Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i sreca ga prati, svi mu predaju kad vikne :hahaha:

i sralo ga, uvek naleti na pacere i osvoji gren slem na pomoc iz publike :lol:
Dok sam bio slep i naivan bio mi je dobar kao sportista. A onda sam shvatio da su ti paceri preplaćeni i da se njima ne hebe pet posto za ostatak čovečanstva. Da vidim da li bi učio školu ili igrao tenis da mu je plata 1000 evra. Nego on mlati milione na gluposti.

КРИМ ПОНОВО ИМА ВОДУ!

Севернокримски канал почео је да се пуни водом из Дњепра.

Ово саопштавају локалне власти.

Дуги низ година брана је спречавала да вода дође до становника Крима.

Током војне специјалне операције Руске Федерације елиминисан је.

Руси имају личне нерешене односе са оваквом Украјином, историјске и породичне.
Какве везе имају Американци са Косовом, Србима, Албанцима?
Сем геополитичких наравно.
Ne shvataš.
Ne branim ja smrdljive amere, branim princip.
Svako ko umaršira svojom vojskom na tuđu teritoriju, prekršio je međunarodno pravo.

Zato Vučko mora to da osudi, zbog KiM, ali ne mora da uvodi sankcije Rusiji, kao što i nije.
Ja znam da su Rusi u pravu, podržavam ih 100%, ali mi je žao što u bratoubilačkom ratu ginu dva nama
bratska i prijateljska naroda, što će cela Evropa da trpi, a američki smradovi će da profitiraju od toga.

Nemojte sumnjati, pogledajte one videe gdje goloruki ukrajinci prkose ruskoj vojsci i staju pred tenkove... Iz nekog iracionalnog razluga ukrajinci su stvarno mislili da ih rusi neće napasti... Sad kad znaju da hoće itekako će se braniti...
Мизеран је то број за оволику државу већина се држи по страни и чека да прође.

Usred tenkovske bitke, ruski tenk pogođen američkim ATGM Džavelin – Posada preživela i nastavila bitku

Prema rečima Igora Konašenkova, uprkos tačnom pogotku ATGM-a Džavelin u ruski tenk, posada je bila šokirana, ali nije napustila bitku, uništivši još najmanje dva neprijateljska tenka.
Gde je tačno došlo do ovog incidenta nije poznato, međutim, s obzirom na zvanične podatke Ministarstva odbrane Ruske Federacije, ruski tenkovi su neranjivi na ovo oružje što je inače ranije potvrđeno vojnim operacijama u Siriji.
Ruski mentalitet. Nalije se votke i vozi XD

Ipak, priznaces da su srpski vojnici sramotno ubijali razne babe tokom devedesetih da bi im ukrali mirkotalasne, frizidere i ves masine

Iz perspektive nekog stranca koji analizira srpsku vojnu istoriju, posle proucavanja vojnih taktika Vojvode Putnika, Zivojina Misica, Karadjordja, Lazara Hrebeljanovica, Nemanjica, Milosa Obilica i svih ostalih velikana srpske sablje kroz vekove,

U najmanju ruku i najblaze receno straubalna sramota. Da ne pominjem streljanja po Srebrenici i okolini. Zamisli gore pomenute da urade ono sto je uradio Mladic Ratko, nezabelezeno
Ali ti o tome pojma nemaš pojma, srpsku vojsku su sa datim podvučenim oficirima u Albaniji tokom Drugog Balkanskog rata prozvali zločinačkim koji su u krvi ugušili albanski ustanak ubijajući civile paleći sela i gradove te čineći razna zlodela. Karađorđe je počinio takve zločine da mu ovi od zadnjeg rata nisu ni do kolena a Miloš Obilić je legendarna ličnost. Nemanja je proterivao a možda i palio bogumile ?

КРИМ ПОНОВО ИМА ВОДУ!

Севернокримски канал почео је да се пуни водом из Дњепра.

Ово саопштавају локалне власти.

Дуги низ година брана је спречавала да вода дође до становника Крима.

Током војне специјалне операције Руске Федерације елиминисан је.

A ovih 8 godina ziveli na soku i votki. Putinobotovske bajkice.:hahaha:

Isto je vazilo I u bosni kod unprofora.
Prelazis ulicu samo kad ih nema na vidiku , inace gazenje. Jednu devojku zgazili.
Inace skoro sve zrtve takvih situacija su zene , jer one se naloze da su u pravu I onda mora po njihovom , ta neka logika.
Ja sam usred bg jednom skocio 2m u stranu , na pesackom na zeleno , ludak , ceh , nije imao nameru da stane. Prasnjav , malo poderan , ali ziv.
Rus ne postuje propise, auto mu je dosao sa desne strane.

Dok sam bio slep i naivan bio mi je dobar kao sportista. A onda sam shvatio da su ti paceri preplaćeni i da se njima ne hebe pet posto za ostatak čovečanstva. Da vidim da li bi učio školu ili igrao tenis da mu je plata 1000 evra. Nego on mlati milione na gluposti.
za one fudbalere sa dve leve noge, on je platon, hegel,nice i witgenstajn u svojoj bransi :lol:

normalno da im se ebe...lova svasta napravi od coveka, popularnost isto, jos kad znas da si najbolji... retko ko ostane normalan. za razliku od mnogih on je jos dobar, kakvih ih ima, sacuvaj boze.

Укрофашисти пуцају на цивиле на периферији Мариупоља.

Муж и жена су покушали да напусте Мариупољ, на излазу код контролног пункта су приметили тела која су упуцана, желели су да помогну, али је и на њих отворена ватра са пункта.

Покушали су да побегну, због чега је жена убијена, возач је рањен, сада се крије код рођака у региону Бердјанск.

ВИДЕО 18 ПЛУС

Hapšenje zbog podrške Rusiji

Češka policija privela je muškarca koji je na društvenim mrežama odobravao rusku akciju u Ukrajini. Terete ga za "opravdanje genocida", preti mu tri godine zatvora.

ЕУ огрезла у НАЦИЗАМ!

Samo hapsi podrzavaoce agresora.

1646309491576.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back