Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.385
Standardna taktika svuda. Nisu ni Amerikanci osvojili Faluđu u Iraku jer su mazili Iračane.У Вуковру вам помагао збуњени кадар ЈНА са основама
партизанске идиотске доктрине ратовања.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Standardna taktika svuda. Nisu ni Amerikanci osvojili Faluđu u Iraku jer su mazili Iračane.У Вуковру вам помагао збуњени кадар ЈНА са основама
партизанске идиотске доктрине ратовања.
Да видимо и то чудо...
das povrisinu duplo vecu nenaseljenu. tamo prema aljasci imas brdo teritorije nenaseljene. a ove teritorije sto su drzali rusi pre rata krim, delove donjecka i luganska pripojis rusiji.Kako razmena, na sta mislis
Hipoteticki, Rusija uzme tamo gde ima neku ozbiljnu cifru u udelu lokalnog ruskog ili proruskog stanovnistva u Ukrajini
Sta daje za to, svoje parce zemlje?
Isto kao što sad Rusi pomažu Ukrajince.
Ne znam, Os da pitam uciteljicu dok pisem sisanu latinicu skracenoIsti cilj, nije nigde spominjao metode. Da li znaš sva slova?
Francuska vojska objavila je video snimak oklopnih vozila koja putuju za Rumuniju u okviru NATO pojačanja pic.twitter.com/qfErW2yOLs
Oni sa žutim trakama nose oružje, sa bijelim su svi razoružani.Видиш да носе оружје...
Кад ћемо ми обезглавити земљу зарад руских интереса?Naravno.
Rusi su to upravo pokazali amerima i NATO.
Ali mi nismo ni amerika, ni Rusija... nažalost.
Rvati su topovsko meso za NATO, mi Srbi smo moneta za potkusuravanje za Ruse ... nažalost.
Ne sjećam se da su Amerikanci tvrdili da ne ruše civilne objekte.Ako ih tako pomažu, onda Volođu neopravdano optužuju da je loš dečko...
Bolje bi im bilo da rade ko Ameri u Faludži, na primer, mnogo je zdravije...ako nisi Iračanin.
Poceo je 6 aprila a ozbiljne borbe su trajale barem do decembra a mozda i duze.Rat 2014. je bio za toplog vremena.
Tako je, ne idu ali pokušavaju. Jedina istina je da Evropa nema sirovine, dok ih Rusija ima itekako. I sve ovo jeste zbog tih sirovina, koje EU, izgleda, neće da dobije. Može ako plati, samo se bojim da je sad cena ozbiljno skočila.Nitko ne ide na Rusiju
isto kao i rsk ili srbija stefana nemanje, srbija stefana nemanje niko je neije priznavao i nije imala tacno definisane granice i nije bila clanica un a opet drzavaČekaj, zaista je bilo morona koji su povjerovali da Ukrajina nije država jer "nije nikada podnela zahtev za registracijom granica"?
![]()
hebe se oligarsima i tv voditeljima za to što si naveo... njih zanimaju njihove milijarde, milijuni, jahte, vile... a to im je sad ili propalo ili oduzeto, plus što ne mogu nikuda iz rusije...Rusi su glavni svetski proizvodjaci i IZVOZNICI psenice , nafte, gasa , uglja.
Oni imaju svega sto im treba. Vi nemate jer ste energetska sirotinja i morate to kupovati od drugih.
Sisanu? Ne bih da se zanimam tim ko sisa latinicu, hvala.Ne znam, Os da pitam uciteljicu dok pisem sisanu latinicu skraceno
pa pre neki dan , bas sam i pitao i izrazio zelju da se Odesa oslobodi i da se i dodje do rumunske granice i normalno i susret sa , odvojenim delom moldavijeПоморски десант на Одесу пирање часа!
Pogledajte prilog 1113090
https://vk.com/video-31371206_456247594
Други удар ће бити јачи од првог, тако да не знам каквом позитивном исходу по њих се надају укро-нацисти.Proverena info. Ukrima je bilo bitno da kako tako izdrze prvi talas udara. Prvih 7-10 dana. To su i uspeli. Rusi su se ispucali i sada moraju dopremiti novu turu opreme, oruzja i vojnika.
Momenat u kojem ce ih Ukrajinci uhvatiti u raskoraku.
Nedelja je dan D
Nisu tvrdili ništa, samo su štrikali...Ne sjećam se da su Amerikanci tvrdili da ne ruše civilne objekte.
a posle toga brat kim vraca juznu koreju