FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.285
Isto. Nek nam vrate KiM, isplate štetu, izvedu u Haag organizatore, ja ću stati na stranu UkrajineAko je 1999 bio zlocin, onda je i 2022.
Ako nije zlocin sad 2022, onda nije bio ni 1999.
Obrni okreni isto ti dodje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto. Nek nam vrate KiM, isplate štetu, izvedu u Haag organizatore, ja ću stati na stranu UkrajineAko je 1999 bio zlocin, onda je i 2022.
Aha, to ti je opasan argumentSa kilometra se vidi ko si,2787 nalog.....to sto ponekad pokusam normalno sa tobom da pricam ne znaci da nisam prozreo budaletinu
To je pre svega bio indokineski rat, na terotirijama nekoliko dražva koji ja započeo nakon završetka II rata i bio je deo rata između antikomunista i komunista. SAD su se umešale kao saveznik Južnog Vijetnama. Nema opravdanja za taj rat, iako je postojala dobra namera antikomunista,jer je svaka borba protiv komunizma i fašizma dobra za ceo svet. Isto kao i ova danas protiv nacista u Ukrajini.Okej kako je po međunarodnom pravu bilo kada su Ameri upali u Vijetnam
I to govoriš ti koja živiš u Švabijiti nasi interesi su u stvari ruski interesi,
inace se ne bi nato toliko cimao sa nama,
pa shodno tome,
rusija ce ovaj put morati direktno da nas brani
Русија више неће дозволити да је САД третира као регионалну силу! Русија од 24. фебруара има своје интересе свидело се то некоме или не!To da su čmarikanci nogirani sa mesta šerifa je činjenica.
Ali vidi, oni se nisu ovde nešto mnogo eksponirali, gurnuli su Ukrajinu u rat, prisilili Evropu da Rusiji uvede
sankcije na sopstvenu štetu, rotirali par hiljada vojnika po Evropi, poslali neko rashodovano oružje i to je to.
Jedini koji profitiraju od ovog sukoba su čmarikanci i Kinezi.
Ukrajina je gotova priča, ali KiM i Republika Srpska nisu, to je ono što me brine, neće Rusija da ugrozi
sopstvene interese zarad naših, pogotovo kasnije, kad joj je ovo sa Ukrajinom prolazi po njihovom planu.
Mora Putin posle Ukrajine da smiri situaciju, bilo kakva daljna konfrontacija mu ne odgovara nikako, a da se
poziva na kršenje međunarodnog prava u vezi sa KiM - ni to ne ide posle Ukrajine.
I opet je nama Srbima bulja na vetrometini i opet ćemo sami da ratujemo i da ginemo...
Meni je to sve poznato ali gospodična veli njet. Hitler je svoj uspon izgradio na mantri o zaštiti Nijemaca u Poljskoj (a stvarno ih je bilo puno).Не би ме чудило.
Хићо је пукао кад је ударио на Ссср а не што је штитио Немце у Пољској узгред пољаци заиста јесу шиканирали Немце.
23.марта Хићо и Стаљин потписују пакт.
1. Сеп немачка креће на Пољску
3. Фра и Енг јој објављују рат
17 ссср заузима источне делове Пољске
После тога рат се видио само на Западу уз велике Немачке успехе
20 месеци касније Хитлер извршава самоубиство и креће на Русију
u ponoc nova doza elektrosokova?Aha, to ti je opasan argument
Reci "podvio sam rep", sve okej
Хахахахахаха...херој за кога готово нико не зна где се сакрио?!Ali danas, kada je Zelenskij postao globalni hero,j, su stvari malo drugačije
Nej me jebat, juče si se hvalio da si me ignorirao, veći si lažov od Putina.Jeste, sigurno.
A Francuzi pre njih, na čiji su poziv oni došli?
Онда је за очекивати када се околности промене да и други потраже своја права на територији данашње Хрватске. Свиђало се то теби или не.Dobro, i?
