Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Западњачки начин живота не рађа герилце и партизане.Можда ће западњаци анимирати за то неке екстремисте међу Украјинцима, који мрзе и Русе и западњачки начин живота.
Za to je amerika izmislila isil i slične ali oni rade isključivo za dolare a pošto amerika ne ulaže u nesigurno - pustiće zelenskog niz vodu. Zanimljivo je samo što je evropa trčala pred rudu iuvodila sankcije to će je skupo koštati čak mislim da je to početak novog sv poretka!

tesko onim ljudima koji ostanu u mariupolju, to je verovatno novi drezden. kad se civili izvuku sledi ravnanje grada.
Mogu da se evakuišu (ako ustaše iz AZOV-a dozvole)
Ali oni vole da se kriju iza žena i dece.

FNExbsaWQAQEbtR

Nemoj da veruješ, nisu ti se do sada verovanja ispostavila kao tačna. Dakle, čak i da Rusi krenu da rovaše sve redom, a neće, NATO i SAD neće uraditi ama baš ništa, jer su jadni.
dobro dani su ispred nas, vidjet ćemo, jedno je sigurno ako se rat proširi vi i mi ćemo biti na suprotnim stranama i konačno ćete imati priliku da nam pokažete kako ste jači od nas...

Shit of the week, ahahahaha, Nato je imao izuzetno selektirane ciljeve. I da, sad ćeš pokazati voz, i još nešto, (albansku kolonu koju su pogodili greškom nećeš), i to je to.
99,9% preciznih ciljanih i opravdanih pogodaka, a Rus istrese litru votke i udaraj topovima i raketama
Da je tako nato bi odavno napao rusiju nego nije, ne smeju da pisnu ljugavci američki 🤗

da se zadrzimo samo na jednom segmentu tvojih izjava o slobodi u usra drzavi
januar 6 prosle godine , tok dogadjaja u kapitol hillu.
daj mi tvoju perspektivu sta se tamo dogadjalo i koji vidovi slobode su bili primenjivani tada a i koji vidovi slobode se i dan danas tamo i sprovodi

Sta se dogodilo u napadu na Capitol hill?

Dogodio se napad na institucije drzave, potaknut od lika koji bi htio biti americki Putin, to se dogodilo, Trump je zapravo vrlo opasan lik, a njegovo laganje cak ima i poseban naziv, 'alternativne cinjenice', naravno, nije on to izmislio, ali je upotrebljavao do iznemoglosti...

Poslednja izmena:
Ne bih rekao. Vidi, ako su Ukrajinci mogli da izbroje mrtve Ruse, to takođe znači i da su većinu od njih mogli i da identifikuju. A onda se lepo sastavi poimenični spisak, predstavi javnosti i to je to. Ovako, priče o hiljadama mrtvih Rusa su upravo samo lažne vesti.
druže oni bi ponaosob slika svakog mrtvog ruskog vojnika i stavili u etar,,,i zapadni mediji bi to pokazali,,,a ovo što ukrajinci pričaju je priča za malu decu kao Duh iz Kijeva ili ono sa onog ostrva pre neki dan gde je "herojski" poginulo 13 vojnika,a ispostavilo se da su se predali,,,

druže oni bi ponaosob slika svakog mrtvog ruskog vojnika i stavili u etar,,,i zapadni mediji bi to pokazali,,,a ovo što ukrajinci pričaju je priča za malu decu kao Duh iz Kijeva ili ono sa onog ostrva pre neki dan gde je "herojski" poginulo 13 vojnika,a ispostavilo se da su se predali,,,

Upravo na to i mislim. Kada bi oni imali materijala da podrže svoje tvrdnje, to bi se vrtelo dan i noć...

ne treba ni da ulaziš. zapadna filozofska misao je prdnula u čabar.

što se demokracije tiče piše ti u postu odgovor: ona je zlo većine nad manjinom.

a čaki i ona grčka demokratija nije moguća u kombinaciji sa nacionalnom ideologijom i medijima gde vladajuća elita ideološki vlada glasačima pa je njihova sloboda mentalno ograničena indoktrinacionim torom. i onda se skupa vrte u začaranom krugu.

"ne možeš biti slobodan ako nisi slobodanu glavi". (vidiš ovo je Platon, a ne Kant koji uvodi pojam slobodne volje, a da pri tome sam nema pojma šta je volja.)

Pa dobro, da se i slozim s tobom, koje je onda rjesenje po tebi, Putin?

Mislim ono, koja je alternativa zapadnoj demokraciji? Carska Rusija? Nemoj me nasmijavati :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back