Slavenska
Iskusan
- Poruka
- 6.043
Чим уђу у Кијев и ослободе Украјину рубља скаче .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To o čemu ja pišem nema veze sa QAnon.Paradni primjer Q bota.

Kako misliš?...
Nova oznaka je....
X
Znaci ide se na totalno precrtavanje (X) Majdan nacista
...

sta si zeleo da kazesMožda zato što postoje ugovori na 5, 10, 15 godina gde se dogovara oko cene?
Па јел ти стварно гајиш било какву илузију да он то капира?Pa lepo vam @zx16 napisao, pucali su sami sebi ne u nogu, nego praktično u glavu.
Svako iole pametan i sa potrebnim kapitalom će sačekati još malo i kupiti ruske akcije, pogotovo Gazprom i Lukoil.
da, videli smo neke meksikance koje hapse na granicama Kosova, u uniformi te iste US, sto je razlicito od ovog sto pisesUS je oko 350 miliona "duša", pola kojih su cigani meksikanci crnci i ostali koji se neće boriti za širenje imperijalizma,
nemaju nikakav koren, nemaju srodstvo krvi i zemlje
nisu zasnovani na etničkoj bazi
već su nacija ideja. izolovano ostrvo liberalizma i demokratije itd., tako da videli smo na šta to liči kad USA krene u bilo koj rat.
украјинци тврде само 4 умрла у разношењу њиховог штаба у маријупољу
ма као
Is'sati jel ovo Tomo grobar?
da, videli smo neke meksikance koje hapse na granicama Kosova, u uniformi te iste US, sto je razlicito od ovog sto pises
šta je ovo pikselizovano ljubičasto ***** na kamionuRusima postavljena zaseda kod Mariupolja.
Zarobljena 2 Uragan visecevna bacača i nekoliko vozila uništeno
![]()
![]()
![]()
One zle ustaše biće, opet na kvarno?Rusima postavljena zaseda kod Mariupolja.
Zarobljena 2 Uragan visecevna bacača i nekoliko vozila uništeno
![]()
![]()
![]()
Поготово сад кад извуче цивиле из градова?Sljedeći potez je da će se povući kao picketina, objaviti pobjedu i smijeniti vojni vrh zbog nesposobnosti i loših procjena.
.
Auuuu, kad sam iso na utakmicu u Rusiju za 100 fr. sam dobio 5500 rublji.A sad !!!
Hebo grafikon pada i vama, još ako vam zavrnu gas pokazno nedelju dana, svi sem nemačke će početi da kmece (znali šta se sprema pa kupili gasa za 1,5 milijardi evradi)...
Skace li tebi stogodЧим уђу у Кијев и ослободе Украјину рубља скаче .
Разумеш ти менеA na pravim igrama Ukrajina prva.
![]()
И то са 20% гаса. Остаће им само Галиција.Поготово сад кад извуче цивиле из градова?
Чим цивили напусте градове може почети термобарични концерт.
U jbt, sad će Rusi morati da ponesu mnogo više dolara kad budu išli da sipaju gorivo ili da pazare u samoposluzi.pa ne znam, daj da vidimo stvarnost
kako tumacis ovaj grafikon
srbija nema nista svojeСрећа па је велики број грађана свој новац пребацио у руске банке ..замисли да то неко сутра уради Србији , да бликира све рачуне људи у иностранству , све платне картице
све платформе, да повуче своје инвестиције ....
Зар ово није за наук !
Треба увек само правити своје , сопствене платформе , споствене баке ..никако се не сме отварати оволико према Западу , колико је Србија отворена јер у том случају су омемогућен да браниш националне интересе ..уцењен си ...