kotlokrp1
Ističe se
- Poruka
- 2.105
Nisam zna da je Zoki preselija na Kozari Bok.Zoran mi je susjed iz drugog kvarta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam zna da je Zoki preselija na Kozari Bok.Zoran mi je susjed iz drugog kvarta.

Slažem se, naravno, i podržavam ga u svemu, no trebao bi da se ogradi od mržnje prema Srbima, naročito zbog hrvatskih interesa u BiH... Samo zajedno sa Srbima Hrvati u BiH mogu opstati, a toga nisu ni svesni ... Hrvati moraju da dobiju svoj entitet u BiH i, naravno, svog predstavnika u predsedništvu BiH. Onaj blesavi Komšić sigurno ne predstavlja Hrvate u BiH ... Znaš ti to, naravno, no malo činiš da se to promeni ...Dobar je Zoki.
Bije ruska artiljerija 10 x jace. O tome je bilo vise puta govora. Pa od artiljerijske vatre strada upravo 10 puta vise Ukra nego rusa.Koliko Rusi "biju" već nije smio biti živ ni jedan ukrajinski vojnik, da je kako vi to zamišljate.
Tako su se za glavu hvatali i vaši oficiri kad su vidjeli tko se predaje u Vukovaru i u kolikom broju. Nisu mogli vjerovati da je netko preživio njihovu tromjesečnu artiljerijsku vatru i potpuno uništenje grada.Bije ruska artiljerija 10 x jace. O tome je bilo vise puta govora. Pa od artiljerijske vatre strada upravo 10 puta vise Ukra nego rusa.
Rusu biju Kinzalima, iksanderima, ostalim raketamq te dronovima... tu ukrajinci masovno stradaju a rusi samo u par slicnih napada.
Rusi ne vrse masovne pokusaje proboja na juris u kakvima je omjer stradalih taj koji navodis. Mozda je toga bilo u mariupolju. Dok su ukrajinci tako sto radili u Hersonskoj i Harkovskojj oblasti gde su pretrpeli strasne gubitke.
A toj babi su oba roditelja Židovi?Nemam niti jednog rođaka Srba. Moji svi Hrvati, osim bake koja je bila Židovka.
Kako god okrenes od artiljerije ukri ginu 10 x vise. )Tako si se za glavu hvatali i vaši oficiri kad su vidjeli tko se predaje u Vukovaru i u kolikom broju. Nisu mogli vjerovati da je netko preživio njihovu tromjesečnu artiljerijsku vatru i potpuno uništenje grada.
Nije li ovo postavljano jučer?
Ne samo Ukri, bome i Rusi, ali to je nešto uobičajeno da artiljerija radi najveću štetu i žrtve.Kako god okrenes od artiljerije ukri ginu 10 x vise. )
Predavace se i preziveli ukri kod Bahmuta i Soledara. Tamo ima silnih tunela, podruma i rudnika. Elii nece oni koji su pobijeni u onim besmislenim jurisima na Herson.
Ma naravno, a u istom periodu su zaplenili 3x više ruske tehnike, jel tako idu izveštaji?Da, dokumentirano je.
Pogledajte prilog 1281107
Netačno najveću štetu radi američka politika.Ne samo Ukri, bome i Rusi, ali to je nešto uobičajeno da artiljerija radi najveću štetu i žrtve.
Nisam nikada bila. Ja sam apolitična osoba.Komunista?
Da, nekad se nisu sklapali brakovi izvan svog vjerskog kruga. Ona je bila 1908.A toj babi su oba roditelja Židovi?
Koji si ti tupson. KO kaze da ne ginu rusi.Ginu jedni i drugi proporcionalno broju ispaljenih granata. Koeficijent je priblizno isti. Ali rusi ispale negde 10x vise.Ne samo Ukri, bome i Rusi, ali to je nešto uobičajeno da artiljerija radi najveću štetu i žrtve.
Sve ti piše, uništeno, zarobljeno, oštećeno. Ne moraš raditi budalu od sebe.Ma naravno, a u istom periodu su zaplenili 3x više ruske tehnike, jel tako idu izveštaji?
Bajke za debilčiće.
Da, Rusima.Netačno najveću štetu radi američka politika.
Moji klinci su išli u isti vrtić u koji sam išla i ja.Kvartovski vrtić, kvartovska škola. Kao što napisah mali broj.
Zadnjih 20 godina je izgrađeno vrtića nekoliko puta više nego ih je bilo za Juge i opet nema dovoljno mjesta za svu djecu sa duplo manje rođene djece godišnje.
Što to tačno je BRICS, jer očito je, da nije organizacija? Akronim, kojeg je izmislio neki novinarčić tamo davne 2002?
Proporcija ništa ne govori ili znači. Rusi ispale 20 000 granata i ubiju trojicu, Ukri ispale četiri rakete i unište čitav bataljon odjednom.Koji si ti tupson. KO kaze da ne ginu rusi.Ginu jedni i drugi proporcionalno broju ispaljenih granata. Koeficijent je priblizno isti. Ali rusi ispale negde 10x vise.
Realan odnos poginulih, kad uracunamo rakete i dronove , te one lude proboje ukra je jedno 10-20: 1 u korist ukra.
Ne samo Ukri, bome i Rusi, ali to je nešto uobičajeno da artiljerija radi najveću štetu i žrtve.
LijepoMoji klinci su išli u isti vrtić u koji sam išla i ja.
https://infobrics.org/Što to tačno je BRICS, jer očito je, da nije organizacija? Akronim, kojeg je izmislio neki novinarčić tamo davne 2002?