Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni su mu i jedini pravi protivnici u Rusiji,sada cemo da vidimo da li je uspeo sve da ih stavi pod kontrolu.
Mozda zapad i USA i igraju na tu kartu,razbucati Rusiju iznutra,posto je spoljnim uticajem to maltene nemoguce.
Imas generala Petrova oko 15 klipova sa prevodom koji do najsitnijih detalja objasnjava stanje u Rusij,izmedju ostlalog koliko je ta grupacija mocna i koliko rade na rasparcavanju Rusije,licnom bogacenju.
Otprlike Putin je samo uspeo da zagrebe tu masineruju koja radi na unistavanju spopstvene drzave i koji us pustili pipke u sve moguce institucije.

Sad mu je sansa da i njih razhebe - ono, rat, neprijatelj naroda i drzave i to. Inace to je sve i tacno, samo iskoristiti moment. Sada je vojska sve i svja u Rusiji, a lova je izgubila na znacaju. Osim toga, ovim sankcijama je tajkunima onemogucena manipulacija jer su tokovi novca jako ograniceni, plus pitanje koliko sada uopste imaju novca ako je sav u inostranstvu.

Ukratko, sad je sansa Rusiji da izbaci duboku drzavu iz same Rusije, i da pokupuje JEFTINO svoje resurse nazad. I tako sledi raspad ekonomskog sistema u svetu.

RUSKI INTERFAX: PREGOVORI SE NEĆE NASTAVITI DANAS
Kako javlja ruska novinska agencija Interfax, pozivajući se na upućeni izvor, pregovori između Rusije i Ukrajine vjerojatno se neće nastaviti danas, kako je bilo najavljeno.
Izvor im je rekao da ukrajinska strana nije potvrdila da je danas spremna za pregovore, vjerojatno zbog logističkih razloga, te da je vjerojatnije da će se pregovori nastaviti krajem tjedna. Kao mogući dan za nastavak pregovora Rusije i Ukrajine izvor Interfaxa spominje petak.
--

Izuzetno sam tuzan zbog ove vijesti.

Jesu, cestitali mu iz EU na pobedi 5 sati pre zatvaranja glasackih mesta 2012.
Da i sta cemo sada? Kad razgovaras sa botovima i clanovima SNS na forumu oni tvrde da je srpski narod ubedljivo uz njega i da nema boljeg. Slazes li se i ti?

Ustvrdio je da Moskva namjerava izbrisati ukrajinsku povijest. Spomenuo je ruski projektil koji je pao pored spomenika za žrtve Holokausta u Kijevu. Potom se posebno obratio Židovima.

"Sada se obraćam svim Židovima svijeta. Zar ne vidite što se događa?... Nacizam se rađa u tišini. Pa vičite o ubojstvima civila!" rekao je Zelenskij, koji je i sam porijeklom Židov.

TAKO JE SVI ZIDOVI TREBA DA SE UJEDINE PROTIV RUSIJE!
"Nacist" će nakon ove Kepecove idiotarije postati poželjan epitet

Zelenskij kao ikona nacista

Kako javlja ruska novinska agencija Interfax, pozivajući se na upućeni izvor, pregovori između Rusije i Ukrajine vjerojatno se neće nastaviti danas, kako je bilo najavljeno.
Izvor im je rekao da ukrajinska strana nije potvrdila da je danas spremna za pregovore, vjerojatno zbog logističkih razloga, te da je vjerojatnije da će se pregovori nastaviti krajem tjedna. Kao mogući dan za nastavak pregovora Rusije i Ukrajine izvor Interfaxa spominje petak.
--

У петак НАТО ПАКТ планира анексију Украјине

Ko li su ovi mecici?
IMG_20220302_101633.jpg

--

Da i sta cemo sada? Kad razgovaras sa botovima i clanovima SNS na forumu oni tvrde da je srpski narod ubedljivo uz njega i da nema boljeg. Slazes li se i ti?
On realno ima 15 do 20% birackog tela, to su vecinom ljudi zaposleni u drzavnim firmam. Vecina ih je ucenjena poslom pa moraju da glasacu, znam par njih. A na izbore izadje oko 35-40% ne vise. On on tih 35% sto izadju dobije 20% in on to predstavlja kao veliku pobedu. Evo glasalo 60% Srbije za mene a u stvari glasalo 20% Srbije za njega.

