Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovde u Srbiji pravili jutros redove za naftne derivate …
Zahvaljujuci Vucicu.

putin-vucic-orden-1.jpg

Pitas zasto Europa ne podrzava jednostranu rusku invaziju na suverenu europsku zemlju?

Pitamte prosto pitanje , jednu majušnu Ukrajinu napada velika zla sila Rusija pa koji je interes EU i NATO dastavlja metu na sebe zbog radi te državice?

Šta misliš kada 200.000 nekih vojaka pod okriljem NATO protera 250.000 ljudi sa njihove zemlje za koju su samo par decenija ranije iskrvarili boreći se daje oslobode?
Šta misliš kada neke barabe upadnu zajedno sa svoji zaštitnicima iz europske države u Posavinu da bi odsekli polamiliona ljudi naroda kojii smeta ?

Šta kažeš kada 20 država bomarduje jednu državu da bi joj oteli komad njene zemlje ?
Ili kada opet šalju avione na ljude koji neće da žive u državi koja ih je par decenija ranije masakrirala?

Shodno svemu tome kako sadati i takvi brane neku "državu" Ukrajinu i zašto se ne solidarišu sa sebi istima ?

Pitamte prosto pitanje , jednu majušnu Ukrajinu napada velika zla sila Rusija pa koji je interes EU i NATO dastavlja metu na sebe zbog radi te državice?

Šta misliš kada 200.000 nekih vojaka pod okriljem NATO protera 250.000 ljudi sa njihove zemlje za koju su samo par decenija ranije iskrvarili boreći se daje oslobode?
Šta misliš kada neke barabe upadnu zajedno sa svoji zaštitnicima iz europske države u Posavinu da bi odsekli miliona ljudi naroda kojii msmeta ?

Šta kažeš kada 20 država bobarduje jednu državu dabi joj oteli komad njene zemlje ?
Ili kadaopet šalju avione na ljude koji neće dažive u državi koja ih je par decenija ranije masakrirala?

Shodno svemu tome kako sadati i takvi brane neku "državu" Ukrajinu i zašto se ne solidarišu sa sebi istima ?

tesko da je Ukrajina majusna drzava, ona je teritorijalno najveca drzava Evrope posle Rusije.

Videcemo sta ce biti posle. Ako te zena nece, ne mozes je zadrzati nasiljem.

Pep Gvardioala dao je svoje mišljenje o krizi na istoku Evrope.

Na konferenciji pred mančesterski derbi koji je na programu u nedelju Pep Gvardiola nije imao dileme ko je odgovoran za ukrajinsku krizu.

- Političari mogu da izbegnu ovakve stvari. Ovo se dešava jer su loši u poslu koji rade. Dešava se zato što nisu sposobni da obavljaju svoj posao. Dešava se tamo gde nedužni ljudi stradaju. Nato i evropske zemlje su propali - rekao je Gvardiola.

Realno mišljenje :klap:

Pep Gvardioala dao je svoje mišljenje o krizi na istoku Evrope.

Na konferenciji pred mančesterski derbi koji je na programu u nedelju Pep Gvardiola nije imao dileme ko je odgovoran za ukrajinsku krizu.

- Političari mogu da izbegnu ovakve stvari. Ovo se dešava jer su loši u poslu koji rade. Dešava se zato što nisu sposobni da obavljaju svoj posao. Dešava se tamo gde nedužni ljudi stradaju. Nato i evropske zemlje su propali - rekao je Gvardiola.

Realno mišljenje :klap:

Gvardiola stari katalonski separatista :mrgreen:

Kako bismo onda nazvali Amerikance koji bombarduju Srbiju radi podrške terorizmu, a onda brane Ukrajinu takođe radi podrške terorizmu?

ja sam bio 1999 u Srbiji i prva bomba na SRJ pala je 300m od mene na Majevicu a ja sam bio na Detelinari (ko zna NS)

ALI

isto tako sam bio 1991 na futoskoj raskrsnici kad su tenkovi picili za VUkovar i masa je nazdravljala. 8 godina je Sloba izigravao malog Hitlera, sta je mogao biti rezultat.

Ovde se ne radi o zadržavanju žene, već o zadržavanju kuće. Što se toga tiče, žena može slobodno da ide, samo ne može da ponese ništa sa sobom.

kad se kuca raspada uglavnom je muskarac taj koji odlazi. Kuca, deca, sve je to zenino.

ja sam bio 1999 u Srbiji i prva bomba na SRJ pala je 300m od mene na Majevicu a ja sam bio na Detelinari (ko zna NS)

ALI

isto tako sam bio 1991 na futoskoj raskrsnici kad su tenkovi picili za VUkovar i masa je nazdravljala. 8 godina je Sloba izigravao malog Hitlera, sta je mogao biti rezultat.

Ti stvarno misliš da su oni bombardovali Srbiju zbog Miloševića? Bolelo ih uvo, da je kojim slučajem pustio Amerikance odmah na Kosovo, vladao bi doživotno.

meni sve ovo deluje idiotski....znaci ikea napusta rusiju. pa hbt ja da sam vlasnik ikee ili bilo koje firme zasto bih povlacila svoju kompaniju iz neke zemlje zbog politike? jedino bi bilo privremenog zatvaranja npr. ako je ratno stanje ili npr. desi se neka sirija.....logicno da cu da zatvorim tad, ali ovako bas me zabole da zatvaram.

tesko da je Ukrajina majusna drzava, ona je teritorijalno najveca drzava Evrope posle Rusije.

Videcemo sta ce biti posle. Ako te zena nece, ne mozes je zadrzati nasiljem.

Ma znamja to, ali u propagandi to ispada kao Andora .. ali zato Srbija evo kod komšija izgleda kao pola Rusije i samo što im nije iz čeljusti istrgla BiH.
Šiptari se ućutali ovaj dan dva mora dasu obavešteni da su uneli njihove koordinate
Hrvatska bi sutra jurnula na RS -bat ******* otišao bi i drugi toranj one katedrale na Kaptolu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back