MaRaMih162219
Domaćin
- Poruka
- 4.013
Pa što nas podržaste, gdje vam je lični integritetНије то свет , то је ПОЛУсвет и белосветска олош ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što nas podržaste, gdje vam je lični integritetНије то свет , то је ПОЛУсвет и белосветска олош ...
U toku je protuofenziva Ukra kod Kijeva. Vraćen aerodrom i lupaju veliki konvoj. Ja sam bio uvjeren da bi ovaj rat mogao trajati godinama. Precijenio sam Ruse. Kako stvari stoje potjerat će ih Ukrajinci prije ljeta.
Podržavam te, samo napredKotromanović: 'Hrvatska sada mora reagirati, Putin neće stati dok Dnjepar ne postane granica'
"Vlada treba pregledati robne zalihe, zalihe naftnih derivata i plina i svih onih sredstava i energenata namijenjenih funkcionalnom životu. Hrvatska treba biti spremna za izvanredan scenarij, za slučaj da Putin potpuno obustavi isporuku plina u Europu. Trebamo već gledati tko bi nam u tom smislu mogao biti alternativa. Isto tako, potrebno je detaljno pregledati sva skloništa u velikim gradovima i biti spreman ako situacija izmakne kontroli.
https://www.vecernji.hr/vijesti/kot...-stati-dok-dnjepar-ne-postane-granica-1568037
Pa što nas podržaste, gdje vam je lični integritet
Ne, to ne piše u Ženevskoj konvenciji o postupanju s ratnim zarobljenicima.Ovo vazi za strance kao Hrvate npr.
Generala im rukanse, da li je ovo moguće?ko po obicaju lazes . Nikakvog linka snimka nicega.... Koliko znam 4 sata vec traje bitka za Bucu.

Postoje moralne norme kod normalnih ljudi, ne trebaš znati ni konvencije ni zakone.Проблем мени и свим војскама на планети. Људи смо, нисмо јесењинови или јунаци ј.р.р. Толкина.
Na par mjesta je konvoj presiječen, tuku ih male borbene grupe koje ako i izginu učine ogromnu štetu i gubitke... I što je najbitnije stvaraju nervozu ubruskim redovima jer im bokovi uopće ne uspijevaju biti zaštićeni...U toku je protuofenziva Ukra kod Kijeva. Vraćen aerodrom i lupaju veliki konvoj. Ja sam bio uvjeren da bi ovaj rat mogao trajati godinama. Precijenio sam Ruse. Kako stvari stoje potjerat će ih Ukrajinci prije ljeta.
Što bi rekli, NATO na čelu sa SAD, GB, FRA i ostali koji su učestvovali u napadu na suverenu zemlju Irak, Libiju, SRJ...su fašisti?Valjda samo fašisti mogu napasti međunarodno priznatu i suverenu državu... I popušiti sankcije od kojih se nikada neće oporaviti
Pa to te pitam gdje vam je lični integritet što se ne pobunite protiv takvr vlasti koja podržava nas nacisteНарод није нико ништа ни питао , урађено је без сагалсности народа ..као што је скопљен ПАКТ 1941 са нацистичком Немачком без сагласности народа .
Kakva glupost.Nadjes napusteno naoruzanje i spalis ga ahahahha. Umesto da ga koristis.Kakve gluposti.
Pa što rusija nije okupila 150 država inlupila sankcije nato-uŠto bi rekli, NATO na čelu sa SAD, GB, FRA i ostali koji su učestvovali u napadu na suverenu zemlju Irak, Libiju, SRJ...su fašisti?
шта се обазиреш на следбенике Анте Павелића који ратују у формацијама следбеника Степана Бандере, и још уз то некоме кажу да је фашистаНије то свет , то је ПОЛУсвет и белосветска олош ...
Империјалистичка пропаганда се мођже анулирати само гранатама.Putin se obraća: Ukrajinci i Rusi su jedan narod, ali Ukrajincima su isprani mozgovi
I zato si se našao pozvanim slati golobrade klince da im granatama resetiraju mozgove?
Pa bravo Putine
О моралу треба да размишља и онај који оде за паре да убија. Дугачак је пут од јадранске обале до руског војног затвора.Postoje moralne norme kod normalnih ljudi, ne trebaš znati ni konvencije ni zakone.
A ti sve te situacije pratiš dronom pa znaš o svemu tome?Na par mjesta je konvoj presiječen, tuku ih male borbene grupe koje ako i izginu učine ogromnu štetu i gubitke... I što je najbitnije stvaraju nervozu ubruskim redovima jer im bokovi uopće ne uspijevaju biti zaštićeni...