Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što im se nisi odmah nayebao majke?
Ma odgovorio sam na 7 komentara, ali to je armija ispranih mozgova i botova da oni napipšu 100 komentara i ne mogu svima odgovoriti. A oni samo lupaju downvote. Par njih je udarilo upvote. Inače je postavljena slika ruskog vojnika koji je poslat da obezbedjuje humanitarni prelaz za civile. Oko njega ukrajinci mirno šetaju, dete se smeje. Još ima i video gde to dete njemu priča kako ***********i ubijaju ukrajince.

A komentar tih debila sa 9gag-a glasi: "Sada nalazimo random slike sa neta i stavljamo naslov koji nama odgovara. Čoveče, ljudska inteligencija je znatno opala.

Ne bih ja ulazio u sukob na Kosovu, Niti sam kompetentan za temu niti sam neutralan. Ali znam da ste poslije godina rata po Batajnicama i gudurama pronalazili tijela žena,djece i staraca.
Na žalost dobar dio moje mladostri je prošao po rovovima i na mojoj koži sam osjetio druge teroriste.
Не би улазио, али ушао си.
А да ниси неутралан, види се. Штавише, пристрасан си, очигледно, чим помињеш Батајнице.

Nijedan okupator nema šta da traži u Srbiji, pa ni NATO. Jedino što je sasvim izvesno, to je da oni još uvek nisu poludeli kao Putin.

To što ti implicitno priznaješ da bi ponizno ljubio skute ruskom okupatoru, samo je tvoja sramota.
sta bre izvodis
u izjavama , kazes da su 1941 godine trebali docekati fasiste sa cvecem jer onda i ne bi stradali
a vamo isto ukazujes , kako smo se drcali i zato su natovci bombardovali.
ajde de saberi se malko
dozvoli levoj sferi da pobedi desnu sferu tvoga mozga.

]
Gugl pej je pitanje dana
Master i viza izdane u Rusiji rade u Rusiji ali ne izvan Rusije, i obrnuto: Master i Viza izdane izvan Rusije ne rade u Rusiji
И шта са тиме, кога то у Русији тангира?
Не знам шта је поента твоје приче?
Одмах да ти додам! С обзиром на целу буку, све је тешка превара. Званично су својој глупој публици морали да понуде нешто, као оправдање за кукавичлук и објавили су невиђене санкције? Ја видим, Русија је повратила гро своје имовине коју је Јељцин великодушно поклањао западу!
Путину је то био највећи циљ, да Русија влада својим ресурсима. Одиграо је бриљантно!
Од 2014 Русија има свој свифт и има већ приличан број ино банака које су се прикључиле јер им је боље да се укључе у тај систем него сутра да плаћају гас 2400$.
Тако да та прича са картицама и осталим глупостима апсолутно одговара старој мудроси:"Тресла се гора родио се миш"!
На твоју велику жалост, све функционише. Турска је већ рекла, Руси, дођите у госте, ваше картице раде код нас!

Ma odgovorio sam na 7 komentara, ali to je armija ispranih mozgova i botova da oni napipšu 100 komentara i ne mogu svima odgovoriti. A oni samo lupaju downvote. Par njih je udarilo upvote. Inače je postavljena slika ruskog vojnika koji je poslat da obezbedjuje humanitarni prelaz za civile. Oko njega ukrajinci mirno šetaju, dete se smeje. Još ima i video gde to dete njemu priča kako ***********i ubijaju ukrajince.

A komentar tih debila sa 9gag-a glasi: "Sada nalazimo random slike sa neta i stavljamo naslov koji nama odgovara. Čoveče, ljudska inteligencija je znatno opala.
Не можеш. Нису ни они сасвим криви. У току је лов на вештице и шири се антируска хистерија. А на Западу су ионако добрим делом испраних мозгова.

Amerika u Vijetnamu 20 godina, u Avganistanu takođe 20 godina, u Iraku 6 meseci... a Rusi ovoliki uspeh za 10 dana. Po tome itekako ispada da je Rusija prva vojna sila.
U vijetnamu su popušili i tu se nema što dodat.
Irak uzeli za 26 dana 194 mrtva. Poslije 8 godina povukli se iz Iraka.
Za 6 dana osvojili bagdad, pogledaj samo vide koje imaš i danas na you tubu kakav je to rat bio, po cijelu noć Bagdad je svijetlio od djelovanja iračke PZO.
Ruska vojska je treća liga to se vidjelo u ovih 10 dana.

И шта са тиме, кога то у Русији тангира?
Не знам шта је поента твоје приче?
Одмах да ти додам! С обзиром на целу буку, све је тешка превара. Званично су својој глупој публици морали да понуде нешто, као оправдање за кукавичлук и објавили су невиђене санкције? Ја видим, Русија је повратила гро своје имовине коју је Јељцин великодушно поклањао западу!
Путину је то био највећи циљ, да Русија влада својим ресурсима. Одиграо је бриљантно!
Од 2014 Русија има свој свифт и има већ приличан број ино банака које су се прикључиле јер им је боље да се укључе у тај систем него сутра да плаћају гас 2400$.
Тако да та прича са картицама и осталим глупостима апсолутно одговара старој мудроси:"Тресла се гора родио се миш"!
На твоју велику жалост, све функционише. Турска је већ рекла, Руси, дођите у госте, ваше картице раде код нас!
Па то је његов начин, да као боцне, испровоцира, па побегне. Кад остане без аргумената, онда искулира да одговори. Њему је то занимљиво, вероватно као некаква игрица.

