Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.846
uzmemirujući sadžaj ne preporučuje se svima (2015 godina)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš naciste..A idete naciste da branite. Idete.... eeeeee olosu dabogda pocrkali od raka gouna
Нема потребе да заврћу докле год еу плаћа по никад већим ценама.rat je teska perverzija:
pola euroboje salje dobrovljce preti rusiji, a zauzvrat im rusi prodaju gas umesto da ga zavrnu
ja sam mislio samo zavrnu ventil i rat se zaustavi, ali izgleda da sam ja jedini za mir.
Usli ti Rusi u Irpin melju Hrvate i Ukro-naccose a ti sedis kuci i naprdjujes se sa nama mesto da odes na ratiste?
Ima da Cigani skupljaju staro željezo godinama.
Kvalitetno ruskoIma da Cigani skupljaju staro željezo godinama.
Jok nego odoste da branite pravoslavce.Baš naciste..
Glupa ruska propaganda
glupa *******на propaganda.A tema je dizanje ruske strane u nebesa? Izvini, nisam znao.Ко би сумљао у твоје изворе и закључке, ко нормалан?
Лепо ти кажем, није ово теме за тебе. Сваки пут када се укључиш, надмашиш и ове из кроасаније са постом.
Ако ти је то циљ, ок, изволи.

Onaj tko plaća Windows licencu je lud a ostatak servisa im je za qurac.Sace svi na Linux:
Microsoft halts sales and services in Russia
From CNN’s Brian Fung
Microsoft said Friday it will suspend "all new sales of Microsoft products and services in Russia."
In an online post, Microsoft President Brad Smith wrote that the company is also "stopping many aspects of our business in Russia in compliance with governmental sanctions decisions."
It was not immediately clear if the suspension of sales was a direct result of sanctions compliance. Microsoft didn't immediately respond to a request for comment.
The company added that it also continues to offer cybersecurity assistance to Ukraine and "most recently" helped to defend the country against a cyberattack targeting a "major Ukrainian broadcaster."
Microsoft's cybersecurity team has helped respond to cyberattacks targeting "more than 20 Ukrainian government, IT and financial sector organizations," Smith wrote.
Sta proizvodi Evropa, sta si kupio iz Evrope?"Evropa ništa ne prozivodi", reče naš forumski Četnik i ostade živ.
Nećemo, samo će da jave vest.Bumo videli
pa sad bi trebalo da se pojavi pred kamerama u Kijevu i da svira qurcem po klaviruRusi javljaju da je Zelenski pobegao u Poljsku, ali može biti propaganda.
ne nego ti tovare.Hajder je te 2005. ili 2006. na demokratskim izborima dobio glasove,EU to nije prihvatila nego su Becu zapretili izolacijom ukoliko Hajder udje u vladu.Ostao si bez odgovora
ma kakvi, gas placaju ili po ugovoru, ili po trzsisnim cenama; ja ipam mislim da i dalje pregovaraju sa kinezima posto bi ga kupili kada zavrnu slavine euНема потребе да заврћу докле год еу плаћа по никад већим ценама.
Кад не буду више хтели скупо да плаћају онда га Руси више неће ни испоручивати.
Evropa pravi dobre gej parade, to je njihov najveci domet. Neka se oni toga drze pametnije im je."Evropa ništa ne prozivodi", reče naš forumski Četnik i ostade živ.
Naseo si kao i na vakcinaciju protiv koroneLepo piše i da im je sedište u Pekingu.
Sorry

Nisam, samo si ti promašio i temu i podforum.Naseo si kao i na vakcinaciju protiv korone![]()

VSU se obračunava sa ekstremistima i taj proces ima sve šire razmere.
Требаpa sad bi trebalo da se pojavi pred kamerama u Kijevu i da svira qurcem po klaviru
imaju oni rezervnu domovinu. tamo kod Crvenog moraJevrejin Zelenski pobego!