Western leaders.
Lenin, in his telling, pandered to nationalists, split up historically Russian territories and planted a land mine in the Soviet constitution by giving each Soviet republic the right to secede. Lenin, he continued, built “odious and utopian fantasies” that were “absolutely destructive” into the architecture of the state.

The Bolsheviks’ approach was “not just a mistake but much worse than a mistake.” According to Putin, their “injustices, lies and outright pillage” led directly to the 1991 Soviet collapse that scattered enclaves of ethnic Russians across now-independent countries.
Offering to help “decommunize” Ukraine, Putin made clear that the restructuring he had in mind would leave little of the country intact.
Za to vrijeme, prva, zadnja i jedina faza Ukra, derusifikacija Ukrajine je u punom zamahu

da je baba bila musko, bila bi deda
prodje godina, a od aviona jos nista... e da imamo, kao sto nemamo, ...
ko ce da da pilote, zar nije pisalo da ne znaju ukre, negoi da lete samo na sovjetskim avionima?
a OBUKA, A ovo, ono, pa pregazice rusi kijev do proleca dok ne stigne prva eskadrila, mada ja mislim d ane bi smeli da se brukamo, da ne bi potrajala ni 24 casa
Nek daju poljake da lete oni su ionako sledeći na redu za denacifikaciju!

Kaze siguran je u ishod rata, samo ne rece kakav ishod.
Izgleda da procene o stotinama hiljada mrtvih Ukrajibaca nisu preterane kad ovaj "navijac" prica o stotinama dnevno i to samo u Artemjovsku.
A šta misliš da je inače cilj rata? Već su na početku obnarodovali da je plan da Rusiju “oslabe”, a to znači što duže žrtvovanje Ukra, samo znaju da nema nikakve “pobede” nad Rusijom u njenoj neposrednoj blizini, npr Pentagon ne sumnja da bi Rusija branila Krim, poluostrvo Kola, Kamčatku i Kalinjingrad ne samo taktičkim nego i megatonskim bojevim glavama, toliko su joj strateški bitni.

znas sta mozete nama amerima samo?
Vi ste naša krava muzara
C11C1787-4F10-48CC-87F7-7185972B92E5.jpeg
Dok dupemerički radnik plaća porez, mi Šengen imperatori se baškarimo u bezbednosti

A šta misliš da je inače cilj rata? Već su na početku obnarodovali da je plan da Rusiju “oslabe”, a to znači što duže žrtvovanje Ukra, samo znaju da nema nikakve “pobede” nad Rusijom u njenoj neposrednoj blizini, npr Pentagon ne sumnja da bi Rusija branila Krim, poluostrvo Kola, Kamčatku i Kalinjingrad ne samo taktičkim nego i megatonskim bojevim glavama, toliko su joj strateški bitni.
ma, i ukre su do sada shvatile kako zapad misli da oni "pobede" rusiju - zrtvovani su

Znači odustali ste od priče da će Poljska da vam pomogne
Neće da “odustane”, zar ne misliš da glodarima ne odgovara da ovo što duže traje, i da Ukri budu ili potpuno slomljeni ili pred kolapsom pa da onda i Ukri i U.S i EU lako pređu preko zaposedanja onog što ono hoće (granice iz 1938, bar u Ukrajini) bez mnogo otpora jer treba spasiti Luck, Rovno i Lavov, a možda i Žitomir i Vinicu da “ne padnu Rusima u kandže”. Ljudi maštaju o “pokroviteljstvu” nad Ukrima, Belorusijom i Litvanijom, koje će oni da “brane” od “zlih Rusa”.

Slepac vidi ovu kartu

Pogledajte prilog 1295808

e to plavo smo oslobodili do 03.01.1992 a ono dole sivo to je ostalo za desert 1995 :D

A tebe je Bakir izfinanciro dok si ziv :D
nista ja krao nisam niti sam se izfinansirao tamo

znam samo da smo vam ebali nanu naninu

i na ozrenu i na ilijasu

a sto se tice ustaske agresije na bih u trecem mesecu 92ge prosli ste kako ste prosli

prvo pogrom nad srbima azra basic dva noza i ostale krvolocne ustase a potom bezanija usranih gaca , posavina ociscena od hrvatskih ustasa

Vi ste naša krava muzara
Pogledajte prilog 1295878
Dok dupemerički radnik plaća porez, mi Šengen imperatori se baškarimo u bezbednosti
samo se vi uljujkate dok vas mi ne uvedemo kao ovce na klanicu rusima
mislili ste da ce samo ukre da se zrtvuju, a vi da se omastite? samo polako, pa mi ruse cekamo da se spreme 8 godina
sad ce i vas kotlic da se zagreje,. pa cete da uskacete u njega

Ne lupati, Tabak & Barić samo prežvakavaju što izjavi Ukro generalštab radi smirivanja izbezumljenih Ukra, ili što izlupeta ISW (Barić), jer šta god drugo da kažeš diže se dreka da “podržavaš Ruse”, da si “gori od Milanovića i AV zajedno” i slično. Kad Ukri traže transformatore i od Srbije i Gruzije onda je sve jasno - zašto bi i m toliko trebali npr železnički transformatori da Tornado-S ima “toliko rasturanje”. Kod Zelenog vidiš samo po neki krater i to tako snimljen da se ništa pored ne vidi.
Jaki argumenti nema šta..

Da ali ko će da pravi sendviče za džabe

Znamo tvoj odgovor: "Ja neću!"
Hoću, evo ja prvi. Ali ne leziljebovićima poput tebe, ti možeš da zaradiš i sigurno i znaš kako već onima koji to ne mogu a htjeli bi.

Moj ideal je da nema gladnih i žednih u 21. vijeku. Da smo samo novac od ratova i oružja uložili u to danas nam ne bi djeca umirala u Africi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back