U vijetnamu su popušili i tu se nema što dodat.
Irak uzeli za 26 dana 194 mrtva. Poslije 8 godina povukli se iz Iraka.
Za 6 dana osvojili bagdad, pogledaj samo vide koje imaš i danas na you tubu kakav je to rat bio, po cijelu noć Bagdad je svijetlio od djelovanja iračke PZO.
Ruska vojska je treća liga to se vidjelo u ovih 10 dana.
Ne treba ih potcenjivati, ali definitivno ne ide sve po planu. Mada se mora pre svega reći da je i plan veoma loš.

ovako nesto moze da tvrdi samo neko mnogo naivan il zlonameran,
niti ove dve drzave, niti vijetnam, niti koreja, niti hong kong, niti irska, niti cekoslovacka,
niti bilo koja druga drzava se nije sama raspala nit pocela rat
Iskljucivo su se same raspale, a te Malagurski dokumentarci su klasicno ovovremensko proseravanje za mase... Povezivanje nepovezivog....

Ne bih ja ulazio u sukob na Kosovu, Niti sam kompetentan za temu niti sam neutralan. Ali znam da ste poslije godina rata po Batajnicama i gudurama pronalazili tijela žena,djece i staraca.
Na žalost dobar dio moje mladostri je prošao po rovovima i na mojoj koži sam osjetio druge teroriste.
Da, ne znam tačno koliko ih je bilo ne više od 50-100 ukupno i umrli su u raznim okolnostima, bilo je ubistava neću da sporim ali su pokupljeni (priča od čoveka koji je to vozio), tek da se sklone. Ne možeš da zamisliš ratni haos i odluke zašto je to tako izvedeno.
Imaš zvanično gde su nastradali civili i ja se toga stidim jer sam bio vojnik a ne ubica i ja nisam video ni jedan zlocin protiv civila niti bih učestvovao u njemu. Tamo gde sam ja bio nije ni bilo civila.

objasnicu ti da to nije isto,
nato je unistio sssr neposredno,
i unistio jugoslaviju direktno,
znaci kad budemo vracali kosovo,
bosnu i hrvatsku u svoje teritorije,
to ce biti isto sa "invazijom" rusije
na ukrajinu
znaci nato je rasturao drzave,
mi ih samo opet ujedinjujemo,
ako je ukrajinski rat invazija rusije,
onda je i ujedinjenje nemacke
takodje bilo invazija zapadne nemacke na istocnu
Dobro sve, ali kad su to BiH i Hrvatska bili pod vašom čizmom, nije nam jasno?

Ljudi moji. Otvorim ja 9GAG, nekada jako kul sajt za meme-ove. Uvek sam ga cenio. Kad ono, žestoka NATO propaganda. Znači gaze po Rusima koliko je ono žestoko. Ja namerno stavim post za Ruse, oni uzmu istog momenta da me zovu Ruski bot i da vređaju. Ćak je jedan napisao Srpski idiot. :D

U kakvom mi svetu živimo? Koliko su ljudima isprani mozgovi da veruju šta im se kaže na CNN-u, BBC-u i ostalim propagandnim društvenim mrežama. Bukvalno sam zgrožen. Posetiti neću više taj web sajt. Gnušam se tih insekata.
Pa svugde radi NATO propaganda, i jasno su se svrstali protiv Rusije, možda gube rat u Ukrajni ali zato ga na Tviteru i još nekim sajtovima dobijaju :D
Vidi samo ovde na Krsti bar 20 novih članova da podele svoje mišljenje o sporom napredovanju Rusa,
samo 70% vojnih kapaciteta su im uništili za par dana , slabo je to :hahaha:

Pojma nemaš kakva su to nato djubrad. Prvo nam 1998. zabrane specijalne jedinice i artiljeriju u graničnom pojasu u momentu kad svakog dana imamo prelaze preko granice sa oružjem i napade na graničare, opšta ofanziva. Mi pristanemo. A pazi, kad smo vidjali njihove bele euleks džipove baš tog dana su nam postavljali zasede.
I šta kažeš na to?
Kazem da smo albansko stanovnistvo toiko izmaltretirali da nam nikada to nece moci da vrate....

Pa svugde radi NATO propaganda, i jasno su se svrstali protiv Rusije, možda gube rat u Ukrajni ali zato ga na Tviteru i još nekim sajtovima dobijaju :D
Vidi samo ovde na Krsti bar 20 novih članova da podele svoje mišljenje o sporom napredovanju Rusa,
samo 70% vojnih kapaciteta su im uništili za par dana , slabo je to :hahaha:
Ma ovde ima dosta klon naloga. Banujes, oni opet. Ali ima i novih sa ispranim mozgom. Ja ne gledam RT, iskljucivo na telegramu u grupama klipove civila.

Danas video da su ***********i vezali i mucili njihovog mma borca samo zato sto je nekada trenirao sa cecenom. Znaci uzas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back