Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvataj.PNG

:mrgreen:

Више од 80 посто снимака и слика су лажи или фотошоп поготово снимке из дронова.
Slike i snimci od prije 3, 4, 5 godina... neke i od prije 15 iz Iraka. :rotf:

Ebem li im maju lazljivu.

Rusi cute, Poredak laze kao nikad u istoriji, a ukrajinski poopets sljede Sadamovo ministarstvo informisanja (ubivamo Amerikance na stotine iljada a Amerikanci u sred Bagadada)..

****** zavrce mooda ali na kraju krajeva sve je to GAME.

"Cudotvorno" korona je nestala sad imaju rat...

МАРИУПОЛСКИ ПРАВАЦ. Што се брже украјинске трупе и национални батаљони повлаче, то брже напредују снаге ДНР и Руске Федерације.

Експлозије ракета показују да су мировњаци одмах за петама оних који су осам година гранатирали Донбас.

evo recimo da li republika srpska treba da bude nezavisna, pa naravno da ne, jedan izgubljen zivot ne vredi njene samostalnosti. da je sad srbija svajcarska, pa oce rs da se prikljuci svajcarskoj onda bi imalo smisla jer ce narod ziveti bolje. a posto ce narod ziveti isto onda cemu rat i samostalnost i druge nebuloze.

Ovaj rat je fantastican.
Danas sam cuo da od kako je rat , politicari su nam posteni , vucic pametan , investitori pohrlili , posla za sve ima , bar jedno radno mesto I da se cak pojavilo da mnogi rade 4 Dana u nedelji.
To sam cuo na par mesta , bez zapocinjanja price.
Sta su ti ljudi gledali , ne znam .
Jedino negativno sto sam cuo je da su im deca malo lenja , sve ostalo se promenilo na bolje.

Bilo je I humora, tipa da bar hoce da se prijave za seoske kuce krakobabica , gde bi im sreca kao roditelja bila.

Браћо, долазимо к вама! – Ратни ветерани са Урала забележили су апел и иду у зону операције З

Нашу браћу из Јекатеринбурга шаљу у Донбас да помогну својим добровољцима.

„Припадници руске војске и Народне милиције ДНР и ЛНР спроводе специјалну војну операцију заштите Донбаса и денацификације Украјине. Наши војници ослобађају украјинске градове и села од неонацистичког смећа које је геноцид над руског говорног становништва већ 8 година, а сада прети да ће побити све Русе широм света.

Ми, борбени ветерани из редова резервног састава, у потпуности подржавамо деловање наших Оружаних снага и не можемо да стојимо по страни, док наши саборци, ризикујући своје животе, извршавају своју свету дужност.

Браћо, ми долазимо код вас, идемо као добровољци у Донбас. Урал је са вама. Победа ће бити наша”.

Ovaj rat je fantastican.
Danas sam cuo da od kako je rat , politicari su nam posteni , vucic pametan , investitori pohrlili , posla za sve ima , bar jedno radno mesto I da se cak pojavilo da mnogi rade 4 Dana u nedelji.
To sam cuo na par mesta , bez zapocinjanja price.
Sta su ti ljudi gledali , ne znam .
Jedino negativno sto sam cuo je da su im deca malo lenja , sve ostalo se promenilo na bolje.

Bilo je I humora, tipa da bar hoce da se prijave za seoske kuce krakobabica , gde bi im sreca kao roditelja bila.
Glavno je da nema vise korone.
****** je najbolji doktor na svijetu. Do juce sve pomrije masovno na svakom koraku ove jadne planete, a danas nema... ISPARELA KORONA.

Slike i snimci od prije 3, 4, 5 godina... neke i od prije 15 iz Iraka. :rotf:

Ebem li im maju lazljivu.

Rusi cute, Poredak laze kao nikad u istoriji, a ukrajinski poopets sljede Sadamovo ministarstvo informisanja (ubivamo Amerikance na stotine iljada a Amerikanci u sred Bagadada)..

