Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim prepucavanja između Srba i Hrvata ovdje traju, s obzirom na sukob u Ukrajini. Ja sam iz Hrvatske, Hrvat, apsolutno podržavam Ruse u ovom sukobu, nisam protiv Ukrajinaca, žao mi je svih Slavena, pravoslavaca... Žao mi je što su Ukrajinci stavili sav svoj ulog na sotone poiput Bidena, Sorosa, Kamle Harris, Kasparova, koji su ih nahuškali protiv Rusa... Svi Slaveni smo braća, ovi sa zapada nas ne vole, a mi se stoljećima međusobno ubijamo... Žalosno...
Dakle ovdje ne prestaju vrijeđanja, te mi Hrvati Ustaše, te Srbi ovakvi, onakvi. Svaki narod je proizvod vlastite povijesti... Vi Srbi ste izmitologizirali Kosovski boj (koji je bio krvav)... Ali na tom kosovskom mitu gradite svoju povijest s postavkom da je cijela Europa nešto dužna vama Srbima... Mi Srbi smo zaustavili Turke da ne prodru u Europu... Makar su Turci tri stoljeća kasnije došli do Beča... I slobodu za koju je Srbija krvarila u devetnaestom stoljeću, dok se Hrvatska kulturno uzdizala unutrar hasburške imperije...
S druge strane mi Hrvati smo iskompleksirani zapadom... Žarko mu želimo pripadati, ali on nas kroz cijelu povijest gleda s visoka i nikad nas nije potpuno prihvatio... 1848 zaboli smo Mađarima nož u leđa, 1914 digli smo mač na braću Slavene želeći služiti zapadu, a 1941 prihvatili smo silom nametnutu ideologiju (kao naprednu) i želeći se uvući u šupak svojim gospodarima, uradili zločine koji se ne mogu usporediti s zločinima koje su radili drugi tadašnji saveznici Trećeg Reicha u regiji (Mađari, Rumunji, Bugari)... Takvi smo i danas... Služimo bezpogovorno interesima zapada, nemogavši pobjeći od usporedbe Rusi=Srbi, Ukrajinci=Hrvati, 1991=2022... I ne shvaćavši da je upravo tih 3,88 miliona stanovnika koliko smo izbrojali na posljednjem popisu najzaslužnija upravo zapadna ideologija dženderizma, feminizma, političke korektnosti, antikršćanstva... I da je upravo Zapad i ta ideologija nešto najopasnije za Hrvatsku u 21. stoljeću, a ne Srbija, Vučić ili ne znam tko... Pa isti taj zapad nam nameće unitarnu=islamsku Bosnu, u kojoj bi Hrvati u isti trenutak postali nacionalna manjina... Šta god mislio o Miloradu Dodiku, on je u ovom trenutku na žalost (kakve god mu bile namjere) najveća nada opstojnosti Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Zato molimo se braćo Srbi i braćo Hrvati za mir u Ukrajini. Za što skoriji prekid sukoba... Da Zapad prestane ratovati protiv Rusa do posljednjeg Ukrajinca... Nemojmo se osvrtati na pojedince koji tu postavljaju sa zadovoljstvom slike mrtvih ruskih vojnika, umjesto da mole... MI HRVATI NISMO USTAŠE... Stranke iz kojih su nastale Ustaše su 1937. na izborima dobile ispod 3% glasova... Mi smo prihvatili tu sotonističku ideologiju te 1941 i napravili ono što se svaki normalan Hrvat, kršćanin, katolik, čovjek stidi... I slali smo svoje vojnike da se bore protiv Rusa, kao što ih i danas šaljemo u slijepoj želji da nas taj sotonistički zapad prihvati... Neće...

Kako kaže vaš monah Arsenije, iguman manastira Ribnica kod Valjeva... Hristos je među nama... Jeste i biće... Samo je On pobjeda... Pozdrav svim Hrvatima i Srbima, kršćanima/hrišćanima...

Poslednja izmena:

"Informacije koje stižu pokazuju – NATO šalje militante u Ukrajinu"​

Specijalne službe Velike Britanije i SAD, koristeći poljsku teritoriju, šalju militante u Ukrajinu, saopšteno je u Ruskoj spoljnoj obaveštajnoj službi.
IZVOR: B92 PETAK, 4.03.2022. | 16:57

Tweet
Podeli

EPA/EFE/ STR

EPA/EFE/ STR​

"Informacije koje stižu Ruskoj spoljnoj obaveštajnoj službi ukazuju da su američke i britanske obaveštajne službe poslednjih nedelja defakto pretvorile teritoriju Poljske u "logističko čvorište" koje se koristi za snabdevanje oružjem i transport militanata u Ukrajinu, uključujući i sa Bliskog istoka", navodi Tas.

Prethodno je ruski predsednik Vladimir Putin, u razgovoru sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom, upozorio da će ruska strana nastaviti da se beskompromisno bori protiv militanata nacionalističkih oružanih grupa u Ukrajini.

Kako je saopštila Narodna milicija Donjecke Narodne Republike, Oružane snage Ukrajine napale su štab odreda specijalnih snaga Azov u Marijupolju zbog njihovog odbijanja da se povinuju komandi.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=03&dd=04&nav_category=78&nav_id=2116194

Crno na belo

Rusija u Ukrajini ratuje protiv citavog NATO pakta!
Počelo kmečanje??? Rekao sam vam da ste najebali....a ni ovo danas u Beogradu vam nije trebalo, dobit će te nekakav vid sankcija gotovo ziher...

Kako će ovo mladi Rusi podneti , tj generalno Rusi...
Putinova Rusija...

Они више користе РуТубе. Као и Фејс, имају свој ВК. Нису они несретници као ми.
И младог Руса прво у школи уче о љубави према домовини, а не уче га да треба да буде геј.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back