Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da su psihopate jesu,uspeo sam da dobijem akreditaciju da udjem u jedinicu Vagner da ih intervjuisem,4 kontrole sam morao da prodjem,i kad sam stigao do komandujuceg tog dela jedinice,okruzila su me cetvorica sa automatskim puskama,morao sam da se skidam u gace da provere da nisam ozvucen ili nemam neki lokator na sebi.
kazes psihopate
to i ja kazem

dakle?

vagnerovci i azovici su grupacije koje samo idiot moze podrzavati a koje obelezje nose manje vise...

krajem 92ge pocetkom 93 ce ja sam na ozrenu. jel ti tamo kuca? Geografska cjelina Ozrena je administrativno i teritorijalno podijeljena u okvirima opština: Doboj, Gračanica, Lukavac, Banovići, Zavidovići i Maglaj. pa sad vidi taj deo ozrena gde sam ja bio je svakako srpski bio i mestanima i svim, u bocinju ste potom naselili mudzahedine, krsno polje, dolac, podsjelovo, dolina krivaje bese veoma krvava i gadnih borbi je tu bilo...
znas i sam da ste nas nazivali CETNICKOM KICMOM jer je vasim mundzosima i komandantima bilo neshvatljivo kako srbi okruzen isa tri strane uspevaj uda se odrze na ozrenu svo vreme? u krvavim bitkama u sestom sedmom mesecu 94 te velikoj ofanzivi vasoj u nekoliko dana imate preko 1000 zrtava a mi 200 i imate preko 3000 ranjenih...
cudo su ti srpski sinovi ozren gore ja im skidam kapu. e posto smo doziveli svasta tamo, isplivale su neke mape tokom 94 te , gde se vidi da ce ozren biti deo pod muslimanima, pa da ne spominjem forsiranje proslave rodjendana komandantu ozrena koji je linije ucvrtsio i bio odlucan da ozren nikako ne ide pod tursku ruku, pa njegovo toboz slucajno ubistvo od njegovog telohranitelja koji mu je dodeljen iz db beograda... on je pritvoren dok se kao istrazivao slucaj kako je oruzje slucajno ispalilo a potom mu se gubi trag posto ga p[rebacuju hitno u srbiju da bi ga spasili...

potom krajem 94 te to prebacivanje nas i brigada sa ozrenskog ratista na ilijasko ratiste, i ostala ratista a umesto nas popunjavanje ozrena sa PENZOSIMA tj trecepozivcima je nagovestavalo mrku sudbinu po ozren i da je to vec dogovoreno da ne bude nase...

uglavnom od pocetka 95 nisam tamo. u rano leto 95te cuvena vasa ofanziva deblokade sarajeva, poslednja, je bila i moaj poslednja bitka.... satrali smo vas i ako cetiri puta manje brojniji....

ja nisam isao na vase kuce. sa maglajem smo ratovali jer su ratoval isa nama kao i zavidovici gracanica... napadali su nas.

maglaj smo mogliuzeti vise puta, ali je tu novac igrao ulogu sto pokazuje i izjava vase gradonacelnice koja je rekla da biste vi odbranili svoju guicu da ona nije placala srbima...

uglavnom ozren je bio enigma za vas i najveci ponos rs. takodje cast i ilijaskim ratnicima.
Bosanski medjede...jos nisi skonto da sam ja iz Slavonije :D
Za mene je Bosna i Hercegovina tudja drzava u kojoj si ti dakle rusio ubijao i palio.
I sad ispali :D

Evo zasto je tesko osvojiti Bahmut.Ceo taj region je prozet podzemnim tunelima.
IMG_20230212_112308_028.jpg

Za mene je Bosna i Hercegovina tudja drzava u kojoj si ti dakle rusio ubijao i palio.
ti si iz slavonije kolko si i iz nepala ili sri lanke

obozavaju ovi bosnjoguzi da glume rvate cudo jedno

niti jedan hrvat vas danas ne podnosi zbog pogroma nad njima u srednjoj bosni, kao i zbog ove prevare oko zeljka komsica gadite im se

a ovde vid cuda pun kur hrvata koji se bore za vasa prava i vasu stranu?

frti bregalni a sad i ti ?

jes hau nou

u medijima je saopsteno kako u hr tako cak i uvasim da najveci broj botova datira iz sarajeva na desetine hiljada koje bakir finansira.

a sta su ustase cinile treceg meseca 92 ge? u trecem mesecu dakle jos daleko pre priznanja bih od strane zapada i pre raspada bih ustske formacije i hv osijeka i rijeke kao i jedinice iz bosanskog broda su preplavile posavinu ulaksom u bosanski brod...

to nije agresija jel ?

