Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Pa ne moze da stane ybt!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne moze da stane ybt!
tebi ne verujem ni da si jos i porastao ki mali misNemoj da ti Putin određuje sta je istina, neces dobro proci, vjeruj meni, samo toliko...
Moram priznati da sam i ja postao pesimističan...
Још траје говор Путина. Каже, све операције спроводе се по плану и не треба ни један секунд сумњати у то да се зацртано неће остварити.
Каже да је огроман број добровољаца из Русије и још неких земаља затражио учешће у операцијама. Његов одговор је да нема никакве потребе за ангажовањем добровољаца. На ратишту су професионални војници који спроводе све испланирано.
S petokolonašima samo oštro. Za izdajnike nema milosti a to i je najveći ukrajinski problem.ako je ubijen pregovarač na ukrajinskoj strani...mogu zamisliti koliko se desetaka ubojstava na dnevnoj bazi dešava u kijevu samo zbog lažnih ili pravih optubi da je netko prorus....
Sve ide svojim tokom imat ćete vi slijedećih par dana da nedvosmisleno kažete đe ćete i s kim ćete, a onda neka vam Bog bude na pomoći...Gde nije fejk, do sada bi Rusija položila oružje lagano, to jest ako joj je išta ostalo
Ti to nešto na naš račun?
Lik laze da nisu istine, laze i ne trepne
Jesi vidio one snimke zarobljenih ruskih 'profesionalaca'? Jadna djeca poslana u smrt![]()

Ne, nego pucaju i jedni i drugi.Hm, da, osam godina Ukrajinci samo uzvraćaju vatru![]()
Američki kongres razmatra zakon kojim bi paralizirao ruski izvoz energenata.
Do sada sam vidio da Ameri malo djeluju, ali kada djeluju naprave samo takvu štetu Rusima...tipa zamrzavanje imovine CBR-a ili isporuka stingera+ obavještajni podaci, Ukrajinci u svakom trenu znaju gdje se nalazi koja oklopna kolona Rusa.

Ne, nego pucaju i jedni i drugi.
Malo realnosti ti ne bi skodilo. Ispada da je ruska vojska u Donbasu samo sedela i da su trpeli granatiranje 8 godina?

A ti si do sada bio optimista? Vek počeo rušenjem onih zgrada u Njujorku, usledili Irak i Avganistan, a ove manje sukobe po svetu niko i ne broji, dok si ti za to vreme sedeo kući mirno?
Украјина одбија предлоге Русије за отварање хуманитарних коридора у Харкову и Суми. Кијевски радикали спречавају цивиле да се евакуишу – уведен је полицијски час, излази минирани, људима се прети одмаздом.
Sve ide svojim tokom imat ćete vi slijedećih par dana da nedvosmisleno kažete đe ćete i s kim ćete, a onda neka vam Bog bude na pomoći...
I jos:Још траје говор Путина. Каже, све операције спроводе се по плану и не треба ни један секунд сумњати у то да се зацртано неће остварити.
Каже да је огроман број добровољаца из Русије и још неких земаља затражио учешће у операцијама. Његов одговор је да нема никакве потребе за ангажовањем добровољаца. На ратишту су професионални војници који спроводе све испланирано.
Pa bio sam umjereni optimist, vjerovao sam u prevladavanje razuma, da radimo, zaradujemo, putujemo, da se granice ukidaju, da se ljudi druže, da se trguje, ljetuje, mozda je nama u Hrvatskoj bilo predobro pa nismo shvacali da se na istoku dize mracna sila...
Ukrajinska Pravda objavila je da je u Kijevu ubijen Denis Kirejev, jedan od ukrajinskih pregovarača koji su sudjelovali u pregovorima s Rusijom.
Kako navodi Pravda, Kirejev je ubijen dok su ga ukrajinske snage sigurnosti pokušale uhititi zbog sumnje na izdaju.
Izvori Pravde navode da postoje snažni dokazi da je Kirejev odavao tajne informacije Rusiji. Ukrajinska Služba sigurnosti imala je jasne dokaze o izdaji, uključujući telefonske razgovore.
Jeftino je prošao

Gde sam ja to rekao?Ma kakvi, on prasi komarce, nema pojma o nicemu...
Aj mani se ti takvih glupavih odgovora.Aj mani se takvih glupavih izjava...
Мањи инцидент с обзиром колико су цивила досад побили - о томе не говоре, не?Ukrajinska Pravda objavila je da je u Kijevu ubijen Denis Kirejev, jedan od ukrajinskih pregovarača koji su sudjelovali u pregovorima s Rusijom.
Kako navodi Pravda, Kirejev je ubijen dok su ga ukrajinske snage sigurnosti pokušale uhititi zbog sumnje na izdaju.
Izvori Pravde navode da postoje snažni dokazi da je Kirejev odavao tajne informacije Rusiji. Ukrajinska Služba sigurnosti imala je jasne dokaze o izdaji, uključujući telefonske razgovore.
Jeftino je prošao
It is amazing that the Armed Forces of Ukraine did not have time to blow it up - thousands of fighters from vario
Mordor.Pa bio sam umjereni optimist, vjerovao sam u prevladavanje razuma, da radimo, zaradujemo, putujemo, da se granice ukidaju, da se ljudi druže, da se trguje, ljetuje, mozda je nama u Hrvatskoj bilo predobro pa nismo shvacali da se na istoku dize mracna sila...
pa to i rekohBit ce sudova za agresora...