Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сам је крив. На зло је навео и Украјинце и Русе. Његови ментори са запада су главни кривци за постојеће стање. Да је њима стало до добробити Украјине не би они деценијама подржавали најкорумпираније власти на свету и олигархију. Само им је било битно да их окрену против Руса и да се инсталирају на тој земљи.

zato mi ga i dodje zao...niko ne moze da te uhebe kolko mozes sam sebe.

Sa jedne strane Rusija, koja je dala milione da se spasi Evropa od fašizma i nacizma i Hitlera a sa druge strane fašisti, nacisti, sotonosti, plaćenici, ustaše.

Zašto Hrvati na ovom forumu podržavaju stranu koja će izgubiti?

Prosto mi ne ide u glavu. I ne, ne možete mi reći da grešim jer se znalo svaki put kad kreneš na Rusiju, da si se zeznuo.

A i poznati ste, uvek ste na strani zla a kad krenu da vas biju, onda se pretvarate u dobrice.

Pojeo gomna onaj koji vam dao državu pre sto i nešto godina. Umesto da budete zahvalni Srbima što su vam sačuvali naciju, vi nas mrzite. Idioti!
Ne sekiraj se,pošto Krvati uvijek biraju stranu koja će na kraju popuš.ti,ne vidim zašto bi trebalo biti drugačije i ovog puta!!

Zelenski kaže da okupatora čeka klanica na ukrajinskim pustopoljinama.
Zеленског ће народ сам д'објеси.
Питао сам нешто друго, јесте ли сви на седативима ових дана или?
4р4р.PNGф3ф3.PNG

NIK STORONSKIJ, ruski milijarder i suosnivač Revoluta, objavio je u utorak da se protivi ruskom ratu protiv Ukrajine. Također je rekao da će njegova tvrtka idući tjedan uplatiti 2 milijuna američkih dolara Crvenom križu Ukrajine.

Bravo, samo gdje su ostali Rusi?

Da, to isto je pričao Klinton kad je rokao po nama.

Putin je izmislio nepostojeće naciste da bi opravdao ubijanje civila.

Buš je izmislio hemijsko oružje kad je razvalio Irak.

Svaka budala ima svoju izmišljenu priču, ali i onu manje inteligentnu publiku koja će da je proguta.
Hoćeš reči da Ukrajina nema Azov? Da pripadnici Azova nisu zapalili zgradu sa civilima u Odesi? Da pripadnici Azova ne ubijaju na ulici one koji ne misle kao oni? Da pripadnici Azova ne maltetiraju ljude vezajući ih za drvo i udarajući ih u glavu tvrdim predmetom?

U kom ti svetu živiš? Nekom paralernom?

Zločini moraju da se plate, čak i oni koji nisu činili ništa a znali su za sve.

Tako su i Nemci znali da pored njihovih gradova postoje logori a pravili se kao da ih nema.

Moralno pravo svakog čoveka je da pomogne drugom čoveku u nevolji a ne da gleda kako Azov ubija ljude bez milosti. Ukrajina je sama kriva što je dozvolila da Azov preuzme državu, mogla je da se otrgne ali ništa po tom pitanju nije učinila. Zašto se Ukrajinci nisu digli kada su 8 godina zaredom pripadnici Azova artiljerijom gadjali isključivo civilne objekte u Donbasu i Lugansku? Zašto se svet nije bunio?
Sad kad Rusija krenula da očisti pripadnike Azova i strane plaćenike, ti plačeš za njih i zato tebe lično smatram da ih podravaš nacisto.

Molim te sjaši da ove teme, nemoj da se glupiraš.

Da, to isto je pričao Klinton kad je rokao po nama.

Putin je izmislio nepostojeće naciste da bi opravdao ubijanje civila.

Buš je izmislio hemijsko oružje kad je razvalio Irak.

Svaka budala ima svoju izmišljenu priču, ali i onu manje inteligentnu publiku koja će da je proguta.
a koja je tvoja izmisljena prica, mislim kada stavljas da svaka budala ima svoju pricu

aman Tihi..i ti da sedam puta razmislis pre nego nešto napišeš
Ово је тачно. Данас су то јасно саопштили на телевизији. Плаћенике не узимати у плен!
Хрватски конзул позван на разговор поводом тога што Хрватска отворено подржава слање плаћеника у Украјину.
Мало им је био други светски рат и Стаљинград?!

Sinek, kad vam se malo podigne standard i mogneš si priuštit kartu za vlak, obiđi Hrvatsku, doživjet ćeš ljepotu, tisuće dvoraca koji svjedoče o kraljevima.
Jesti ponajbolja jela na svijetu, 1271 otok, 6000 km plaža, najbolje puteve na svijetu, pitoreksne gradiće, kristalna jezera, nabujale Hrvatice itd.
Nejme jebat, idi na prikladan PDF i tamo seri svoje frustracije.

cuj kartu za voz za obilazak hrvatske...ja sam avionom putovala prvo za moskvu, posle za st. peterburg, a boze zdravlja obilazicu i druge delove rusije, koliko vidim malo prosirene. :mrgreen:

ponavljam ponovo:

mariupol je opkoljen. unutra je 500 000 ljudi + ljudi iz okolnih sela koji su pobjegli. azov i ukrajinska vojska ih ne pustaju da napuste grad kao sto mozete vidjeti

https://twitter.com/ukrainewar24/status/1497628670705340416

treba organizirati izlazak iz grada ukrajinske vojske i azova sa osobnim naoruzanjem (ne predaju se) + civili koji hoce i premjetanje na drugo mjesto u ukrajini (odesa ?)

nema smisla da civili ginu. tamo zive ljudi koji vecinom govore ruski.

ovdje su ruski botovi, vucicevi botovi su ovdje..to je svima u interesu. prenesite informaciju dalje i rijesite kao u siriji sa zelenim autobusima

“Zeleni autobusi” prazne Harastu od terorista skupine Ahrar Al-Sham

Ponavljaj sto puta pa što bi se povlačili kada pobeđuju? :mrgreen:

Ово је тачно. Данас су то јасно саопштили на телевизији. Плаћенике не узимати у плен!
Хрватски конзул позван на разговор поводом тога што Хрватска отворено подржава слање плаћеника у Украјину.
Мало им је био други светски рат и Стаљинград?!
Ajmo opet
Hrvatski dobrovoljci u Ukrajini nisu plaćenici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back