Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
❗СБУ ликвидировала члена переговорной группы Украины Дениса Киреева
Он подозревался в госизмене. Киреев был убит при задержании.
❗Об этом сообщает нардеп Дубинский и источники Обозревателя. Ждем официального подтверждения.
https://t.me/voyna_novost/18612

Ista priča kao sa nacistima i amerikancima u drugom sv ratu. Usa čekala da vidi istočni front pa se priključila na stranu pobednika. Da je hitler uništio rusiju priključili bi se njemu i pobedili bi :mrgreen:
Ko i sa Rusima i nacistima koji su bili saveznici i podelili Poljsku ali ebi ga Hitler megaloman pa napao na Rusiju inace bi bili zajedno i pobedili bi

Zarobljeni pilot je sijao smrt i po Siriji.

Njegova slika sa Asadom

FNFOp_fXMAMrBS4

Hvala 🇺🇦🇺🇦

De ti javno svojoj državi kanadi objavi koga podržavaš u ovom ratu... Evo to bih baš volio vidjeti kako bi se proveo... Kod nas ona flundra katsrina peović samo što je iskazala suzdržanost prilikom izglasavanja rezolucije osude ruske agresije, sad cmizdri kako ju nitko više ne voli i da joj čak i prstitelji upućuju kritiku zbog njenog postupka... Kako rekoh imaj mooda i reci trudeau da si za rusiju
dakle
Canadska drzava me i je zaposlila i to na visokom polozaju , da ih edukujem o problematici moje bivse zemlje.
nako , i tada sam im i rekao da su ubice , kriminalci.

Cega se pametan stidi, tim se budala ponosi...ucestvovati u ovakvoj histericnoj mrznji prema Rusiji, i jos se time ponositi, moze samo dileja, bez truna vlastitog mozga....
ja ruse ne mrzim, nego pripadam obrambenom savezu koji će u konačnici vv doći u sukob sa rusijom i tu su pozicije potpuno jasne, na kraju krajeva rusi su neizravno dali do znanja da hrvatsku smatraju u najmanju ruku iznimno nesklonom državom rusiji iako u svari misle da smo im neprijatelji a to u osnovi i jesmo...

dakle
Canadska drzava me i je zaposlila i to na visokom polozaju , da ih edukujem o problematici moje bivse zemlje.
nako , i tada sam im i rekao da su ubice , kriminalci.
dobrica đosić čuči u tebi... ;)

Ko i sa Rusima i nacistima koji su bili saveznici i podelili Poljsku ali ebi ga Hitler megaloman pa napao na Rusiju inace bi bili zajedno i pobedili bi
Donekle si u pravu. Negde sam pročitao da se pominje da je Staljin unapred koliko toliko znao da će Hitler napasti SSSR, tako da je zauzimanjem pola Poljske dobio tampon zonu. E sad, zeznuo se što nije odmah počeo da se spremi za rat.

Rusija najbolje deluje kad je sateraš u ćošak, u drugom svetskom ratu se to najbolje odrazilo. Da ti pokreneš onakav munjevit kontranapad a da Nemci ne primete dovlačenje trupa iz unutrašnjosti je za svaki respekt.

Dobro se danas zna koliko se Nemaca borilo na istočnom frontu u odnosu na svim ostalim.

ja ruse ne mrzim, nego pripadam obrambenom savezu

ти, као и сваки хурват од кад су вам измислили нацију, припадаш накоту који једино може да буде коњушар сваком злу на свету - аустроунгарској, нацистима, натоу - вама је увек топло у туђој гузици штали

Poslednja izmena:
Ne lupetajte vise gluposti taj naziv Milosrdni andjeo je dat u Srbiji , NATO naziv za tu akciju bio je Operation Allied Force sto tesko u prevodu moze da znaci Mlosrdni andjeo a Ameri su je zvali Operation Noble Anvil sto takodje u prevodu tesko da je Milosrdni andjeo. Dosta bre vise sa prose.ravanjima i glupostima.Od cuvena 3 prsta koja su shatro neki simbol srpstva pa na dalje.
Svako u Srbiji zna šta je Milosrdni Anđeo, da li to znaju NATO zlikovci me baš nešto zabole.
Noble je plemenit, Anvil je nakovanj.
Izvini ako sam povredio tvoja tanana osećanja, naravno da plemeniti nakovanj mnogo bolje opisuje tu humanitarnu
operaciju od milosrdni anđeo.

Nije ni cudo sto je narod retardiran kad veruje u gomilu izmisljotina.
Svako ko naziva bilo koji narod retardiranim, samo govori o sebi i sopstvenom idiotizmu.

ja ruse ne mrzim, nego pripadam obrambenom savezu koji će u konačnici vv doći u sukob sa rusijom i tu su pozicije potpuno jasne, na kraju krajeva rusi su neizravno dali do znanja da hrvatsku smatraju u najmanju ruku iznimno nesklonom državom rusiji iako u svari misle da smo im neprijatelji a to u osnovi i jesmo...

dobrica đosić čuči u tebi... ;)
ma jok
na qqqurcu mi je i spreman za upotrebu , najvise i volim dalmatinke a i da bas i je imam , evo 3 godine....i stalno me zove da se vratim.
i maznuli ste mi zemlju , kod PULE

Rusija najbolje deluje kad je sateraš u ćošak, u drugom svetskom ratu se to najbolje odrazilo. Da ti pokreneš onakav munjevit kontranapad a da Nemci ne primete dovlačenje trupa iz unutrašnjosti je za svaki respekt.
Svi su najopasniji kad nemaju kud.I ljudi i životinje. Upravo je rusija saterana na tako što.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back