openbox
Poznat
- Poruka
- 8.775
нису хрвати већ ко убија (ако и убија ) има име и презиме.. и може му се судити!Хрвати из Азова убијају жене и децу!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
нису хрвати већ ко убија (ако и убија ) има име и презиме.. и може му се судити!Хрвати из Азова убијају жене и децу!!!
Procente uzimati sa rezervom jer se mnogi pripadnici Ukrajinske pravoslavne crkve Moskovske arhiepiskopije iz straha izjašnjavaju kao ateisti.
- 50,44% - следбеници Украјинске православне цркве (Кијевски патријархат). Ова цркве је настала 1995. године после стицања независности Украјине. Патријарх је Филарет који је био Митрополит Кијевски и све Украјине Руске православне цркве. 60% верника ове цркве живи на западу Украјине. Ова црква која у богослужењу користи украјински језик није призната од осталих православних цркава.
- 26,13% - следбеници Украјинске православне цркве (Московски патријархат) која има највећи број цркава у Украјини. Ова црква има 35 епархија и 10.875 парохија, од којих се највећи број налази у централним, јужним и источним деловима Украјине. Митрополит Владимир Кијевски има јурисдикцију унутар земље, и број свештеника износи 9.072. Ова црква у богослужењу користи руски и старословенски језик.
- 7,21% - следбеници Украјинске аутокефалне православне цркве. Ова цркве је основана 1919. године у Кијеву, забрањена је за време Совјетског периода, и поново легализована 1989. године. 70% верника ове цркве живи на западу Украјине. Због очекиваног уједињења православних цркава у Украјини, после смрти патријарха Дмитрија није именован нови, врховну црквену власт обавља Митрополит Тернополски и Подолски Методије, са којим су велике епархије: Харков-Полтава, Лавов, Ривне- Волин и Тавроја званично прекинуле комуникацију и прешле под директну јурисдикцију Васељенског (Цариградског) патријарха Вартоломеја. Ова црква у богослужењу користи украјински језик.
Ovaj maneken ako je pilot ja sam Usain Bolt licno.
sve mi se cini da je likvidiran , posle prizemljenja
Stigla direktiva pa ste promenili ploču od jučer?Situacija je ovakva:
Mariupolj - opkoljen
Nikolajev -opkoljen
Černigov - opkoljen
Sumi - opkoljen
Harkov - opkoljen sa tri strane
Kijev - poluokružen (sa dvije strane)
Nadam se samo da Rusi neće razvući čišćenje kao što je bilo u Mosulu.
вероватно и јесте, има правилну униформуOvaj maneken ako je pilot ja sam Usain Bolt licno.![]()
što je s ovim ruskim pilotima zapinju o granje, evo sad i kapelaje riktaju na sljemenu...

Pa oni i to malo jada sto smo imali su razjebali do kraja.А шта су имали да надограђују пре тога, ВЈ и ЈНА? Каква је то војска, отаџбина им дала звезде да носе на раменима, ОФИЦИРИ, а они оће да једу говна
Дешава се па шта с тим? И ми смо рокнули "невидљивог"...
Cnn i bbc za rusko tržište.Rusi su vjerovali i da je Tito nacista![]()
Prvo, nisam pričao o broju zemalja koje su uvele sankcije, već o broju zemalja koje su osudile agresiju.
A da sam pričao o sankcijama, broj zemalja bi bio potpuno irelevantan, kao i površina tih zemalja na mapi. Ono što je bitno je količina i okvir robne razmene sa tim zemljama. A to pokazuje ova tabela:
Pogledajte prilog 1114380

Ne razumijem zašto Rusi lete ovako nisko.što je s ovim ruskim pilotima zapinju o granje, evo sad i kapelaje riktaju na sljemenu...
ол ај вил сеј из да је у војсци било много мање гмазова пре 2012еPa oni i to malo jada sto smo imali su razjebali do kraja.
a neko i puzi ko becki konjusarAl netko ide kao čovjek a netko kao rus ili kao brat od rusa...
А још већи ментални проблем га има особа која верује објективности BBCја.Odrasla osoba koja vjeruje u izmišljena bića ima ozbiljan problem
Ni nakon 10 dana vi ne shvatate.Situacija je ovakva:
Mariupolj - opkoljen
Nikolajev -opkoljen
Černigov - opkoljen
Sumi - opkoljen
Harkov - opkoljen sa tri strane
Kijev - poluokružen (sa dvije strane)
Nadam se samo da Rusi neće razvući čišćenje kao što je bilo u Mosulu.
To ćete vrlo skoro imati prilike za potvrditia neko i puzi ko becki konjusar
Pa ga hrvati skratili za glavu jer su mislili da je srbin.Ali vjeruješ u raj i pakao i da je Isus ustao iz mrtvih, to da.
Pre 2011 si imao vojni rok, danas nema. Vecina u vojsci danas su likovi 40+ god.ол ај вил сеј из да је у војсци било много мање гмазова пре 2012е
zalazis tamo gde te ne vodimnisam ni sumnjao da ćeš ignorirati činjenice vezane uz broj poginulih srpskih vojnika... u dvije napadne operacije tog obujma mi smi imali 45 mrtvih u bljesku i 150 u oluji... pa vi sad zbrajajte i oduzimajte tko i koliko ukojem vremenu, gine kad mi krenemo u napad a vi se branite i kad ste vi kretali u napad a mi se branili...
U CG je podjednak broj onih koji se izjasnjavaju kao Crnogorci i Srbi sa tim da u CG ima oko 30% Muslimna,Siptara i 1% Hrvataјел ико гласао за НАТО или је то Мило смислио, онда кад су питали Вујановића зашто није било референдума као што је обећао рекао је да се предомислио.
још што је Мило изгубио.
Већини људи је важно да живе у миру, црногорци су ипак лењ и превртљив народ
Ok, samo se tješite, vo dte fantoma srušili sa pzo sustavima, ovi bokci rusima skidaju zrakoplove sa praćkamaNišta, na Tviteru je sve moguće![]()
****** не сери да има толико муслимана ЛМАОU CG je podjednak broj onih koji se izjasnjavaju kao Crnogorci i Srbi sa tim da u CG ima oko 30% Muslimna,Siptara i 1% Hrvata
velik broj Muslimana u CG se izjasnjava kao nacionalni Crnogorci
Ok, samo se tješite, vo dte fantoma srušili sa pzo sustavima, ovi bokci rusima skidaju zrakoplove sa praćkama