Numb3r
Poznat
- Poruka
- 8.940
Zar to nisu oni domobrani sto ih Zelenski pustioU Ukrajini lopove i pljačkaše vezuju za stupove rasvjete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar to nisu oni domobrani sto ih Zelenski pustioU Ukrajini lopove i pljačkaše vezuju za stupove rasvjete
Džegi izveštava direktno sa prve linije fronta, CNN samo preuzima...ali kako kada nemaju dizela...čuo na CNN
Mislim u sustini ebe mi se i za jedne i za druge al ajde naravno parte se zbivanja.Ali takvu gomilu falsifikata prosipaju ovi sa ukrajinske strane da je to smesno. Da tek ne pricam o zahtevima onog bolida jevrejina koji ih vodi u totalnu kataklizmu.ukrajinci su dosad na tviteru unistili 3 puta rusku vojsku ali nekako rusi u stvarnosti odelevaju![]()
O da ...Moguće nisam ni ja neki stručnjak, ali čini mi se da imaju široku primenu. Na ovo sam mislio.
Pogledajte prilog 1112172
igla i konacmože li mi netko objasniti kako rusi napreduju a nemaju dizela za tenkove a ljudi im gladuju i prostiru ćebad ispred ukrajinskih zgrada i klanjaju se moleći za piletinu s rižom.
Šta reći za Dicka Čejnija.Zato se tvoj Pušilin usrećio
Taj deo je meni nejasan.ali kako kada nemaju dizela...čuo na CNN
Propaganda, u ratu ne učestvuju mladi regruti.Jedan od razloga velikih ruskih gubitaka jesu ovi neiskusni regruti verovatno na sluzenju vojnog roka.
Po slikama mnogi od njih nemaju vise od 18 godina.
![]()
Srpska Wiki kaže pola godinepostavili ste i nove rekorde u bezaniji pogotovo iz posavine manje od 24 sata je trebalo srbima da vas ociste![]()
Ovo su friškiZar to nisu oni domobrani sto ih Zelenski pustio
Novinari ne padaju kroz prozore kao u Rusiji.Значи , званично је да ФБИ и ЦИА контролишу Америчке платформе Јутубе ...ето ти слободе медија ..и они онда говоре о слободи и демократији , полицијска држава ..
Raketa ima spic na vrhu,toliko valjda znas.....Pa vidi sliku, napunjen je.
postavili ste i nove rekorde u bezaniji pogotovo iz posavine manje od 24 sata je trebalo srbima da vas ociste![]()
kad je data naredba manje od 24 sata arkan vas je ocistio za manje od 12 sati iz vukovara kada je dobio totalno odresene ruke pa ste kmecali pred stranim tv kamerama kako je brutalanSrpska Wiki kaže pola godine

Pustili kriminalce iz zatvora, delili oružje bez spiskova, zabranili izlaz iz gradova.Zar to nisu oni domobrani sto ih Zelenski pustio
Ovo je bomba globalizmu.
Zamisli ti globalizam ako ti uzimaju firmu zato sto si poreklom jedne nacije.
Šta reći za Dicka Čejnija.
Okej, ja mislio gađaju im struju ili tako nešto pošto znam da se sve u elektrodistribuciji upravlja preko releja.