Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma za Soledar sam pitao. U Soledaru bi bilo red da je omjer m:r=1:3 odnosno 800 mrtvih nacista i 2400 ranjenih. Mada to mi je nekako niska cifra....ipak ne bi Ukri imali takvo rasulo zbog nekoliko stotina mrtvih...
Nerealno malo, to je za par zadnjih dana moralo da izgine, minobacači o haubice ne prestaju da grme a napadala ih je i avijacija, plus je izveden veoma prepreden prepad iz više pravaca pa su još bežali iz grada dan-dva kroz veoma uzak koridor koji je bio non-stop pod udarima.

Za sve one koji su upuceni u brojcano stanje tenkova u ruskoj vojsci. Od 2008 do 2020 godine Uralvagonzavod , fabrika koja godisnje proizvede vise tenkova od svih ostalih fabrika iz celog sveta zajedno je ispirucila Ruskoj Armiji 11700 tenkova T-90 u razlicitim varijantama, i to samo za ovaj tip tenka. Takodje je u tom periodu isporuceno i preko 3800 tenkova T80.
Iskreno mislim da je Rusija lazirala ili jednostavno nije pricala o stvarnoj nabavci i modernizaciji naoruzanja. Ako se tone doda i preko 15 hilja tenkova u magacinima, dolazimo do toga da rusi imaju vise tenkova nego vecina sveta zajedno.
Umrite pedofasisti.

Za sve one koji su upuceni u brojcano stanje tenkova u ruskoj vojsci. Od 2008 do 2020 godine Uralvagonzavod , fabrika koja godisnje proizvede vise tenkova od svih ostalih fabrika iz celog sveta zajedno je ispirucila Ruskoj Armiji 11700 tenkova T-90 u razlicitim varijantama, i to samo za ovaj tip tenka. Takodje je u tom periodu isporuceno i preko 3800 tenkova T80.
Iskreno mislim da je Rusija lazirala ili jednostavno nije pricala o stvarnoj nabavci i modernizaciji naoruzanja. Ako se tone doda i preko 15 hilja tenkova u magacinima, dolazimo do toga da rusi imaju vise tenkova nego vecina sveta zajedno.
Umrite pedofasisti.
To im je bas puno znacilo, pola teritorije sto su osvojili su pukli jer imaju tenkove

A kao sto vidimo za 11 meseci rata, obe strane ubedljivo najvise gube ljude i opremu od dronova i artiljerije, narocito od artiljerije, koja se opet dokazala kao apsolutni Bog ratista

Tenkovi nista specijalno nisu odradili u ovom ratu, kako su trebali

To im je bas puno znacilo, pola teritorije sto su osvojili su pukli jer imaju tenkove

A kao sto vidimo za 11 meseci rata, obe strane ubedljivo najvise gube ljude i opremu od dronova i artiljerije, narocito od artiljerije, koja se opet dokazala kao apsolutni Bog ratista

Tenkovi nista specijalno nisu odradili u ovom ratu, kako su trebali

Артиљерија може итекако закаже уколико немаш прецизан Положај противника.
Један ,само један промашај-онда си ти Мета.
Ко открива презизне Положаје-Дронови.
Дронови,који онда јављају својој Артиљерији.
Ко располаже Дроновима?
Руси или укри? z:lol:

Umrite pedofasisti.
Ako su pametni učili su na našim greškama.

Mi smo bili dužni da dostavljamo NATOu spisak naoružanja koje posedujemo. Tako su samo par dana pred bombardovanje smradovi dobili komplet info čime raspolažemo. Valjda Rusi rade pametnije…

Ma za Soledar sam pitao. U Soledaru bi bilo red da je omjer m:r=1:3 odnosno 800 mrtvih nacista i 2400 ranjenih. Mada to mi je nekako niska cifra....ipak ne bi Ukri imali takvo rasulo zbog nekoliko stotina mrtvih...
25589%20-%20SoyBooru.png

zasli im s ledja ili s boka, vjerovatno je koja eksplozija bila u blizini, osamuceni a puca se jos uvijek svuda oko njih.

sad vidjoh drugi put. ovaj im je sprcio jednu iz bacaca granata odma do rupe (vidi se dim).
Лупаш.
Били су итекако свесни,чак су обоје се обратили свом егзекутору.
Зашто нису одмах бацили оружје како им је било наложено?

Silna ruska tehnika je u BeloRusiji. Izgleda da ce udariti i sa severa

Rusi spremili 600.000 vojnika za novu ofanzivu. Dali ultimatum Ukrajini da kapitulira ili ce se na bojnom polju odluciti sudbina NATO Pakta i Nacizma.
pa dobro jel tebi problem probati sniziti tu povišenu temperaturu.... nije dobro kad si dugo pod fibrom....

"Наставак јуриша на položaje Оружаних снага Ukraine на фронту код Сватова:, Сибирци уништавају нацисте

Подсетимо, наши борци су кренули у напад, опколили непријатељско упориште и дуго нудили предају, а затим кренули у јуриш из више праваца. Део Оружаних снага Украјине из састава 518. батаљона Спецназ одбио је да се преда. Неки од украјинских оружаних снага који су заузимали положаје су заробљени, неки уништени."

Molim one sa tananim živcima a posebno Mstislava da ne gledaju sledeći video sa naslaganim nacistima pošto mogu dožveti duševni bol i zastoj srca.
+18

https://t.me/RVvoenkor/35753

Naslagani sa žutim trakama su ukroustaše.
taj video upravo ide u prilog onom što sam naveo u vezi zarobljavanja, a to je nastavak onog videa gdje pogibaju ona trojica ukrajinaca, jedan vv od bombe a dvojica iz bliza, kako se vidi iz nastavka svi su ukrajinci ubijeni, nema zarobljenih i to je logika borbenog djelovanja u nastupu... nema zarobljavanja dok u potpunosti ne opkoliš i ne staviš u bezizlaznu situaciju neprijatelja... na isti način završavaju i rusi u sličnoj situaciji, na isti način su završavala moja brača po oružju, ali isto tako su i vaši sunarodnjaci u takvim situacijama završavali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back