Dobri Bosnjanin
Poznat
- Poruka
- 7.649
Nije tome kriv zapad nego moj komšijato je onda jos tragicnije. izgines da bi bio gradjanin drugog reda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tome kriv zapad nego moj komšijato je onda jos tragicnije. izgines da bi bio gradjanin drugog reda.
E to pricao sam vec to su ti ganci sto su ukrali tenkUkrajinski seljani vuku ruski PVO vrijedan 20 miliona
![]()
Mozemo reci da su postali milioneri preko noci.

Ukrajinski seljani vuku ruski PVO vrijedan 20 miliona

A to verovatno rade SVAJCARKIM perorezima. Oni su naj u svetu.
Ruski vojnici namerno buše svoje rezervoare, da bi se pravdali da nemaju goriva i zato abortiraju bratoubilačku vojnu.
Kakavi ganci vidis da voze traktore od 100k evra...E to pricao sam vec to su ti ganci sto su ukrali tenk![]()
Pa sta? Koliko je unisteno u WW2? Imaju a mogu i da stancaju ne vidim sta se cudis?
Jesi normalna?
Na osnovu čega tako ludačka izjava?
Nema šanse.To bi značilo sukob nato i Rusije. Pišeš neozbiljno.
Pa nebitno ali je cinjenica da je unisteno.pa sve i da jeste napusteno vozilo, rusi i dalje napreduju...zakljucak je da im ta vozila nisu bitna,, pod uslovom da jesu ruska.

Da.Mi smo krivi što nas niste pobili.Nije tome kriv zapad nego moj komšija
pa ne bih bas rekao. bosnjaci su se potrudili da bude rata. milosevic je davao ustupke filipovicu i slicno. srbi su imali vec rat u hrvatskoj nije im trebao novi front. to treba da zahvalis svojim vlastima. kao sto ukrajinci treba da zahvale svojim vlastima na ratu. u srbiji recimo postoji dosta kriticara milosevicevih odluka, dok kod vas nema nikakve kritike, svi drugi krivi samo vi niste. zamisljam alija ostaje u jugi i bosnjaci zive ko i ranije, kako je to nepodnoljivo, bolje rat da zive gore.Nije tome kriv zapad nego moj komšija
to nije lose uvesti sanskcije rusiji. zna dodik za to nego se pravi mutavТКЗ БиХ је увела санкције Русију а председника Додика није нико консултовао по том питању .
Rat je. Ništa neobično. Mržnja prema vojsci koja je ušla u njegovu zemlju. Ebe se njemu za konvencije. Zna da neće odgovarati.
KAKVA JE SITUACIJA NA FRONTU?
Pa nebitno ali je cinjenica da je unisteno.
mene zanima kako omoguciti muskarcima iz ukrajine da pobegnu. sramotna je zabrana bezanja.
Како те цијене, на сат рада или на кило живе ваге?Ja sam u svom gradu u BiH gradjanin drugog reda a na zapadu cijenjen, kakve gluposti.
ali sirotinja, sirotinja je i bogu teska. plus sirotinja uglavnom nema nikakav karakter.Битно је омогућити Украјинкама да побегну.
Биће гомила лепих жена на тржишту!!!