И шта са тиме, умеш ли себи да објасниш?25 banaka je u tom ruskom swiftu, sve u rusiji po jedna u švici i švabiji. Irelevantno
Погледај карту света и ко је прихватио да следи политику САД а ко није?
Укључи интернет ако не можеш мозак!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И шта са тиме, умеш ли себи да објасниш?25 banaka je u tom ruskom swiftu, sve u rusiji po jedna u švici i švabiji. Irelevantno
Znaci nista se ne bi desilo da je Krim i Donbas pusten niz vodu?
Po istom nacinu razmisljanja ni Srbija ne bi bila bombardovana da je pustila Kosovo.
Ono sto ti ne shvatas je cinjenica da ova dva sukoba imaju mnogo vise slicnosti nego sto ti zelis da priznas.
Ciscenje foruma od onih koji ne slijede moju liniju misljenja se zove jednoumlje, forum i jeste napravit za razmjenu misljenja.
Вадио си ексере ?
Ma ima melijion tenkovaRusija ima 22.000 tenkova kaze wikipedia.

Rusija ima 22.000 tenkova kazu ovde
https://www.nationmaster.com/country-info/stats/Military/Army/Main-battle-tanks
Usrace se NATO nacizmu u zivot
Rat u Iraku je trajo 6 meseci. Mada realno, još uvek traje.U vijetnamu su popušili i tu se nema što dodat.
Irak uzeli za 26 dana 194 mrtva. Poslije 8 godina povukli se iz Iraka.
Za 6 dana osvojili bagdad, pogledaj samo vide koje imaš i danas na you tubu kakav je to rat bio, po cijelu noć Bagdad je svijetlio od djelovanja iračke PZO.
Ruska vojska je treća liga to se vidjelo u ovih 10 dana.
Sinek, ja sam tad imao 30 godina, nije bilo 50-100 ljudi, bili su tu žešći masakri, imaš srpske vojnike pokajnike koji su otvorili dušui puno gadnih stvari. Samo na Batajnici je pronađeno 700 leševa od toga 75 djece.Da, ne znam tačno koliko ih je bilo ne više od 50-100 ukupno i umrli su u raznim okolnostima, bilo je ubistava neću da sporim ali su pokupljeni (priča od čoveka koji je to vozio), tek da se sklone. Ne možeš da zamisliš ratni haos i odluke zašto je to tako izvedeno.
Imaš zvanično gde su nastradali civili i ja se toga stidim jer sam bio vojnik a ne ubica i ja nisam video ni jedan zlocin protiv civila niti bih učestvovao u njemu. Tamo gde sam ja bio nije ni bilo civila.
Znaci ono sto sam i ocekivao kao odgovor.Zlocin je takodje u Ukrajini ako Rusija bude gadjala civilne ciljeve,za sada po picki samo tvoji dobijaju,da gadja civile ovo bi se davno zavrsilo
Ima i Srbija 2200 T55, kao i Rusija. Čak smio i mi velesila po tome, mislim da ih imamo 250-300 komada.Rusija ima jos 15.000 tenkova spremnih za Ukrajinu
А да, ти си јагуарка.Dobro, malo je glupo ako misliš da sam Džegi
Laku noc.Laku noc.
Mozda Rusi sutra pobede
Fond za humanitarno pravo? Isključi se sam sa foruma, bolje je.Sinek, ja sam tad imao 30 godina, nije bilo 50-100 ljudi, bili su tu žešći masakri, imaš srpske vojnike pokajnike koji su otvorili dušui puno gadnih stvari. Samo na Batajnici je pronađeno 700 leševa od toga 75 djece.
Mislim mučno je o tome pisat poslije 23 godine.
Stvarno? Buahahaha, Ameri su protiv Iraka izgubili cijela 2 zrakoplova. Ne sramoti se.Rat u Iraku je trajo 6 meseci. Mada realno, još uvek traje.
хахахахаха...прво провери па пиши!Srušena stranica FSB-a
Buhahaah ti onu ciganiju smatraš ikakvom vojskom?Stvarno? Buahahaha, Ameri su protiv Iraka izgubili cijela 2 zrakoplova. Ne sramoti se.
pa rekao si da je zlocin zato sto su gadjali van Kosova,pa Rusi ne gadjaju van Ukrajine....plus ti vrtici,obdanista,skole i u Siriji je unistila 133377 vrtica po vasim medijima....civili ginu kolatelarno kako kaze nato iako ih Nato gadja namerno a u Ukrajini posto se vodi rat na zemlji vecimom u unakrsnoj vatri kad ih vasi drze kao zivi stit...Znaci ono sto sam i ocekivao kao odgovor.
Nijedan civilni objekat nije razrusit u Ukrajini?
Rusija je dobila odobrenje UN za napad?
Nijedna civilna zrtva do sada u ukrajinskom ratu?
Nemoj nista odgovarati, do sada si vec dovoljno rekao.
Ok, sad mi je jasno da nemaš više od 18 godina, kad se tata probudi pitaj ga, tata je li istina što onaj ustaša piše, može?Fond za humanitarno pravo? Isključi se sam sa foruma, bolje je.
Да, ви кроасани сте експерти за злочине, посебно над децом тако да се твоја стручност не доводи у сумњу!Sinek, ja sam tad imao 30 godina, nije bilo 50-100 ljudi, bili su tu žešći masakri, imaš srpske vojnike pokajnike koji su otvorili dušui puno gadnih stvari. Samo na Batajnici je pronađeno 700 leševa od toga 75 djece.
Mislim mučno je o tome pisat poslije 23 godine.
Да, ви кроасани сте експерти за злочине, посебно над децом тако да се твоја стручност не доводи у сумњу!
Да, карта од 25% изгубљене територије за недељу дана потврђује разваљивање, посебно данас са војном базом код Херсона и другом у Житомиру (а данас Руси још и обуставили дејства, дали им шансу да побегну и ови побегли)!