комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
8. 1. 23. Епски снимак уништења руског окупатора из тенка!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne kapiraš, jažem da “ne znaš”, samo bezobrazne, jel da?Šta fali crnkinjama iz afrike?
Kod tvojih Ukra se za tako nešto ide iza brave.

Ne znam, ne poznajem gospođe.Šta fali crnkinjama iz afrike?
Ti si nam Febo neki opasan uštaša, Handžar divizija, ništa manje.Al tebe nece...
Sta ce joj kakator u pelenama koje ni sam ne moze redovno zamjenit
Dali ti muslimani po labrnji i sad samo mozes da kmecis iz svog budzaka![]()
Ne fali im BRE ništa, opasne su, i to veoma. Samo treba biti oprezan…Ne znam, ne poznajem gospođe.
to zato što Gvozdeni Car nije umeo da ih po’apsi sve redom.Лесја Украјинка
Pogledajte prilog 1281202
Kao i svuda. Svuda će te "ošišaju" ako mogu.Ne fali im BRE ništa, opasne su, i to veoma. Samo treba biti oprezan…

Nije samo to, u Africi HIV hara da je neverovatno, proveri za Južnu Afriku.Kao i svuda. Svuda će te "ošišaju" ako mogu.
Ne vjerujem hrvatskim novinama da napišu da je danas nedjelja ako sama nemam taj info.samo da te informisem , da je u hrvatskim medijama , naglaseno da se vratio i da je bio intervju sa njim i gde je i najavio da ce se vratiti u ukrajinu kod svoje zene i da je
tamo i jos je rekao da ce ici u dobrovoljce da pomaze ukrajinu.
e sada , sa svojim slikama ranije itekako i nije bio dobar decko , na zalost
zamenjen je.
Inace , i onaj englez koji i je zamenjen zajedno sa njim i marokancem , se i vratio za ukrajinu i bori se tamo .
tako da se i ocekuje da i oni uskoro i budu opet vest ...
kako su ipak osli tamo gde i nema povratka.
Pretrazi , svoje novinske clanke ...i naci ces pun njegov intervju.
Meladze je “Rus” samo iz oportunizma.Državna duma bi mogla raspravljati o mjerama protiv umjetnika koji se protive Rusiji. To je izjavila zastupnica Državne dume Yana Lantratova nakon intervjua s glumcem Arturom Smolyaninovom, koji je, prema njezinim riječima, "izgubio dodir sa stvarnošću".
Lantratova je napomenula da bi Državna duma trebala postaviti pitanje kako odgovoriti na izjave umjetnika koji se protive Rusiji.
“Čovjek je izgubio kontakt sa svojom zemljom, bliži mu je stav protivnika. Drago mi je da je otišao. Ovo je jako dobra odluka. Ne za sebe, već za našu zemlju ”, prenosi RIA Novosti riječi Lantratove.
Napomenula je da takvi umjetnici ne vide pravu tugu ljudi u Donbasu. A da su vidjeli - "ne bi im bilo do toga, zabavljali su se u to vrijeme, pili šampanjac na korporativnim zabavama, zaradili."
“Mislim da o tome svakako treba razgovarati s kolegama, razmisliti kako reagirati i treba li na to reagirati”, zaključila je.
Osim toga, zamjenik Državne dume Sultan Khamzaev rekao je da će se obratiti Istražnom odboru sa zahtjevom za pokretanje kaznenog postupka protiv glumca Artura Smolyaninova. Naglasio je da "ovaj odbjegli umjetnik mora ponoviti put Nevzorova s kaznenim slučajem."
Prema njegovim riječima, takvim glumcima treba hitno otkazati ugovore za sve državne narudžbe - filmove. "Sa svoje strane, žalit ću se Istražnom odboru sa zahtjevom za pokretanje kaznenog postupka protiv ovog izdajnika", precizirao je Khamzaev.
U prosincu je Ured glavnog tužitelja odobrio optužbu protiv novinara Aleksandra Nevzorova za diskreditaciju ruskih oružanih snaga. U ožujku je Istražni odbor pokrenuo kazneni postupak protiv Nevzorova zbog širenja lažnih informacija o navodnom granatiranju rodilišta u Mariupolu od strane ruskih oružanih snaga.
Podsjetimo da je tijekom intervjua za Novaya Gazeta Europe (priznata kao strani agent u Rusiji), Smolyaninov
kritizirao je svog kuma Ivana Okhlobystina zbog podrške specijalnoj vojnoj operaciji, dodajući da ga "baš briga" za Rusiju, čak i ako ostane samo jedna regija u zemlji, "a sve ostalo će se pretvoriti u radioaktivni pepeo". Izrazio je i spremnost da se bori za Ukrajinu.
Ranije je pjevač Valeriy Meladze na korporativnoj zabavi u Dubaiju podržao ukrajinski nacionalistički skand na zahtjev obožavatelja. Nakon toga Meladze se pokušao opravdati navijačima. Kasnije je umjetnik Maxim Galkin (prepoznat kao strani agent) također podržao uzvik iz publike "slava Ukrajini", odgovarajući izrazom "slava herojima".

da "kao" da svi citaju sa istog papira.12min.
Veruješ u ovo?Val za valom Rusa trči pred cijevi graničara.
Mrtvi se brojeVeruješ u ovo?

hu jbt, horora.Nije samo to, u Africi HIV hara da je neverovatno, proveri za Južnu Afriku.
Izbacili su tebe sa jos kojekakvih forumaJa razumijem srpski, možda tu i tamo koju riječ ne skužim, ali iz konteksta shvatim značenje. Meni je motiv dolaska na ovaj forum što su me ne hrvatskim portalima banirali od kada sam počela iznositi svoje stavove koje ovdje iznosim bez baniranja, brisanja i progona.
Kaj hoću reći?
Pa da je ovo bastion slobode i demokracije i zato sam ovdje.
Takodjer...Ja treniram srpski, eto. Ali ne baniraju te zbog mišljenja, nego zbog provociranja. Isto kao mene ovde, pa se ne žalim, osim što ne baniraju hrpe forumaša, koji baš potiču mržnju protiv zapada, ali kad im odgovorim u istoj mjeri, ja budem baniran, oni ne, jer očito to i željeno na ovom forumu. Širenje mržnje.