... .. .. ....

SSSR je bio muciliste svih njegovih naroda to se nije desavalo zbog Staljina ili bilo kog drugog vec zbog nakaradnog sistema vlasti i nekompetentnih vodja koji su crtali nove granice unutar SSSRa, progonili neke narode, favorizovali druge, luda kuca, rezultat toga je danasnje stanje, svi nezadovoljni a ispraviti se ne moze.
Из твојих уписа о одлукама поклањања руских територија незахвалницима не стиче се утисак који овај упис даје.
Тамо тврдиш да су те одлуке легитимне и веруј ми не ради се онекомпетентности већ о намери.
На територији бише СФРЈ имамо пресликану ситуацију а исправити се може али нас је у томе спречио бранитељ
АВНОј-евских одлука НАТО. Ево сада бране заоставштину СССР-а од правне наследнице Русије.

Napala su tvoja sabraca iz Belih Orlova i ostalih paravojnih formacija u Novembru i Decembru 91.
Ali malo ste se zaebali :D
moji saborci iz vucijaka na ozrenu koji su dosli u ispomoc su mi pricali kako su ustase tamanili i ganjali po posavini u brob iza koridor 92 ge

upale su bojne iz rijeke i osijeka i sl broda u b brod , pa pocele u trecem mesecu 92 ge da vrse pogrom nad srbima divljajujuci po derventi i okolini...setimo se AZRE DVA NOZA iz rijecke bojne...
ukopali su se u derventi ko pacovi slicno poput vukovara isti scenario. a onda kada su srbi krneuli kontraofanzivu bezali su usranih gaca...

satrali su ih... derventu su zbrisali i ocistili od ustasa...

potom vasa kmeknjava

ti si iz slavonije kolko si i iz nepala ili sri lanke

obozavaju ovi bosnjoguzi da glume rvate cudo jedno

niti jedan hrvat vas danas ne podnosi zbog pogroma nad njima u srednjoj bosni, kao i zbog ove prevare oko zeljka komsica gadite im se

a ovde vid cuda pun kur hrvata koji se bore za vasa prava i vasu stranu?

frti bregalni a sad i ti ?

jes hau nou

u medijima je saopsteno kako u hr tako cak i uvasim da najveci broj botova datira iz sarajeva na desetine hiljada koje bakir finansira.
Slepac vidi ovu kartu

1676197828594.png

e to plavo smo oslobodili do 03.01.1992 a ono dole sivo to je ostalo za desert 1995 :D

A tebe je Bakir izfinanciro dok si ziv :D

moji saborci iz vucijaka na ozrenu koji su dosli u ispomoc su mi pricali kako su ustase tamanili i ganjali po posavini u brob iza koridor 92 ge

upale su bojne iz rijeke i osijeka i sl broda u b brod , pa pocele u trecem mesecu 92 ge da vrse pogrom nad srbima divljajujuci po derventi i okolini...setimo se AZRE DVA NOZA iz rijecke bojne...
ukopali su se u derventi ko pacovi slicno poput vukovara isti scenario. a onda kada su srbi krneuli kontraofanzivu bezali su usranih gaca...

satrali su ih... derventu su zbrisali i ocistili od ustasa...

potom vasa kmeknjava
El ti kontas da ja pricam za moj dio Slavonije
1991ve:rtfm:

Из твојих уписа о одлукама поклањања руских територија незахвалницима не стиче се утисак који овај упис даје.
Тамо тврдиш да су те одлуке легитимне и веруј ми не ради се онекомпетентности већ о намери.
На територији бише СФРЈ имамо пресликану ситуацију а исправити се може али нас је у томе спречио бранитељ
АВНОј-евских одлука НАТО. Ево сада бране заоставштину СССР-а од правне наследнице Русије.
Vi birkate šta vam odgovara.

Prvo kao: "Alo bre, pa mi komunisti smo porazili Hitlera! Šta ćete vi nas nazivat nacistima!"

A zatim: "Krim je naš, to ste vi komunisti ukrali."

Krim nije dat vec je zamenjen za Stavropljski kraj i Kuban gde je zivelo Ukrajinaca koliko i Rusa.
rusi dali krim da dobiju kuban? od koga da ga dobiju? kubanci nisu ukrajinci, odakle ti to?

During the Russian Empire, the region of the Kuban was a Cossack territory.
Cossack Hosts had a special and unique bond with the Emperor and were personally loyal to him rather than Russia.

