- Poruka
- 23.934
Ruska vojska ušla u Marijupolj
Jak snage DNR i ruske vojske posle ogorčne bitke koja je trajala ceo dan ušli su u Marijupolj. Ova informacija prostrujila je ruskim medijima. Za sad nema zvanične potvrde.
Jel preteče neki od ustaša?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruska vojska ušla u Marijupolj
Jak snage DNR i ruske vojske posle ogorčne bitke koja je trajala ceo dan ušli su u Marijupolj. Ova informacija prostrujila je ruskim medijima. Za sad nema zvanične potvrde.
Чеченске специјалне снаге у маршу на Кијев прате бандеру и ичкеријске терористе
Рамзан Кадиров:
Нацисти, Бандера и шејтани (који себе називају "Чеченима"), ускоро ћемо доћи до вас! Само немој да бежиш, желимо да те окончамо, на једном месту и у једном тренутку!
Omiljen je kod zena kao Miroljub Petrovic, oprosti mu i razumi ga.To je taj vokabular bogojažljivog čovijeka.

Pitanje je , takođe, zašto to Amerikanci ne urade? USA uvozi trećinu sirove nafte iz Rusije.
Klasicna prica svakog rata..Oni koje prezires stavljaju decu kao stit, kriju se po bolnicama itd... Oni koje podrzavas su dobri koliko god se to moze u ratu...
normalno jer je lažna. danas cjel dan tamo primirje dao se rok do sutra civili da iziđuRuska vojska ušla u Marijupolj
sprzise vam rusi nato gomno u dupetu
Isusek, s čim vas hrane kad se rodite, s bunikom?Pitanje je , takođe, zašto to Amerikanci ne urade? USA uvozi trećinu sirove nafte iz Rusije.
Nije, hvala Bogu.Jel preteče neki od ustaša?
I trebao je sve Sberbank banke u ex Ju preuzeti, ali su ga preduhitrili i skupili mu ih pred nosom. Realno nije, da je imao izbora.Macani, proces prodaje Sberbanke na ovim prostorima je počeo pre godinu dana, mislite o tome...
Inače, Kostić je pre dva dana uzeo Sberbanku u Srbiji.
A Azov je izgovor za okupaciju? Zašto se Putin nije obračunao sa fašistima u Rusiji ako mu toliko smeta?de im je Azov i SS Galičina
Da, ljudski mozak je čudo.Klasicna prica svakog rata..Oni koje prezires stavljaju decu kao stit, kriju se po bolnicama itd... Oni koje podrzavas su dobri koliko god se to moze u ratu...
Tako covek nadje ugodno mesto za svoju savest i moze bez problema da navija za napadaca u osvajackom ratu...To je zivot...
Mislis da nas je Rusija huskala protiv natoa, a nije nam pomogla kad je pocelo?А помоћ хушкача изостала.
Ja sam stavio na ignore sve i jednog podrzavaoca neonacizma i pride jedno petnaest (mozda i dvadeset) jaguarkinih naloga, a danima ne uspevam doci do poslednje stranice teme.Na ignor sa smestio barem 15ak hrvata. Tebe sam ostavio, potrebna mi je dvorska luda.
Ako se AZOV-ci nisu ranije izvukli iz obruca, to je njihov kraj...fizickog postojanjaJel preteče neki od ustaša?
Inače kada Rusi zatvore česmu nafta ide u nebo. Ionako je danas otišla kao nikad. Nafta, pšenica, zlato i ugalj. Dakle, senilni Bajden treba samo da zaustavi kupovinu nafte od Rusa.Zato što su se dogovorili nešto ? Česma je kod Putina, samo treba da zavari slavinu.
šta je babi milo, to se babi snilo. inače Mariopulj je na jugu ne na sjeveru
Ako se AZOV-ci nisu ranije izvukli iz obruca, to je njihov kraj...fizickog postojanja
Moze tako neko da objavi i granatiranje Sarajeva...Ne znam da li je ovo neko postavio , ako nije molim pročitati;
Bura na društvenim mrežama: Objavio fotografije bombardovanja Srbije kao slike iz Ukrajine (foto)
Ma Rusima se tamo ni ne ulazi, jer znaju da su tamo fanatici kojima je san da prije nego odu u Valhallu, da svaki povede sa sobom barem 2-3 Rusa...sve gradove napadaju samo ovaj ne diraju hahahnormalno jer je lažna. danas cjel dan tamo primirje dao se rok do sutra civili da iziđu