Nemaš pojma. Ja sam bio na Kosovu u ratu, sve ovo što pišeš je netačno sranjje. Pojma nemaš s kakvim teroristima smo se borili i koje zapadne službe su stajale iza njih, samo su tražili razlog da nas napadnu. A kad su takve spletke pravili onda se pitam šta sad rade u UkrajiniZato što se Srbiju mjesecima doslovno molilo da prestane s ratom, četvrtim u 9 godina, zato što je s kosova pobjeglo 1 200 000 ljudi.
Nitko nije napao Srbiju da mijenja vlast koju su Srbi postavili, nitko nije niti jednom rekao da će okupirat Srbiju, nitko nije rekao da će Srbija nestat i tak.
Више пута!Jel Rusija pobedila?
Amerika u Vijetnamu 20 godina, u Avganistanu takođe 20 godina, u Iraku 6 meseci... a Rusi ovoliki uspeh za 10 dana. Po tome itekako ispada da je Rusija prva vojna sila.S obzirom da su 2. Sila svijeta i ne izgleda, pogotovo što gradove na sjeveru ukrajine koji su 10 km od granice sa Rusijom nisu uspjeli u 10 dana osvojiti.
Па ти можеш да мислиш шта хоћеш, али сва питања која си поставио овде и оно на шта се позиваш, па и када се тиче Украјине, пада у воду.Pa dobro, pitaš mene, ja kažem ono što mislim
Kada je kriza u svim njihovim redakcijama sedi osoba koja cenzurise vesti, zato je kod svih kuca ponuda informacija 100% identicnaKad je u pitanju rat u Ukrajini ne mogu se načuditi neobjektivnosti medija u EU. Zanimljivo je da svi govore jedno te isto. U svim državama jedne te iste vijesti i isti komentari. A sloboda medija, objektivnost... Zapadne vrijednosti ... Upravo je to jednoumlje pokazatelj prividne demokratije. Svi ti izbori i kampanje u EU su poput pozorišnih predstava za narod.
objasnicu ti da to nije isto,Ako je 1999 bio zlocin, onda je i 2022.
Koga, Hrvatsku?Jel Rusija pobedila?

Али су окупирали део и направили "државу" на територији међународно признате државе, чланице УН.Zato što se Srbiju mjesecima doslovno molilo da prestane s ratom, četvrtim u 9 godina, zato što je s kosova pobjeglo 1 200 000 ljudi.
Nitko nije napao Srbiju da mijenja vlast koju su Srbi postavili, nitko nije niti jednom rekao da će okupirat Srbiju, nitko nije rekao da će Srbija nestat i tak.
Ta kako je nazivaju vojna intervencija na zalost jeste legalizovana post facto... Dakle ona je legalizovana naknadno kao humanitarna intervencija u medjunarodnom pravu i legalizovao je UN.... Mi o tome iz nekog razloga nikad nismo govorili kroz medije...Milion puta ti je rečeno: Bombardovanjem Srbije 1999. ovo je obesmišljeno. Jedino ako nemaš neki argument tipa, SRJ nije bila član UN
Jos uvijek nisi odgovorio na pitanje.Niste iste,ima vas barem 2788
Niko ne "kmeci", samo postavljam pitanje na koje nema odgovora u rusofilskom mozgu, jer se rusi jedan od narativa koji su cvrsto usidreni u glavi.Ја ћу да ти одговорим на то питање.
1999 је био злочин над злочинима где се нису бирале мете, где је нато користио осиромашени уранијум, где су коришћене касетне бомбе да би се створила независна територија која је данас легло криминала, која је имала жуту кућу, где су вађени органи Срба као и Албанаца који су сметали шиптарима.
2022 године не може бити злочин из простог разлога, Русија није објавила рат Украјини, ништа се од овога не би десило да су се поштовали споразуме, Русија је пресавила табак и покренула операцију, односно лов на нацисте и чишћење нацистичке идеологије.
Знаш и сам колико је Русија допринела у другом светском рату против те идеологије и ти мислиш да ће једна таква држава да трпи нацизам у комшилуку?
Престани да кмечиш!!!
И каква је поента?Visa i Mastercard obustavljaju transakcije u Rusiji
Mda, nema veze imaju Rusi svoje
ne, ti ces da odredjujesI to govoriš ti koja živiš u Švabiji
Odlično