Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim prepucavanja između Srba i Hrvata ovdje traju, s obzirom na sukob u Ukrajini. Ja sam iz Hrvatske, Hrvat, apsolutno podržavam Ruse u ovom sukobu, nisam protiv Ukrajinaca, žao mi je svih Slavena, pravoslavaca... Žao mi je što su Ukrajinci stavili sav svoj ulog na sotone poiput Bidena, Sorosa, Kamle Harris, Kasparova, koji su ih nahuškali protiv Rusa... Svi Slaveni smo braća, ovi sa zapada nas ne vole, a mi se stoljećima međusobno ubijamo... Žalosno...
Dakle ovdje ne prestaju vrijeđanja, te mi Hrvati Ustaše, te Srbi ovakvi, onakvi. Svaki narod je proizvod vlastite povijesti... Vi Srbi ste izmitologizirali Kosovski boj (koji je bio krvav)... Ali na tom kosovskom mitu gradite svoju povijest s postavkom da je cijela Europa nešto dužna vama Srbima... Mi Srbi smo zaustavili Turke da ne prodru u Europu... Makar su Turci tri stoljeća kasnije došli do Beča... I slobodu za koju je Srbija krvarila u devetnaestom stoljeću, dok se Hrvatska kulturno uzdizala unutrar hasburške imperije...
S druge strane mi Hrvati smo iskompleksirani zapadom... Žarko mu želimo pripadati, ali on nas kroz cijelu povijest gleda s visoka i nikad nas nije potpuno prihvatio... 1848 zaboli smo Mađarima nož u leđa, 1914 digli smo mač na braću Slavene želeći služiti zapadu, a 1941 prihvatili smo silom nametnutu ideologiju (kao naprednu) i želeći se uvući u šupak svojim gospodarima, uradili zločine koji se ne mogu usporediti s zločinima koje su radili drugi tadašnji saveznici Trećeg Reicha u regiji (Mađari, Rumunji, Bugari)... Takvi smo i danas... Služimo bezpogovorno interesima zapada, nemogavši pobjeći od usporedbe Rusi=Srbi, Ukrajinci=Hrvati, 1991=2022... I ne shvaćavši da je upravo tih 3,88 miliona stanovnika koliko smo izbrojali na posljednjem popisu najzaslužnija upravo zapadna ideologija dženderizma, feminizma, političke korektnosti, antikršćanstva... I da je upravo Zapad i ta ideologija nešto najopasnije za Hrvatsku u 21. stoljeću, a ne Srbija, Vučić ili ne znam tko... Pa isti taj zapad nam nameće unitarnu=islamsku Bosnu, u kojoj bi Hrvati u isti trenutak postali nacionalna manjina... Šta god mislio o Miloradu Dodiku, on je u ovom trenutku na žalost (kakve god mu bile namjere) najveća nada opstojnosti Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Zato molimo se braćo Srbi i braćo Hrvati za mir u Ukrajini. Za što skoriji prekid sukoba... Kako kaže monah Arsenije, iguman manastira Ribnica kod Valjeva... Hristos je među nama... Jeste i biće... Samo je On pobjeda...

о Боже, јели то сањам ја?

60424ef985600a37ae5bd693.jpg

T-90

ovo ludilo nece na dobro da izadje
Нема ничег креативног у њиховом лудилу; само дсеструкција.
Моцарт одлепи, и напише "Дон Ђованија", "Цепелини" се надувају вутре па направе "Степенице ка небу", али ово мамлазоиди су потпуно пролупали; дакле- и не треба да изађе на добро... :lol:

An Antonov Airlines Antonov An-124 (reg. UR-82072 as ADB3174) from Tekirdag Corlu Airport (known for its Bayraktar TB2 delivery flights) is currently landing at Rzeszów-Jasionka Airport in Poland, the likely military hub for Ukraine, a Bayraktar TB2 operator.

Znači veselje

Руси по Западу можда користе више Јутуб, њима га неће ни укидат.
A šta će sa Microsoftom, ajmo na Linux :lol:

An Antonov Airlines Antonov An-124 (reg. UR-82072 as ADB3174) from Tekirdag Corlu Airport (known for its Bayraktar TB2 delivery flights) is currently landing at Rzeszów-Jasionka Airport in Poland, the likely military hub for Ukraine, a Bayraktar TB2 operator.

Znači veselje

A šta će sa Microsoftom, ajmo na Linux :lol:
bice jos vece kada rusi krenu ih skidati :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back