F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
komedijaš moj brat naci bot ..borba za vlast u Rusiji..haha
![]()
Nego šta si ti mislio, da će Putko svečano objesiti rusku zastavu na glavni trg u Kijevu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
komedijaš moj brat naci bot ..borba za vlast u Rusiji..haha
![]()

ajde ne lupaj

Pa da, satrase ihUkrajinci opet uvlače peglu ruje u zamku.Puste im 10 km2,pa im uzmu par tisuća km2.
A kad su vaši ustaški bojovnici granatama ubijali decu u Donjecku onda je sve bilo ok, jel ?Ja se ne cerekam nad mrtvima, jadni ljudi i jedni i drugi, šta im kepec uradi, gorjet će u paklu zbog tih duša što su pobijene zbog njega![]()
Ukrajinci opet uvlače peglu ruje u zamku.Puste im 10 km2,pa im uzmu par tisuća km2.
Ukrajinci opet uvlače peglu ruje u zamku.Puste im 10 km2,pa im uzmu par tisuća km2.
Kako je to samo povredilo NAFO čuvstva.18+
Руски борац у јеку борбе ликвидира Укропе који одбијају да се предају.
Ti si ovako rano već pijan?Ukrajinci opet uvlače peglu ruje u zamku.Puste im 10 km2,pa im uzmu par tisuća km2.
Враћа истом мером.Ma kakvi, kakav mržnja, ispraznio im okvir u glave dok su dizali ruke, to je vrlo ljubazno bilo od njega, bratski praktički![]()
Najvjerojatnije će pasti kroz prozor, scena se vjerojatno već priprema, treba samo politički odraditi pripremu, da ne bude preveliki šok za ruske ovce, a i vas putkofile, postat ćete jevgenofili preko noći![]()
Kakve veze ima? Radi se o tome da su Rusi postigli to da svaki Ukrajinac iz dna duše mrzi Rusa. Zato je derusifikacija Ukrajine neizbježna i zato se ruše ruski kipovi.Kao da ste mogli, komedija od tebe.![]()
18+
Руски борац у јеку борбе ликвидира Укропе који одбијају да се предају.
To je tvoja ekskluzivna fotka? Mislim, pitam iz razloga jer ne smiješ ništa objavlivatiIma i slika i snimaka,ne smem bas sve da objavljujem.

Kako zabiše tu granatu u sam podrum, kroz prozor a da ni štok ne razbiše ?
Čak ni Hitler, sa tehnološki najnaprednijom mašinerijom, nije uspio uništiti jedan narod, a ti misliš da će to poći za rukom odronu od RusijePrivremena ludost koja će doći na svoje kad se sve ovo završi. Većina naroda to sigurno ne podržava, ali šta će u ovoj situaciji.
Ponekad se pitam hoće li uopšte i postojati narod Ukrajinci ili će se pretopiti što u Ruse, što u Poljake, što u neke druge narode...

Hajde procitaj opet sta sam napisao.To je tvoja ekskluzivna fotka? Mislim, pitam iz razloga jer ne smiješ ništa objavlivati
Sve će to rusi da vrate na fabričko podešavanje, i biće ponovo građani Kijevske Rusije.Kakve veze ima? Radi se o tome da su Rusi postigli to da svaki Ukrajinac iz dna duše mrzi Rusa. Zato je derusifikacija Ukrajine neizbježna i zato se ruše ruski kipovi.