Legacy[edit]​

Both Soviet and later contemporary Russian historians viewed the decision of the Kuban People's Republic to break with the White Movement as a deceitful "back-stabbing" at a critical moment during the Russian Civil War.[citation needed] The act is perceived as one of the important contributions to the ultimate Bolshevik victory.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kuban_People's_Republic
Some Ukrainian historians argue that the Kuban People's Republic was an attempt by the Kuban Cossacks to unite with Ukraine, citing the shifting alliances of the Rada. The last premier of the Republic, Vasil Ivanis, argued that had Pavlo Skoropadsky acted more decisively, and sent a UNR division led by General Natiev to the Kuban, Ukraine would have become the main nexus of the Anti-Bolshevik movement. Ivanis states that with the aid of the Central Powers they could have easily reclaimed all of Russia, given that Aleksander Kolchak would have acted in the same time frame in the East.[citation needed]
sta bi bilo kada bilo? imajuci u vidu da putin boljsevike naziva izdajnicima, onda je PUTiN ZAPRAVO NAJVECI UKRAJINAC!
MOGLA JE UKRAJINA DA VLADA CELOM RUSIJOM, TJ., ZAPAD PREKO NJE, ALI YEBAJGA, ZAJEBALI SMO SE, ZBOG SAKE IZDAJNIKA. I SADA JE VEC STIGAO RACUN NA NAPLATU.

Poslednja izmena:
a sta su ustase cinile treceg meseca 92 ge? u trecem mesecu dakle jos daleko pre priznanja bih od strane zapada i pre raspada bih ustske formacije i hv osijeka i rijeke kao i jedinice iz bosanskog broda su preplavile posavinu ulaksom u bosanski brod...

to nije agresija jel ?

... .. .. ....
A sta ste vi cinili iz bosne do 92ge ...ste tukli po Zupanji, Novoj Gradiski, Slavonskom brodu i sva mjesta preko Save :rtfm:
A vamo je tema Ukrajina, ako ces o Zapadnoj Slavoniji otvori temu.

A onda ipak nije ukrajina nego su beli i crveni. :rotf:
jok cesi su bili najbrojniji koji su hteli da se osvete svabama
halo, prvi svetski, pa gradjanski, moras da znas ko protiv koga
ukrajina je svoju sansu prokockala pre 100 godina, SAD MORA DA SE UKINE
Ukraine would have become the main nexus of the Anti-Bolshevik movement. Ivanis states that with the aid of the Central Powers they could have easily reclaimed all of Russia, given that Aleksander Kolchak would have acted in the same time frame in the East.[citation needed]
sta bi bilo kada bilo? imajuci u vidu da putin boljsevike naziva izdajnicima, onda je PUTiN ZAPRAVO NAJVECI UKRAJINAC!
MOGLA JE UKRAJINA DA VLADA CELOM RUSIJOM, TJ., ZAPAD PREKO NJE, ALI YEBAJGA, ZAJEBALI SMO SE, ZBOG SAKE IZDAJNIKA. I SADA JE VEC STIGAO RACUN NA NAPLATU.

Ко то степом поносан парадира
Парадира кривом мурцу свира

Јал' је Немац јал' слуга Немаца
Није важно док има мураца

Послала га вештица фон Лајден
Роспи Лајден и унеређени Бајден

Има он искуства с'каканом пеленом
Мењаће их и наркосу Зеленом

Ипак неће трајати тог посла
Баћушкина земан сад за свагда дошла

Слава мурцу добро бити неће
Кад се полтрон на крив мурац меће.
mislim da je sa ovim pesnickim izrazom
dato , sve ono nasta smo i dosada i videli.
zahvaljujem se nasem Mijaku
na pesnickoj slobodi u izrazavanju

ne pricaj kojesta,ni jedan NATO brod ne sme da se zadrzava duze od 21 dan u Crnom Moru. I Srbija je nezavisna drzava pa joj NATO ne doupsta sta ce i kako ce

mislis nije "dobijen" kao aljaska da lete baloni, i dronovi?z:mrgreen:
prvo nauci istoriju, kraj 1. ili kraj 2. svetskog rata, pa bi onda pokusao ev. da ti objasnim da kao sta zapad sa ukrajinm peca rusiju, tako i ona isto, cak i sa samim krimom peca zapad
to samo od deda mraza se "dobija" i naivcine "menjaju" tamte za vamte, geopolitika je ipak malo komplikovanija
Sveznajuci :lol:, tvrdite da Krim Hruscov poklonio Ukrajini a kartom iz 1918. si to opovrgao, sta je bilo sa NATO brodovima, mogu li ostati duze od 21 dan u NATO bari? Aljaska je prodata ne znam sto je spominjes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back