****** zavrce mooda ali na kraju krajeva sve je to GAME.

"Cudotvorno" korona je nestala sad imaju rat...
ima tu slika i iz Vukovara.

U sredu ujutru cena najbližih (aprilskih) fjučersa na TTF čvorištu dostigla je 1.713 dolara za hiljadu kubnih metara, dok je u utorak trgovanje završeno na nivou od 1.418 dolara.

U sredu ujutru cena najbližih (aprilskih) fjučersa na TTF čvorištu dostigla je 1.713 dolara za hiljadu kubnih metara, dok je u utorak trgovanje završeno na nivou od 1.418 dolara.

Osim teške političke situacije oko Ukrajine, ove nedelje u Evropi se beleži blagi pad temperature i naglo smanjenje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora - vetrogeneracije.

Cena gasa u Nemčkoj prešla je 3.000 dolara.

Na tržištu danas vlada potpuni haos, a samo od juče cene su skočile za više od 30 posto.

Tragedija / Jedan od najboljih pilota svijeta izgubio je život boreći se za Ukrajinu​

02. 03. 2022. u 11:30:00Radiosarajevo.ba

1646221046067.png

Ukrajinski narod pogodila je tužna vijest. Pukovnik Oleksandr 'Sivi vuk' Oksančenko, koji je bio pilot ukrajinskog zrakoplovstva od 2013. do 2018., izgubio je život u petak navečer kada je ruska protuzračna obrana oborila njegov avion iznad Kijeva.

Iako je napustio aktivnu službu i pridružio se rezervi krajem 2018. godine, vratio se iz penzije kako bi branio svoju zemlju od ruske invazije te je platio najveću cijenu, prenosi Net.hr.

https://cat.fr.eu.criteo.com/m/deli..._Sortimentskampagne_2_Welle_Commerce_Audience
Predsjednik Ukrajine Vladimir Zelenskij posthumno ga je odlikovao i dodijelio mu titulu Heroja Ukrajine. Oksančenko je, inače, stekao međunarodnu slavu i zbog svojih izvedbi na aeromitinzima kao što su IAF, The Royal International Air Tattoo, International Airshow 2017, Czech International Air Fest....

Invazija / Krvavi rat u Ukrajini odnio još tri života: Poginuli mladi sportisti

Harkiv pod granatama​

U međuvremenu, regionalni čelnik regije Harkiva Oleg Sinegubov rekao je u utorak da su ruske rakete pogodile središte drugog po veličini ukrajinskog grada, uključivo i stambena područja i zgradu gradske administracije, šesti dan od početka ruske invazije na Ukrajinu.

S druge strane, rusko napredovanje prema gradu Kijevu je slabo, objavilo je Britansko ministarstvo obrane pozivajući se na obavještajne podatke.

Sinegubov je rekao da je Rusija pokrenula napad raketnim sustavom GRAD i krstarećim projektilima na Harkiv i da je odgovorna za ratne zločine.

Кијевљанин упозорава суграђане да путеви постају опасни због одреда територијалне одбране: Кијевљани пуцају једни на друге.

Ovi nasi Ukro-botovi se zezali da ce Ukri da slave Ruse i bacaju cvece - izgleda da ce STVARNO tako da bude!

Ja sam pisao jos 2014. kakve su budale ispali Ukri, NISTA NISU NAUCILI NA PRIMERU SFRJ i SRBIJE. A sve su videli sta je i kako bilo.

Gledajte STA UKRI BUDALE BRANE - ovo vam je BDP po glavi stanovnika (obratite paznju KAKO IM JE DOBRO KRENULO POSLE MAJDANA, DA IH JE PROSTO SRAMOTA):

(izvor za sliku: https://www.ceicdata.com/en/indicator/ukraine/annual-household-income-per-capita )

ScreenHunter 01.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back