Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok ali vidi ovo ... dakle i pre 1991 je postojala Ukrajina u okviru SSSR-a.
Dakle jos jedna rusolaz pala u vodu.

Pogledajte prilog 1112004

pravoslavno_carstvo.png

Jesi spremna?

Људи масовно одлазе из Кијева, станице су претрпане, сви траже карте за воз, сапутници у колима.

Медицинске установе практично не раде, лекаре морате тражити преко пријатеља и усмене предаје у ћаскању. Апотекама недостаје већина врста лекова, укључујући лекове против болова и седативе.

Власници апотека, у потрази за профитом, повећавају цене доступних лекова за 2,5 пута. Апотекарски продавци не разумеју похлепу руководства апотеке, већ су принуђени да се придржавају правила привредника.

Poland and Bulgaria deny supplying warplanes to Ukraine

Polish President Andrej Duda has said his country and NATO will not send any warplanes to Ukraine because it would open a military interference in the Ukrainian conflict.”

“We are not joining that conflict. NATO is not a party to that conflict,” he told a press conference after his meeting with NATO chief Jens Stoltenberg, before confirming Warsaw’s humanitarian aid to Ukraine.

Bulgaria’s Defense Ministry had confirmed earlier on Tuesday it was also not sending fighter jets to Ukraine, despite the Ukrainian Air Force claiming on its Facebook page that Poland, Slovakia and Bulgaria WOULD be sending military aircraft.

Dobro pogledajte, licimjerstvo i njihove "standarde"..
Mnoge su ganule fotografije dece, srušenih kuća, zapaljenih zgrada koje su se pojavile pre nekoliko dana na portalima pojedinih svetskih medija. Mislili su da su to fotografije napada na Ukrajinu. A zapravo postavio ih je jedan Srbin. I zatražio samo jedno...

- Sinoć sam na nekoliko sajtova u Americi, Britaniji i Australiji okačio slike bombardovanja i zamolio narod da to osudi, što su oni i učinili. Na kraju prije nego što su me obrisali sam im se zahvalio i napisao da su to slike kada su oni 1999. bombardovali Srbiju - objavio je na svom Fejbuk profilu Vladan Milićević.

Ovaj potez je naišao na brojne reakcije njegovih pratilaca. Komentare su ostavljali čak i ljudi iz Rusije, ali i iz Ukrajine. A vest o tome je plasirana i u ruskim medijima posredstvom agencije Tass.
Jel važi i obratno, da ćeš ti sada osuditi Amere kao šta si onda osuđivao NATO
Hint: NE

a ko će da ide sa Zapada? nema toga više oni ni sebe ne mogu da brane. depopulacija i debilizacija.
pošto znam (već sam napisao) stanje u evropskoj "ekstremnoj" desnici, malo njih bi otišlo da se bori za ukrajinsku stranu. ove ukrajinske "naciste" posmatraju kao jevrejsku podmetačinu. simpatije su na strani Putina.
za komuniste ne znam, mislim da njih odbija taj Azov
У Азову има доста западних плаћеника (Швеђана, Енглеза, Шваба итд), а има и доста Хрвата. @JankoTheGreat каже да прави аутохтони Французи и Белгијанци (белци) ових дана иду у Украјину да ратују против Руса, а муслимански мигранти не иду и боли их уво за руско-украјински рат. Зеленски је недавно укунио визе неким западним земљама како би лакше стизали добровољци и плаћеници.

Војници су се нашли под ватром у Доњецку
Артиљерија Оружаних снага Украјине наставља да уништава Донбас. Удари се намерно примењују на стамбене просторе. Данас, од 10.00 часова, извршено је гранатирање Кијевског округа Доњецка. Наши војни дописници стигли су на место гранатирања и потпали под још један талас украјинске артиљерије.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back