Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Укрофашисти пуцају на цивиле на периферији Мариупоља.

Муж и жена су покушали да напусте Мариупољ, на излазу код контролног пункта су приметили тела која су упуцана, желели су да помогну, али је и на њих отворена ватра са пункта.

Покушали су да побегну, због чега је жена убијена, возач је рањен, сада се крије код рођака у региону Бердјанск.

ВИДЕО 18 ПЛУС

Ne učitava video.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u obraćanju javnosti uporedio je Sjedinjene Američke Države sa Adolfom Hitlerom.
- Napoleon i Hitler imali su isti cilj, a to je da stave celu Evropu pod svoju kontrolu. Sada to žele da urade Amerikanci - smatra Lavrov, prenosi Bi-Bi-Si.

Tanjug

ЖИВА ИСТИНА!

БАЈДЕНУ ХИТЛЕРУ!

Ne učitava video.

сацекај пар мин уплоадује се

Ne shvataš.
Ne branim ja smrdljive amere, branim princip.
Svako ko umaršira svojom vojskom na tuđu teritoriju, prekršio je međunarodno pravo.

Zato Vučko mora to da osudi, zbog KiM, ali ne mora da uvodi sankcije Rusiji, kao što i nije.
Ja znam da su Rusi u pravu, podržavam ih 100%, ali mi je žao što u bratoubilačkom ratu ginu dva nama
bratska i prijateljska naroda, što će cela Evropa da trpi, a američki smradovi će da profitiraju od toga.
Principi postoje isključivo na osobnoj razini, ali u visokoj politici postoje isključivo interesi.

1.jpg

Jbg, pored svih snimaka sa terena ti vjeruješ nekom laprdalu u od Ukrajine dalekoj toploj sobi koji nešto na atlasu objašnjava.
Тај кога називаш "лапрдалом" је један од најбољих познавалаца пост совјетског простора на овим просторима.

Снимци и фотографије могу бити фејкирани. Укро-нацисти су разобличени у својој лажној пропаганди. Мртве украјинске војнике су сликали/снимали и шеровали проглашавајући их руским, уништену украјинску војну технику су проглашавали руском, неке српске глумце су представљали као погинуле украјинске војнике, а нека као руске војнике који пале украјинска села итд. итд.

Ruski Istražni komitet saopštio je danas da je osnovao krizni centar za prikupljanje podataka o zločinima koji je počinio ukrajinski režim nad civilima Donbasa.

Dodaje se da je cilj Komiteta da prikuplja i evidentira dokaze o 'genocidu i drugim zločinima protiv mira i bezbednosti čovečanstva, koje su, kako se tvrdi, počinili vojni i politički vrh Ukrajine, pripadnici nacionalističkih bataljona i druga lica, kako bi oni bili privedeni pravdi'.

Lista kompanija koje su prestale poslovati na tržištu Rusije: Apple, Audi, AMD (čipovi), Amazon, Adobe, BMW, Bolt, Boeing, Chevrolet, Cadillac, Carlsberg, Coca-Cola, Danone, Disney, Dell, Ericsson, Ford, General Motors, Harley Davidson, Intel, Jaguar, Lenovo, Maersk, Mercedes, Netflix, Nike, Nestle, Porsche, Renault, Scania, Volvo, Volkswagen i mnoge druge.

Kako to riješiti??

Svojom proizvodnjom ili okretanju prema Kini i Sjevernoj Koreji??
Iste firme ce i Kinu da isutiraju nizbrdo

Vojnoindustrijski kompleks pokazuje sirovu ekonomsku moc iz koje sledi i vojna, ako zatreba

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back