Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То самм већ качио неколико пута али многи мисле да је спрдња.
Границе нису никада утврђене и потписане. Није урађена демаркација. Грунтовно Украјина не постоји!
Znači Ukrajina nije uredila demarkaciju granice sa Rusijom - ne postoji zbog toga? :think:Ali to znači da ni Rusija nije uredila svoju granicu sa Ukrajinom, prema tome, u tom slučaju ne postoji ni ona :lol:

Ljudi moji nisam za rat znam sta je to i kakvu nesrecu donosi ali ne mogu kao ljudsko bice da shvatim zasto zapad taj nesrecni ukrajinski narod i ne samo ukrajinski tu je mnogo i rusa gura u smrt i nesrecu.Zar niko da se nadje da pokusa da zaustavi krvoprolice, zar im nije zao dece,staraca destrukcije koju rat donosi.Zasto navijaju za smrt.Ja za vreme rata kad sam usao u jednu napustenu kucu i ugledao prazan krevetac u kom su bile slike na kojima su deca doslo mi da se ubijem toliko mi je bilo tesko,nisam hteo da uzmem cebe ,jorgan da se pokrijem iako je bilo mnogo hladno,nema struje grejanja.Ko je zapadu dao tapiju da moze da vladam svetom,Rusija nije dosla pred njihovu kucu zapad jeste morali su ovo da urade,zar su trebali samo da posmatraju dok im si steze omca oko vrata.

Rusija je praktički bankrotirala

1646312804036.png

https://centralna.ba/rusija-je-prakticki-bankrotirala/

Zelenski: Oko 16 hiljada stranih boraca dobrovoljaca dolazi u pomoć Ukrajini​

3. Marta 2022.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
web-ukraine-1-epa.jpg-e1646312673841.webp

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da će u pomoć Ukrajini doći oko 16.000 stranih boraca dobrovoljaca, te da će prvi konvoj uskoro stići u zemlju.

U obraćanju naciji, Zelenski je naveo da oni svakodnevno kupuju oružje od svojih partnera i pravih prijatelja.
“Oko 16 hiljada stranih boraca dobrovoljaca dolazi u Ukrajinu da pomognu. Prvi će uskoro stići u zemlju. Oni dolaze da zaštite našu slobodu i naše živote”, rekao je Zelenski.
Ukrajinski predsjednik je 27. februara apelovao na sve građane svijeta i prijatelje Ukrajine da brane Ukrajinu i Evropu od ruskih napada.
U zemlji u kojoj je strancima od 2016. godine omogućeno da se dobrovoljno bore u vojsci, formiran je podsavez stranaca pod nazivom “Međunarodna legija za teritorijalnu odbranu Ukrajine”.

Znaci nisu sjebani Ukrajinski aerodromi i Rusi nemaju dominaciju vazdusnog prostora u real time
Падобранац то је онај што бего у Румунију па покушали да га врате.
Оборен је заједно са румунском 21-ом и хеликоптером који га после
тражио, само Румуни не смеју да признају.
Кажу оборило их невреме.

Znači Ukrajina nije uredila demarkaciju granice sa Rusijom - ne postoji zbog toga? :think:Ali to znači da ni Rusija nije uredila svoju granicu sa Ukrajinom, prema tome, u tom slučaju ne postoji ni ona :lol:
Хахахахаха....па где пуцаш себи у ногу? Не могу да верујем да можеш овако клиначки резоновати?
Русија је правни наследник СССР-а! Ако то ниси знао или не знаш, онда седи, информиши се да се не брукаш оваквим коментарина!

Zelenski: Oko 16 hiljada stranih boraca dobrovoljaca dolazi u pomoć Ukrajini​

3. Marta 2022.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
web-ukraine-1-epa.jpg-e1646312673841.webp

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da će u pomoć Ukrajini doći oko 16.000 stranih boraca dobrovoljaca, te da će prvi konvoj uskoro stići u zemlju.

U obraćanju naciji, Zelenski je naveo da oni svakodnevno kupuju oružje od svojih partnera i pravih prijatelja.
“Oko 16 hiljada stranih boraca dobrovoljaca dolazi u Ukrajinu da pomognu. Prvi će uskoro stići u zemlju. Oni dolaze da zaštite našu slobodu i naše živote”, rekao je Zelenski.
Ukrajinski predsjednik je 27. februara apelovao na sve građane svijeta i prijatelje Ukrajine da brane Ukrajinu i Evropu od ruskih napada.
U zemlji u kojoj je strancima od 2016. godine omogućeno da se dobrovoljno bore u vojsci, formiran je podsavez stranaca pod nazivom “Međunarodna legija za teritorijalnu odbranu Ukrajine”.
Оклен долазе? Ел са запада?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back