RS I RS :)

On realno ima 15 do 20% birackog tela, to su vecinom ljudi zaposleni u drzavnim firmam. Vecina ih je ucenjena poslom pa moraju da glasacu, znam par njih. A na izbore izadje oko 35-40% ne vise. On on tih 35% sto izadju dobije 20% in on to predstavlja kao veliku pobedu. Evo glasalo 60% Srbije za mene a u stvari glasalo 20% Srbije za njega.

RS I RS :)
To je sve tacno sto si napisao ali kako njima to da objasnis? Kada si protiv njega i SNS bande oni te odmah etiketiraju da si protiv Srbije jer zamisli Vucic je SRBIJA! Smesno.

Dakle Putin nije hteo Ukrajinu u Nato, a sad ce dobiti Finsku u Nato i plus Svedsku i ujedinio celi Zapad kao niko pre njega. Genijalna sahovska partija velemajstora, vidi se taj genij kao kod AV-a.

Nisi shvatio sta je Putin porucio - a porucio je da Finskoj ne padne na pamet da ulazi u NATO jer NATO mora da se povuce na granice od 1997.

Inace Finska je bila deo carske Rusije - samo kazem, onako usput. :whistling:

Хахахахахаха.....независни медији,јел може превод тог термина?
Јел су то они који су објављивали новости о свим злочинима кијевског режима у протеклих 8 година или они којису писали о стотинама хиљада цивила у Ираку због ове магичне флашице:
Pogledajte prilog 1112223
Prenosili su što se događa u Ukrajini, štetilo slici koju gura Rusija da je to policijska operacija hvatanja švercera duhana i atomskih bombi .

Scott Ritter

@RealScottRitter

I had a front-row seat during the strategic air campaign during Desert Storm (I was a battle damage assessment officer at CENTCOM HQ in Riyad). We bombed Baghdad non-stop for 40 days straight. Never once did we provide advance notice of a strike, even when IHL required.

3:15 PM · Mar 1, 2022·Twitter for iPhone

- Sedeo sam u "prvom redu" tokom strateške avio-kampanje tokom operacije Peščana oluja (bio sam oficir u CENTKOM generalštabu u Rijadu). Mi smo 40 dana bombardovali Bagdad non-stop. Nikada, nijednom, nismo unapred najavili neki udar, čak i kada je međunarodno humanitarno pravo to nalagalo

NATO daje izmedju 50 i 100 aviona Ukrajincima i nude poletne piste izvan Ukrajine, sto moze da bude mamac Rusima da napadnu te piste u jednoj NATO zemlji.

Bice veselo.

Pa nece Rusi da napadaju piste, samo ce te pticice da slete. A onda cete imati NO-FLY zonu u celoj Evropi kad vam Rusi ukljuce radarsku mrezu i S-400 i S-500. Ima da se vozite vozovima.

Kad razmislim, mozda je onaj nas Pic0usti stvarno vizionar - ono, brzi vozovi i te munje! Jer da letite, u tom slucaju, NECETE!

Једино ако ви Језуити пошаљете из Рима неку невидљиву еминенцију и отрују Путина.

Прича о хагу је дебилна, јер ко има силу да га ухапси и спроведе до Хага ?

Ако то ураде марсовци Путин буде заробљеник у Хагу, кренуће Руси по њега, све ће изгазити и нико их неће зауставити до Берлина и Париза

Одакле вама непаметнима те фантазмагорије извиру - јако лош СФ

Scott Ritter
@RealScottRitter

I had a front-row seat during the strategic air campaign during Desert Storm (I was a battle damage assessment officer at CENTCOM HQ in Riyad). We bombed Baghdad non-stop for 40 days straight. Never once did we provide advance notice of a strike, even when IHL required.

3:15 PM · Mar 1, 2022·Twitter for iPhone

- Sedeo sam u "prvom redu" tokom strateške avio-kampanje tokom operacije Peščana oluja (bio sam oficir u CENTKOM generalštabu u Rijadu). Mi smo 40 dana bombardovali Bagdad non-stop. Nikada, nijednom, nismo unapred najavili neki udar, čak i kada je međunarodno humanitarno pravo to nalagalo
Problem je sto niko nece odgovarati za zlocine. Oni su zasticeni kao bele mecke mogu da rade sta hoce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back