This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Јок, из досаде су гомилали војску према Дољецку и Луганску.A to je novi Ladatrip?
Ukrajina je htela da napadne Rusiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јок, из досаде су гомилали војску према Дољецку и Луганску.A to je novi Ladatrip?
Ukrajina je htela da napadne Rusiju?
Vjerovatno zato što NATO vojska bježi od Ruske! Jbte bježe čak i od onih papučara iz Afganistana!Rusija nije sposobna uništiti seljake u Ukrajini, pusti puste snove o modernoj vojsci.
Ruski vojnik ne bi nikad vidio jednog Nato vojnika.
Opterećen si tim izrazima ?To vas uce u Hitler youth skolama
Kao mi 98 i 99 na kosovu ?Јок, из досаде су гомилали војску према Дољецку и Луганску.
Znam, više preferiraš Ukrajince.Ne baš, izgledaju mi kao ruski okupatori
Ta činjenica će pomoći obitelji u Ukrajini..Село у Афганистану, Американци убили 200 чланова фамилије на свадби.
#Демократија.
Nisam ali znam odakle proizilazi ta netrepeljivost prema svemu ruskom,tako najlakse shvatite....(cast onima kojima su ****** babe pa imaju nesto licno,iako pored Rusa tu je bilo i Ukrajinaca i drugih naroda)Opterećen si tim izrazima![]()
Ma naravno, preventiva!Превентива.
Треба ли можда да чекају напад нациста?
SputnjikBorci „Azov“ pucali na civile tokom evakuacije iz Marijupolja, dvoje mrtvih
17:05 06.03.2022
![]()
© Sputnik / Sputnjik
Pratite nas
Narodna milicija DRN saopštila je da su borci nacionalističkog bataljona „Azov“ otvorili vatru na kolonu civila koji su pokušavali da napuste Marijupolj humanitarnim koridorom.
Dvoje ljudi je ubijeno, a četvoro je ranjeno, saopštila je Narodna milicija DNR.

Jel ima više ili manje nacističkih tetovaža od pripadnika Putinove Wagner grupeZnam, više preferiraš Ukrajince.
Posebno ove antifašiste (lik je Artem Bonov, bio policajac u Kijevu, sada je uvaženi instruktor AZOV-a)
Trenutno u grozničavoj potrazi za doktorom koji laserski skida tetovaže.
Ide Evropa napred,uskore vracaju konje,hvala bogu njih imajuБезоловни 98 2.45 евра Париз
Безоловни 95 2.43 евра
Газоле (?) 2.30 евра
Ćakulaš?evo pije se kafa
cakulamo pomalo
a i napise se po moji post
i ponekada se pokusa nekima da u dje
informacija
Okupaciju uvek osuđujem.Nisam ali znam odakle proizilazi ta netrepeljivost prema svemu ruskom,tako najlakse shvatite....(cast onima kojima su ****** babe pa imaju nesto licno,iako pored Rusa tu je bilo i Ukrajinaca i drugih naroda)
Pa kačio sam ja ovde moje slike. Znaju me ljudi ovde. Mogu i na PP da ti pošaljem ako želiš.moja teorija je da si ti ovaj libek![]()

+Vojvodina
ok za Ukrajinu smo dobili objasnjenje
mada......
Znam, više preferiraš Ukrajince.
Posebno ove antifašiste (lik je Artem Bonov, bio policajac u Kijevu, sada je uvaženi instruktor AZOV-a)
Trenutno u grozničavoj potrazi za doktorom koji laserski skida tetovaže.
I ja sam osudjivao 1999 pa mi jaka vajda,tako i tebi danasOkupaciju uvek osuđujem.
Vi rusoljubi ste posebna kategorija, možda imate ikone sa Putinom etc
.... телеграм, вк ......Sputnjik![]()
Pa mora da podrži Ukrajnske naciste, sada u EU može lako da se završi u zatvoru zbog drugačijeg mišljenja od zvaničnog.Kaze norvezanin da je to njegov Beograd
Verovatno je zaboravio i da postoji onaj moj bivši tviter nalog.Zna li to Miloš Lib3k?
to je super da se saznaBorci „Azov“ pucali na civile tokom evakuacije iz Marijupolja, dvoje mrtvih
17:05 06.03.2022
![]()
© Sputnik / Sputnjik
Pratite nas
Narodna milicija DRN saopštila je da su borci nacionalističkog bataljona „Azov“ otvorili vatru na kolonu civila koji su pokušavali da napuste Marijupolj humanitarnim koridorom.
Dvoje ljudi je ubijeno, a četvoro je ranjeno, saopštila je Narodna milicija DNR.