ForestGreen
Veoma poznat
- Poruka
- 10.853
Ne daje mi da otvorimpremošćavanje trgovine uslovljene dolarom
https://www.rt.com/business/551272-india-bypass-dollar-russia-trade/

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daje mi da otvorimpremošćavanje trgovine uslovljene dolarom
https://www.rt.com/business/551272-india-bypass-dollar-russia-trade/

Bit ce ciscenje Evrope od adrenohrom farmi i biolaboratorija.Bit ce sudova za agresora...
Ovaj je sigurno pao, ciji god da je. Dva pilota iskocila...Evo za sve ovo vreme vidim jednu olupinu na tlu od aviona a ukropi tvrde oborili njih 200...
koliko ovakvih videa imas sa dokazima toliko i srusenih.....ovo je drugi posle k-52Pa ruše ima svakih 5-6 sati po jednu letjelicu, očito su stingeri raspoređeni...
...и два УСС Ентерпразја и две клингонске грабљивице.Zadnjih 12 sati oboren Su-25, Mi-35, Su-34 ....a dan još nije zvršio...
Јесте, са све декларацијом на арапском.jel ovo humanitarna pomoć kadirovu za đžamiju u kijevu...
https://t.me/vostokvesti/9420

Citao sam da su Ameri rekli na pocetku kako su Rusi angazovali oko 60.000 vojnika za ovu operaciju. Koliko je to tacno i da li je bilo jos, novih snaga, ne znam.Велико достигнуће Руске армије.Изводити такве ратне операције на тако широком фронту са само сто и нешто хиљада војуника је чудо.
За поређење, ВЈ је 1999 године имала 130 000 војника на КиМ, које је 50 пута мање од Украјине.
Kao, rusi su gađali dogovorene koridore za evakuaciju civila.
I ja cuo od poznavaoca da je jezik koji koriste Ukrajinci, blizi i razumljiviji nama.moram da primetim da je ukrajinski blizi srpskom od ruskog- sad slusam Zelenskog bas je besan n a NATO
zamolila bih domace lingviste i jezikoslovce sa Krstarice da me postede komentara da taj jezik ne postoji
Да Путин пошаље 300-400 хиљада војника стигли би до Атлантика за месец дана.Citao sam da su Ameri rekli na pocetku kako su Rusi angazovali oko 60.000 vojnika za ovu operaciju. Koliko je to tacno i da li je bilo jos, novih snaga, ne znam.
Jedan lipsao, jedan zarobljen. SU 34.
Jesu vrv na pocetku akcije. Medjutim kako se siri zahvat fronta tako se i uvode dodatne snage.Citao sam da su Ameri rekli na pocetku kako su Rusi angazovali oko 60.000 vojnika za ovu operaciju. Koliko je to tacno i da li je bilo jos, novih snaga, ne znam.
Juče sam baš pisao, otprilike oko 2 odsto Ruske armije učestvuju trenutno u ovoj operaciji što znači da nema potrebe za više.Putin Makronu: ovo nije udar ni sa 10% siline koju imamo, kako se bude situacija odvijala taj procenat će rasti.
Loše vrijeme otežava podršku avijacije. Ti gubici su podnošljivi.
Hvala drug.Kao, rusi su gađali dogovorene koridore za evakuaciju civila.

Otvori imaš u rt aplikacijiNe daje mi da otvorim
Hahah pa u Gruziji ste izgubili 10 letjelica u 10-tak dana;a Gruzija je desetina Ukrajine....a kamoli nećete u Ukrajini izgubit do sada min.. 30-40 letjelica...a stingeri ulaze leva,leva..uozbiljite se..koliko ovakvih videa imas sa dokazima toliko i srusenih.....ovo je drugi posle k-52