deda tripko
Ističe se
- Poruka
- 2.013
sve njih u gulag, treba radne snage za proizvodnju municijeSkinuti i pregledati ih sve. Onda im podeliti ašove da kopaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve njih u gulag, treba radne snage za proizvodnju municijeSkinuti i pregledati ih sve. Onda im podeliti ašove da kopaju.
Ovo je za potpuno drugu temu, a sam argument se izmišlja banalizacijom.
Mudro zboriš deda tripko.sve njih u gulag, treba radne snage za proizvodnju municije
Imaju oni ogromnu industrijsku bazu, ubijaće Ruse godinama. Tek smo na 1. milionu vaših stradalnika.
Nego vama nedostaje tehnologije za oružje. Sve ste bili trošili na jahte Ališera Usmanova, a koje su sada zaplenjene i biće poklonjene Azovu

Citiram vijesti zapadnih novinskih kuća.a to uskoro će biti za 200 godina!
(lažete li lažete javnost!)

ono kada pokusavas da napises nesto u stilu jagurake ,a zvucis kao plod ljubavi komsije nosferatuaRusija je krenula mračnom stazom bez povratka. Ubuduće će biti sve gore i gore tamo. A to se vidi i po tome kakav totalitaran sistem imaju. Ako koza (Putin) laže, rog (njegove metode vladavine) ne laže.
Zapadni izvori kazu da su samo u soledaru izgubili 25 hiljada4875 ukrajinskih nacista i ičkerskih vojnika je ubijeno ili ranjeno tokom Bitke kod Soledara. Dakle, ostalo je maksimum 1180 Ukra tamo.
Zato ja ne bih banovao džeg nego ove indijance što je loše imitiraju.ono kada pokusavas da napises nesto u stilu jagurake ,a zvucis kao plod ljubavi komsije nosferatua
:Vagner ne objavljuje brojeve ni svojih ni Ukro trupa koje je eliminisao ..Gubici VRF:7809 mrtvih (6.1)
Gubici OSU, NGU, SBGS:187.451 mrtvih i ranjenih (15.1)
(Prema ministarstvu odbrane Ruske Federacije)
Prevelika razlika. Ukrajina će da izgubi jer ne može da žrtvuje onoliko vojnika koliko Rusija može. Ionako imaju 25 puta veće gubitke.
U ukrajini nema agresorskog raketiranja, jer kao prvo rakete su potrosili jos pre mesec dana , ako se secas. Drugo niko nije agresivan i ako zaluta neka raketica to je potpuno smireno lansiranoTi još i opravdavaš agresorsko raketiranje. Užas.
Free coutry a dve partije koje se smenjuju zadnjih x godina ..ajde ne budali ..U stakorskoj zemlji Rusiji samo stakori mogu da zive i budu na vlasti.
Vidis kako u svemocnoj USA, te republikanci te demokrate, tesne borbe, neizvesnost itd... zato jer je FREE COUNTRY bajo moj!
A ne ovaj stakor ode izlupa i zalokuje opozicionara i kao ja sam pobedio, narod me voli lol.
Pa nije to Srbija da imas 20 partija na izborima jbt...Free coutry a dve partije koje se smenjuju zadnjih x godina ..ajde ne budali ..
Poredis Ameriku sa Srbijom ?Jest zato imaš izbor do bola crno ili belo a i koripcija je potpuno legitimna ..strasno free .. uostalom nije ni među prvih 10..Pa nije to Srbija da imas 20 partija na izborima jbt...
dzegi je kraljicaZato ja ne bih banovao džeg nego ove indijance što je loše imitiraju.:
Pa vama je kandidat bio CETKE I METLE!Poredis Ameriku sa Srbijom ?Jest zato imaš izbor do bola crno ili belo a i koripcija je potpuno legitimna ..strasno free .. uostalom nije ni među prvih 10..
Tvoja Rusija nije među prvih 130Poredis Ameriku sa Srbijom ?Jest zato imaš izbor do bola crno ili belo a i koripcija je potpuno legitimna ..strasno free .. uostalom nije ni među prvih 10..
Pre nego sto se isprsis i odvalis opet tako nesto proveri pre toga ..Amerika je 2 liga sto se tice sloboda..Pa vama je kandidat bio CETKE I METLE!
A Rusija 8. liga!Pre nego sto se isprsis i odvalis opet tako nesto proveri pre toga ..Amerika je 2 liga sto se tice sloboda..
Mi zelimo saradnju mi druge zemlje nećemo da uredujemo ako njima to odgovara tako ce im biti .. ..Nzn sto to tebe toliko brine ..Tvoja Rusija nije među prvih 130
To je nebitnoA Rusija 8. liga!