Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
❗🇩🇪🇺🇦 Немачка ће средином следеће недеље почети обуку украјинске војне посаде на тенковима Леопард 2, — Шпигл

Саопштено је да су прве групе украјинских војника стигле у Немачку из Пољске на обуку.

Одржаће се на војном полигону у доњосаксонском граду Минстеру и трајаће 6-8 недеља.

Kao prvo to nije Harčenko rekao, zato i samo postuju isečak što su "analitičari" izvukli zaključak iz totalno nevezanog.

Kao drugo, ne znam zašto bi neko navijao za to, sem ako nije srbomrzac? Jel smo po tebi baš toliki neprijatelji Rusije da to želiš?

Mnogi su im uveli sankcije bez da je sledila bilo kakva reakcija RF. Mi nismo, i ne verujem da hoćemo, niti će Rusija da uradi to što forumske ustaše žele (a evo i ti), ali je zanimljiva baš ta želja da Srbija ispašta i da se posvađamo sa Rusima samo zbog mržnje prema trenutnoj srpskoj vlasti. Ruske su vlasti 90-ih bile i više nego nepravedne prema Srbiji / SRJ, pa im se ništa nismo revanširali.
Ironican sam brate.

❗🇮🇱🇷🇺 Израелски политиколог и рабин Михаил Финкељ рекао је да је Кијев светиња за сваког Руса.

„За Русе је Кијев као за нас древна Јудеја, ово је њихов извор, ово је њихов корен, овај град за њих има свето значење. За њих је ово бивша држава Кијевска Рус.

Звала се Русија, а не Украјина“, рекао је Финкел.

i po tome je on bolji ili dobar?

placenici, ubice krvoloci, poslednji soj sa dna kace.

obelezja ne cine poentu, vec da je to sa dna kace i placeno da ubija sto krvolocnije.
A kako se inace ubija,humano?
Stave ti struju oko glave kao svinji?
Gde ti zivis covece,ovo je rat a ne video igrica.
Juce je neko okacio sliku pojedenog lesa od divljih zivotinja,toga sam se nagledao u Bahmutu,niti smem niti zelim da objavljujem materijal koji sam tamo sakupio.

Juce je neko okacio sliku pojedenog lesa od divljih zivotinja,toga sam se nagledao u Bahmutu,niti smem niti zelim da objavljujem materijal koji sam tamo sakupio.
nije rat već specijalna vojna operacija!
ne verujte zapadnoj propagandi da se u ukrajini vodi rat!

i jedni i drugi isturaju placenike.

zasto?

pa obican svet nije rad tim okrutnim zlocinima. ja sam svedok toga kod nas devedesetih. sve strane su imale te formacije, mi smo imali krvoloke arkanovce.

razlika je velika u njihovom ratu i nasem. to su hijene.

podrzavam one jadnike u donbasu. koj ise bopre od azovskih nacista i povampirenog zapada.

vagnerovci su olos sa dna kace. robijasi i krimosi. avanturisti za lovu. ko iz takvih pobuda ide ubijati i u rat je poslednji soj ljudi.

nemoj to protivreciti prljas sebe

podrzavam one jadnike u donbasu. koj ise bopre od azovskih nacista i povampirenog zapada.

vagnerovci su olos sa dna kace. robijasi i krimosi. avanturisti za lovu. ko iz takvih pobuda ide ubijati i u rat je poslednji soj ljudi.

nemoj to protivreciti prljas sebe
Da su psihopate jesu,uspeo sam da dobijem akreditaciju da udjem u jedinicu Vagner da ih intervjuisem,4 kontrole sam morao da prodjem,i kad sam stigao do komandujuceg tog dela jedinice,okruzila su me cetvorica sa automatskim puskama,morao sam da se skidam u gace da provere da nisam ozvucen ili nemam neki lokator na sebi.

1918 je godina nakon revolucije kada je tamo bio opšti haos.
Da li je Ukrajina postojala godinu dana pre ove mape?
Među boljševicima je postojao narativ da je ruski narod imperijalistički i da treba dati autonomiju svakom ko to traži nauštrb većinskog naroda.
ma, pravi se lud skoro kao dzegerka, AJD NEMOJ SAD I TI, mislim ukrajina kubanski kozaci?.
prvi svetski, pa gradjanski, ko je izdajnik?

https://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=22854#.UBu8K_bN8Zk
Председник Владимир Путин је оптужио Бољшевике за пораз Русије у Првом светском рату због политике како ју је назвао "политика националне издаје". Говорећи у Горњем дому руског парламента Путин је рекао да су Бољшевици владајућа елита партије која је издала националне интересе Русије и дозволила Немачкој да победи иако је Немачка на крају поражена. Председник је додао да су Бољшевици нерадо признавали своје грешке које су у совјетском периоду и Првог светског рата зване "Империјалистички рат", а власти су намерно игнорисале херојство руских војника у уметношћу и пропаганди.

Путин је додао да у стварности Први светски рат није био империјалистички.

Тема је покренута када је Горњи дом разматрао могућност финансирања одржавања руске некрополе у Србији - места где је сахрањено 3.000 руских војника укључујући 124 генерала Царске армије. Путин је нагласио да подржава идеју финансирања споменика.

Председник Путин се традиционално противи Комунистичкој партији РФ – наследнице КПСС, а у исто време је председник назвао распад Совјетског савеза највећом геополитичком катастрофом века. Тренутно Русија предузима кораке против онога што се зове "ревизија историје" - манипулације које доводе у питање општеприхваћено.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back